AcasăACTUALBugetarii ar trebui să primească tichetele de vacanță până pe 1 iunie....

Bugetarii ar trebui să primească tichetele de vacanță până pe 1 iunie. Și firmele din mediul privat pot oferi aceste bonusuri

spot_img

Tichetele de vacanță ar trebui să ajungă la bugetari până la data de 1 iunie, a anunțat, joi, ministrul Turismului, Daniel Cadariu. 

- Publicitate -

Guvernul a adoptat în decembrie Ordonanța de Urgență care a stat la baza întocmirii bugetelor instituțiilor pentru a-și putea „prinde” sumele necesare, declară ministrul Turismului, Constantin Daniel Cadariu.

„Nu e mai puțin adevărat că, fiind atât de multe instituții, aproape toate au trebuit să facă achiziții publice la început de an. Din evidența de săptămâna trecută reiese că aproximativ 97 de milioane de lei au ajuns în conturile beneficiarilor. E o sumă modică față de totalul care ar fi trebui să ajungă. Pe de altă parte, pentru această perioadă – mă refer la minivacanța din 1 Mai – există și acele tichete nefolosite din anii 2019 și 2020 care pot fi folosite oricum doar până la finele lunii iunie și atunci e un sprijin suplimentar”, a precizat ministrul.


Și firmele din mediul privat pot oferi tichete de vacanță, acestea nefiind limitate la suma de 1.450 de lei.

Potrivit ministrului, aceste unități pot merge până la 6 salarii minim pe economie.

CITEȘTE ȘI: Post de vânzător la Zoofetăria din Parcul „Romanescu”, scos la concurs


 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri