AcasăACTUALBolnavii de COVID, în continuare fără medicamente. Un nou semnal de alarmă...

Bolnavii de COVID, în continuare fără medicamente. Un nou semnal de alarmă tras din partea CJ Olt

spot_img

Creşte numărul de cazuri COVID, dar reacţia Ministerului şi măsurile sunt zero, susţine vicepreşedintele CJ Olt, Ionuţ Ivan. Acesta arată că nici acum nu există medicamente pentru cei infectaţi cu SARS-CoV2.

- Publicitate -

Deşi numărul cazurilor de coronavirus este în continuă creştere, Ministerul Sănătăţii nu reuşeşte să asigure medicamentele necesare tratării celor infectaţi.

Prezent luni seara, la emisiunea „Reporter 24”, vicepreşedintele CJ Olt, Ionuţ Ivan, a declarat că în continuare, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, nu există dozele necesare de Redemsivir şi Tocilizumab.


Situaţia persistă încă de la debutul pandemiei.

„Situaţia este identică. Sunt subiecte pe care guvernanţii vor să le evite. Gândiţi-vă că avem Spitalul Matei Balş, unde a fost un incendiu. Nici acolo nu s-a schimbat nimic. Nu s-au refăcut secţiile, nu s-au repus paturile. E ca a doua zi după incendiu. Sunt nişte luni în care Guvernul sau Ministerul Sănătăţii nu au făcut nimic. Nu au venit nici acum cu suplimentarea numărului de paturi pe ATI, nu au făcut absolut nimic în ceea ce înseamnă pregătire sau prevenţie pentru valul patru. Vedem că în Europa este deja valul patru, iar în România cresc cazurile. E clar ce urmează, o creştere a numărului de cazuri, dar reacţia şi măsurile sunt zero. Nu există medicamente, nu există absolut nimic”, a declarat Ionuţ Ivan.

CITEŞTE ŞI: EXPLOZIE a cazurilor de COVID-19, în ultimele 24 de ore: 782 infectări noi, 205 pacienţi la ATI


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri