AcasăACTUALBILANŢUL pagubelor produse de CODUL ROŞU, în Vâlcea

BILANŢUL pagubelor produse de CODUL ROŞU, în Vâlcea

spot_img

Mai mulţi copaci acu căzut peste locuinţe şi linii de electricitate, blocând totodată şi mai multe drumuri, în judeţul Vâlcea. Zona a fost sub o avertizare Cod Roşu.

- Publicitate -

Ca urmare a emiterii avertizării Cod Roșu de vijelii puternice cu rafale de peste 90 km/h, grindină, descărcări electrice, averse torențiale în județul Vâlcea,  în zona de munte, cetățenii au fost informați și avertizați prin mesaj Ro-Alert.

Pompierii din Vâlcea au avut o serie de intervenţii:


– pe DJ 665 Horezu- Vaideeni  unde un copac a căzut pe carosabil;

– pe DN 7A, în localitatea Voineasa, în zona lacului Vidra, unde un copac căzut pe linia pe înaltă tensiune;

–         în localitatea Vaideeni unde un copac a căzut pe casă și pe rețeaua de alimentare cu electricitate;


–         în localitatea Malaia, pe DJ 701 D, între punctele Petrimanu și Ciunget, unde o familie de 4 persoane aflată într-un autoturism, a fost surprinsă de furtună, mai mulți copaci blocând drumul.

–         în localitatea Racovița pe DN7, sat Tuțulești, un copac a căzut pe calea de acces blocând traficul pe un sens.

„Pentru înlăturarea efectelor, la fața locului au acționat echipe ale ISU, SVSU și societatea de distribuție a electricității, situația de normalitate fiind restabilită în scurt timp. Din fericire alte situații de urgență nu s-au înregistrat la nivelul județului Vâlcea”, transmite ISU Vâlcea.

CITEŞTE ŞI: FOTO. Autorităţile din Târgu Jiu, o primă evaluare a pagubelor produse de furtuna de joi seara

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri