AcasăACTUALBărbat ucis şi ascuns în munţi, găsit după o lună de căutări

Bărbat ucis şi ascuns în munţi, găsit după o lună de căutări

Trupul unui bărbat ucis a fost găsit în munţi, la o lună după ce presupusul criminal l-a ascuns într-un loc greu accesibil.

Cadavrul mutilat a fost descoperit accidental de câţiva săteni care treceau întâmplător pe acolo.

În acest caz, un bărbat de 60 de ani este acum sub control judiciar.


Totul s-a întâmplat pe 21 noiembrie, atunci când bărbatul în vârstă de 53 de ani a plecat de acasă la magazinul din sat, împreună cu un amic, să-şi cumpere băuturi spirtoase.

Omul nu s-a mai întors acasă, iar nepoata sa a alertat Poliţia.

Amicul cu care bărbatul de 53 de ani plecase la magazin a spus la audieri că s-au certat, l-a lovit pe bărbat şi a rămas sub control judiciar, pentru acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte.


Anchetatorii au cerut arest preventiv în acest caz, după găsirea cadavrului, dar Tribunalul din Hunedoara a decis să respingă cererea, astfel că presupusul ucigaş este cercetat acum în stare de libertate.

CITEȘTE ȘI: Persoane din Teleorman, reținute după ce și-au făcut, într-un program informatic, adeverințe false de vaccinare

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri