AcasăACTUALBărbat din Teleorman, căutat de polițiștii din Olt. A plecat de la...

Bărbat din Teleorman, căutat de polițiștii din Olt. A plecat de la un saivan din Stoenești

spot_img

Un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din Teleorman, este căutat de către polițiști, după ce a dispărut de la un saivan, de lângă Stoenești, județul Olt. 

- Publicitate -

Bărbatul care deține saivanul respectiv a anunțat Poliția, luni, despre faptul că, în data de 13 august, Constantin David, în vârstă de 65 de ani, domiciliat în comuna Beciu, județul Teleorman, a plecat voluntar şi nu a mai revenit în aceste trei zile.

Semnalmentele bărbatului sunt înălţime 1,50 – 1,60 m, aproximativ 55 de kilograme, păr alb, tuns scurt, ochii căprui, ten deschis, mers greoi.


„Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta, nu este posesor de telefon mobil și nici nu este înregistrat pe vreo aplicație de social-media.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, este mesajul IPJ Olt.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri