AcasăACTUALBani de la CJ Dolj pentru olimpiadele școlare

Bani de la CJ Dolj pentru olimpiadele școlare

spot_img

Suma de 40.000 de lei va fi alocată din bugetul Consiliului Județean Dolj pentru a contribui la organizarea Olimpiadei Naționale de Limba și Literatura Franceză și a Olimpiadei Naționale pentru Educație Tehnologică și Aplicații Practice.

- Publicitate -

Cu acești bani se vor achita masa și transportul celor 540 de elevi participanți la olimpiade.

„În ședința Consiliului Județean din această lună, vom supune votului consilierilor județeni protocolul de colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj pentru sprijinirea celor două olimpiade. Banii provin din bugetul propriu al instituției și vor asigura servicii de masă și transport pentru cei 540 de elevi participanți la competițiile școlare și pentru profesorii însoțitori”, a anunțat președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.


CITEȘTE ȘI: CRAIOVA | Atelier de pictură de icoane pe sticlă pentru pacientele care luptă cu cancerul. „Am accesat, în acest fel, partea spirituală a fiecăruia dintre noi”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri