AcasăACTUALAutoritățile vor trimite un avion în Afganistan pentru salvarea românilor aflați încă...

Autoritățile vor trimite un avion în Afganistan pentru salvarea românilor aflați încă acolo

spot_img

Un avion va fi trimis pentru salvarea celor 35 de români aflați încă în Afganistan, a anunțat, luni, premierul Florin Cîțu. 

- Publicitate -

Premierul a menționat că există două variante de salvarea a românilor care se află încă în Afganistan, să trimită un avion care va fi în colaborare cu NATO, care trebuie să plece în curând sau un avion din țară, care merge direct acolo, menționează Agerpres.

În acest moment au dispoziţie clară pentru Ministerul Afacerilor Externe şi pentru Ministerul Apărării Naţionale să trimită un avion cât mai rapid, pentru a-i aduce pe cetăţenii români acasă.


“Aş vrea să transmit tuturor românilor care mai sunt acolo şi nu au contactat misiunea noastră diplomatică din Pakistan să o facă cât mai repede. În acest moment, nivelul de alertă este maxim, părăsiţi imediat Afganistanul” a mai declarat Florin Cîțu printr-o declarație de presă.

Premierul a menţionat că a fost constituită o celulă de criză în cazul în care ar putea exista un val de migranţi, în contextul situaţiei din Afganistan.

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri