Connect with us

ACTUAL

Artiștii Ansamblului „Maria Tănase” au donat obiecte dragi pentru a ajuta copiii aflați în situații speciale. Niculina Stoican: „Viața nu înseamnă eu! Viața înseamnă noi”

Publicat

în

Artiștii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” s-au alăturat unei campanii organizate de către Asociația „Îngerul Meu”, donând piese ce compun costumele lor populare pentru a ajuta copiii aflați în situații speciale. Obiectele vor figura în cadrul unei licitații organizate în mediul online.   

Sumele încasate vor ajunge la copiii care provin din familii nevoiașe, dar și la micuții instituționalizați ori abandonați incluși în proiectul „Înger pentru o zi”.

Fiecare obiect donat de către artiștii Ansamblului „Maria Tănase” are o poveste a lui, o încărcătură emoțională și astfel, în timp, a căpătat valoare.  Sunt dăruite cu dragoste, spun aceștia, și cu speranța că vor bucura, prin diverse acțiuni, copilașii pe care asociația îi are în grijă.


„Trecutul este girat de părinții și bunicii noștri. Prezentul îl girăm noi! Viitorul îl dăruim prin tot ceea ce facem, copiilor și nepotilor noștri. Într-o lume plină de nesiguranță, noi avem nevoie de empatie, dăruind cu dragoste. Viața nu înseamnă eu! Viața înseamnă noi!”, este mesajul managerului Ansamblului Flocloric „Maria Tănase”, Niculina Stoican.

Acțiunea este o campanie inițiată de către Asociația „Îngerul Meu”, din dorinţa de a susţine în mod direct toţi acei copii care au nevoie de ajutor.

Atenţia se îndreaptă către copiii ale căror familii se află în situaţii sociale speciale, dar şi către cei abandonaţi ori instituţionalizaţi.


„Fiecare dintre noi poate fi <<Înger pentru o zi>>. Dacă ai un obiect personal, ideal cu o semnificație sau cu o importanță anume pentru tine și vei dori ca acest obiect împreună cu povestea sa să poată fi valorificate în urma organizării unei licitații online, iar banii obținuți în urma licitației să fie direcționați către copiii incluși în proiectul nostru, dă-ne de veste! Cu siguranță va fi o veste minunată!”, este îndemnul reprezentanților Asociației „Îngerul Meu”.

De asemenea, cei care doresc să se alăture campaniei pot recomanda ideea unui număr de cinci prieteni despre care consideră că ar fi încântați să facă o faptă bună devenind și ei parte din campania ,,Înger pentru o zi”.

Asociația ,,Îngerul Meu” urmăreşte monitorizarea şi susţinerea cazurilor preluate pe termen lung, astfel încât demersurile să aibă finalitatea dorită. De la susţinerea materială, donare de haine, jucării, rechizite şcolare, medicamente, până la susţinerea tinerilor în vederea integrării sociale şi profesionale, proiectul „Îngerul Meu” cuprinde o gamă largă de acţiuni, toate desfăşurate în beneficiul direct şi exclusiv al copiilor.

Activităţile asociației se bazează pe solidaritate socială, pornind de la principiul că o societate care se implică în susţinerea copiilor aflaţi în dificultate este o societate care ştie să îşi construiască viitorul.

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

Accident în Piteşti. Tânăr lovit de o maşină de poliţie

Publicat

în

Un tânăr a fost lovit de o autospecială de poliţie, vineri după-amiaza, în cartierul Craiovei din Piteşti.

Colegii poliţiştilor care se aflau în autospecială au deschis o anchetă.

„În urmă cu puțin timp, un echipaj de poliție din cadrul Secţiei 4 Poliție Pitești, aflat în patrulare, a fost implicat într-un eveniment rutier cu pieton, pe raza de competență. Din fericire, în urma evaluării de către echipajul medical solicitat la fața locului, a rezultat că tânărul implicat nu a suferit leziuni. La acest moment, polițiștii rutieri desfășoară verificări pentru stabilirea naturii evenimentului rutier și luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Florin Popa.


CITEŞTE ŞI: Accident cu două maşini implicate, în apropiere de Slatina, la Recea. O persoană a murit

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Doi tineri din Republica Moldova, cu rezidenţă în Craiova, arestaţi pentru trafic de droguri

Publicat

în

Doi tineri din Republica Moldova, cu rezidenţă în Craiova, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, în urma unor percheziţii desfăşurate de procurorii DIICOT, fiind bănuiţi de trafic de droguri de risc şi mare risc şi trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc.

Anchetatorii au descoperit droguri tip timbre şi alte tipuri de droguri de risc şi mare risc, precum şi dispozitive de mărunţire a drogurilor.

Procurorii DIICOT arată că cei doi tineri ar fi comandat drogurile printr-o reţea de internet şi le-ar fi  primit prin poştă, iar, ulterior, le-ar fi consumat sau le-ar fi pus în vânzare către diverse persoane.


CITEŞTE ŞI: Accident cu două maşini implicate, în apropiere de Slatina, la Recea. O persoană a murit

În urma percheziţiilor, 3 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, în vederea audierii şi continuării cercetărilor în cauză.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a 2 persoane, un tânăr, de 23 şi un altul, de 26 de ani, cetăţeni moldoveni, cu rezidenţă în Craiova.


Ulterior, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele celor 2 tineri.

„În cauză, cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc”, se arată într-un comunicat remis de Poliţia Dolj.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

CITEŞTE ŞI: FOTO: Trafic rutier închis, la ieşirea din Slatina spre Craiova, pentru lucrări la reţeaua de apă şi canal. Rute ocolitoare

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

O nouă actualizare a listei statelor cu risc epidemiologic. Unde a fost trecută Grecia

Publicat

în

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat, joi, lista ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat. Noua listă intră în vigoare începând cu data de 25.07.2021, ora 00:00.

Persoanele care vin din ţări aflate pe lista galbenă nu intră în carantină dacă sunt vaccinate sau prezintă un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore, relatează stirileprotv.ro.

Potrivit documentului, 35 de state sunt incluse pe lista roşie, între care Spania, Portugalia, Olanda sau Tunisia.


CITEŞTE ŞI: Peste 100 de cazuri noi de coronavirus, astăzi. Două persoane au decedat, iar 38 sunt la ATI

De asemenea, destinaţii de vacanţă preferate de români, cum ar fi Grecia, Maldive sau emiratele Arabe au fot incluse pe lista galbenă.

CITEŞTE ŞI: Guvernul a decis ca șoferii de TIR nevaccinați, care se întorc din zonele roșii și galbene, să intre automat în carantină, fără nicio excepție


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.