AcasăACTUALArgeş: Rătăcit cu autoutilitara, în zona Rucăr-Dâmbovicioara, un bărbat a rămas blocat...

Argeş: Rătăcit cu autoutilitara, în zona Rucăr-Dâmbovicioara, un bărbat a rămas blocat pe un drum forestier

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Botoşani, a fost găsit de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti după ce s-a rătăcit cu o autoutilitară, pe un drum forestier din zona Rucăr Dâmbovicioara, din Argeş, unde a rămas blocat.

Disperat, bărbatul a sunat la 112, anunţând că s-a rătăcit după a fost dirijat în mod eronat de GPS.

El a fost îndrumat de autorităţi către un drum naţional.


„În urma apelului au fost formate echipe de căutare de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr, care au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Postului Montan Rucăr, precum și al reprezentanților Salvamont Argeș. În urma căutărilor, bărbatul, din județul Botoșani, a fost identificat pe raza comunei Dâmbovicioara, în punctul Brusturet, pe un drum forestier. Acesta nu a suferit vătămări, iar marfă transportată nu a suferit deteriorări, cel în cauză fiind îndrumat până la DN 73, în direcția municipiului Pitești”, transmite IPJ Argeş.

CITEŞTE ŞI: Un nou caz de SCLAVIE, în Argeş. Trei persoane, exploatate de doi tineri

 

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri