AcasăACTUALARGEȘ: Polițiști din Pitești, reținuți pentru luare de mită. Au fost prinși...

ARGEȘ: Polițiști din Pitești, reținuți pentru luare de mită. Au fost prinși în flagrant

Doi polițiști din cadrul IPJ Argeș au fost reținuți, sâmbătă, după ce au fost prinși în flagrant, vineri, în timp ce luau mită de la doi șoferi. 

Potrivit unui comunicat DGA, este vorba despre agentul șef de politie C.D. și a agentul șef principal de politie M.E.l., ambii în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, Secția nr. 2 Poliție Pitești Compartment Ordine Publică, desemnați ca polițiști rutieri.

„Aceștia, în exercitarea atribuțiilor de serviciu au primit de la doi conducători auto suma de 1.800lei, câte 900 de lei de la fiecare pentru a nu le fi suspendate permisele de conducere ca urmare a săvârșirii unor contravenții la regimul rutier.


De asemenea, cei doi agenți de poliție au primit în data de 16.11.2021 suma de 300 de lei de la un alt conducător auto pentru ca aceștia să nu-și îndeplinească atribuțiile de serviciu cu ocazia constatării unor contravenții la regimul rutier, în prezent fiind efectuate cercetări pentru probarea întregii activități infracționale a acestora.

Urmare a acțiunii de prindere în flagrant și a probatoriului administrat, cei doi au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș în vederea continuării cercetărilor.

Ulterior, la data de 18.12.2021, agent de politie C.M.D. și M.E.I au fost reținuți pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore”, arată anchetatorii.


CITEȘTE ȘI: DOLJ: Scandal într-un magazin din Teasc. Au fost a aplicate mai multe amenzi

 

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri