AcasăACTUALApel patriotic către caracaleni, de Ziua Naţională

Apel patriotic către caracaleni, de Ziua Naţională

spot_img

Caracalenii sunt îndemnaţi de autorităţile locale să arboreze Drapelul Naţional, în loc vizibil, de 1 Decembrie, „ca simbol a importanței aceste zile pentru poporul român”.

- Publicitate -

De Ziua Naţională, în Caracal, Primăria cu sprijinul comunității oamenilor de afaceri și ai instituțiilor de învățământ va organiza un program de activități dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României ce va cuprinde printre altele recital de muzică patriotică, spectacol de folclor, expoziții de pictură și grafică.

„În aceste vremuri încercate pentru omenire, în care solidaritatea se dovedește a fi cea mai redutabilă armă împotriva amenințărilor de tot felul, 1 Decembrie este un moment de readucere aminte a schimbărilor istorice pe care numai împreună le-am realizat. Pentru a marca Ziua Națională, ziua Unirii de la 1918, îi invităm pe toți cei ce simt și iubesc românește să arboreze Drapelul Național al României în loc vizibil, la poartă, la intrările în blocuri, la balcoane, la intrările în spații comerciale, ca simbol a importanței aceste zile pentru poporul român”, transmite municipalitatea.


CITEŞTE ŞI: Actorul Marius Manole a înapoiat decorația primită de la președinte. Mesajul pentru Klaus Iohannis

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri