AcasăACTUALAngajații CEO, protest în fața Prefecturii Dolj

Angajații CEO, protest în fața Prefecturii Dolj

spot_img

Angajații termocentralelor Ișanița, CET II și Turceni au protestat, joi, în fața Prefecturii Dolj, pentru protecția socială a salariaților CEO în contextul planului de închidere a grupurilor energetice pe bază de cărbune și a carierelor miniere.

- Publicitate -

Aceștia consideră că Guvernul României „trebuie să oprească imediat abuzul prin care refuză să aplice în totalitate legea 197/2021, legea care recunoaște condițiile speciale de muncă în care minerii și energeticienii și-au desfășurat activitățile”.

Simultan cu protestul de la Craiova au mai fost astfel de acțiuni  în Motru și Târgu Jiu, acolo unde, spun liderii de sindicat, „s-a  strigat UNITATE și împreună le vom arăta capilor țării, că printre salariații din C.E.Oltenia nu toți ochii sunt închiși și nu toate gurile tac! Salvarea C.E.Oltenia trebuie să înceapă mai întâi de toate și mai înainte de orice, cu salvarea oamenilor care lucrează în această companie, iar noi ne vom bate neîncetat pentru asta”.


CITEȘTE ȘI: Şomaj tehnic la Alro Slatina. Sute de angajaţi afectaţi

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri