AcasăACTUALAngajații Alro Slatina vor primi deciziile de șomaj începând de astăzi. „Vor...

Angajații Alro Slatina vor primi deciziile de șomaj începând de astăzi. „Vor fi 500, dar se dau treptat”

spot_img

Nu mai puțin de 500 de angajaţi ai Alro Slatina vor intra în şomaj tehnic, deciziile în acest sens fiind distribuite începând de astăzi, potrivit reprezentanţilor sindicatelor. 

- Publicitate -

Preşedintele Sindicatului Aluministul din cadrul Alro, Constantin Popescu, a precizat că începând de vineri se vor da, treptat, cele 500 de decizii de șomaj.

„Deciziile de șomaj se dau începând de astăzi. Vor fi 500, dar se dau treptat. Motivul este că nu mai avem energie pentru desfăşurarea activităţii, pentru că nu mai avem de unde să cumpărăm. Secţia de Electroliză este prima afectată, dar vor fi afectate toate, pe verticală şi orizontală”, a declarat Popescu.


Se estimează că anul viitor se va ajunge la peste 1.200 de oameni care pleacă din unitate.

CITEȘTE ȘI: Firma care asigură hrana pacienților Spitalului Județean Craiova, reclamată la Protecția Consumatorului și la DSV Dolj. Ce decizii a mai luat directorul unității medicale, după ce miercuri au fost probleme cu meniurile

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri