AcasăACTUALAngajări la Casa de Pensii Dolj. Zeci de posturi scoase la concurs

Angajări la Casa de Pensii Dolj. Zeci de posturi scoase la concurs

spot_img

33 de posturi sunt scoase la concurs de Casa Județeană de Pensii Dolj, pe o perioadă determinată, angajările având loc în contextul evaluării recalculării pensiilor. 

- Publicitate -

Potrivit anunțului de angajare, 26 posturi sunt pentru persoane cu studii superioare și șapte pentru cele cu studii medii.

Contractele sunt pe perioada determinată, până la data de 31 decembrie 2022.


„Cei interesați vor depune dosarele de concurs în perioada 26.08.2021 – 30.08.2021, la sediul instituției, din Craiova, strada Mihail Kogălniceanu nr.14- Compartimentul Resurse Umane. Concursul va consta în trei probe, respectiv: selecția dosarelor,  proba scrisă – în data de 06.09.2021, ora 10.00, la sediul Facultății de Drept Nicolae Titulescu din Craiova Str. Calea București, nr.107 D și proba de interviu ce se va susține în termen de maxim 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise”, informează Casa de Pensii Dolj.

Toate elementele referitoare la condițiile generale și specifice de participare, componenta dosarului de concurs precum si bibliografia se găsesc pe site-ul instituției, la secțiunea Concursuri.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri