AcasăACTUALAmendat de jandarmii craioveni, după ce a fost prins că descărca deșeuri...

Amendat de jandarmii craioveni, după ce a fost prins că descărca deșeuri pe un câmp din Braneț

spot_img

Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, a fost amendat, după ce a fost surprins duminică, de jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova, în timp ce abandona deșeuri, provenite din activități de construcții.

- Publicitate -

Bărbatul descărca deșeurile dintr-o autoutilitară, în extravilanul localității Braneț, din județul Olt.

„Cel în cauză a fost sancționat cu 10.000 de lei amendă, pentru abandonarea deșeurilor și s-au dispus măsurile complementare, în sarcina și pe cheltuiala contravenientului, de ridicare a deșeurilor depozitate în alte zone decât cele autorizate, curățarea terenului, precum și eliminarea acestora conform legislației în vigoare, cât și confiscarea autoutilitarei. În conformitate cu O.U.G. nr. 92 din 2021, art. 20 abandonarea, eliminarea și incendierea deșeurilor de orice fel este interzisă”, arată jandarmii craioveni.


Amenzile pentru astfel de  activități sunt, pentru persoane fizice cuprinse între 10.000-20.000 lei, iar pentru persoane juridice 50.000-70.000 lei.

CITEȘTE ȘI: Craiova: Locuinţe ridicate ilegal în zona Făcăi, demolate de Primărie

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri