AcasăACTUALAlte nouă troleibuze vor ajunge în municipiul Târgu Jiu. Investiție de peste...

Alte nouă troleibuze vor ajunge în municipiul Târgu Jiu. Investiție de peste cinci milioane de euro

spot_img

Nouă troleibuze, din seria celor 20 anunțate pentru Târgu Jiu, vor ajunge în municipiu, anul viitor, a precizat edilul urbei, Marcel Romanescu. 

- Publicitate -

Contractul privind cele nouă troleibuze a fost semnat luni. Acestea se înscriu într-un proiect care prevede achiziționarea a 20 de troleibuze, 11 urmând să ajungă în Târgu Jiu, anul acesta.

„Am semnat contractul pentru încă 9 troleibuze care vor veni la Târgu Jiu, în valoare de 5 milioane de euro. Acestea fac parte din proiectul pe fonduri europene care prevede achiziționarea a 20 de troleibuze, din care primele 11 (în valoare de 6 milioane de euro) vor fi livrate anul acesta, din septembrie până în decembrie”, a menționat primarul municipiului Târgu Jiu.


Mijloacele de transport în comun sunt produse de societatea Solaris și vor fi livrate anul viitor.

Romanescu a mai spus că urmează și un al doilea proiect cu fonduri europene axat pe mobilitate urbană și care prevede inclusiv achiziționarea a încă 15 mijloace de transport electrice.

CITEȘTE ȘI: TÂRGU JIU: Parc de peste 3 milioane de euro în zona Narciselor. A fost lansată licitația


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri