AcasăACTUALAlexandru Rafila: „Elevii trebuie să meargă la școală. Orice altă variantă ar...

Alexandru Rafila: „Elevii trebuie să meargă la școală. Orice altă variantă ar avea efecte catastrofale”

spot_img

Noul an şcolar este tot mai aproape, iar scenariile sunt diverse cu privire la noul val şi modul de reluare a cursurilor.

- Publicitate -

Alexandru Rafila consideră că reluarea anului şcolar în altă formulă decât cu prezenţă fizică ar avea urmări „catastrofale” asupra elevilor, nu doar din punctul de vedere al acumulării cunoştinţelor, ci şi din perspectiva dezvoltării lor psihologice şi a integrării sociale a copiilor, scrie România Tv.

„Părinţii trebuie să-şi trimită copiii la şcoală. Eu cred că impactul asupra şcolii, o neîncepere faţă în faţă a şcolilor ar fi catastrofal pentru viitorul acestor copii, nu numai din punct de vedere al acumulării de cunoştinţe, ci din punct de vedere al dezvoltării lor psihologice, din punct de vedere al integrării sociale, ar fi catastrofal. Eu sunt total împotrivă – ştiţi bine că în mod constant am pledat pentru funcţionarea şcolilor – mie mi-a plăcut ce a spus domnul ministru Cîmpeanu, şcolile trebuie să se închidă ultimele şi să se deschidă primele. Din păcate, lucrul ăsta nu s-a întâmplat, şcolile s-au închis primele în România dacă vă aduceţi aminte, cred că nu erau nicăieri închise, noi le-am închis, şi s-au deschis ultimele. Deci a fost exact pe dos”, a afirmat Alexandru Rafila.


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri