AcasăACTUAL„Adoptă fericire”, sâmbătă, în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova

„Adoptă fericire”, sâmbătă, în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova

spot_img

Un târg de adopții canine, derulat în cadrul campaniei „Adoptă fericire”, va fi organizat sâmbătă, în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, anunță reprezentanții Salubrității Craiova. 

- Publicitate -

Evenimentul va avea loc între orele 10.00-14.00, în Parcul Nicolae Romanescu (chioșc fanfară).

Astfel, iubitorii de animale vor putea pleca acasă direct cu unul dintre cei 10 câini fără stăpân prezenți la târg, exemplarele fiind sterilizate (cu excepția puilor care nu au vârsta potrivită), deparazitate, vaccinate și adoptabile pe loc.


Întregul proces de adopție este gratuit și fiecare cățel adoptat va primi un cadou de casă nouă de la sponsorul acțiunii.

„În cadrul târgului, desfășurat sub sloganul “Fii tu eroul meu!”, organizatorii au pregătit și o zonă special amenajată pentru copii, aceștia putând participa la ateliere de creație susținute de artiștii Teatrului pentru copii și Tineret „Colibriˮ, partener în cadrul evenimentului. Micuții prezenți vor putea mânui păpuși și marionete, vor confecționa animale de hârtie, vor putea colora planșe cu animale și vor primi cadou baloane colorate cu sloganul târgului.

Începând de la ora 11.30, invitații evenimentului sunt reprezentanții Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, care vor prezenta iubitorilor de animale prezenți la târg principalele prevederi legale referitoare la protecția și bunăstarea animalelor și vor răspunde întrebărilor venite din partea publicului”, a explicat Cristina Ghenea, purtător de cuvânt al Salubrității Craiova.


Scopul organizării evenimentului este promovarea adopțiilor canine în rândul cetățenilor Craiovei, a Centrului pentru adopții canine Craiova dar și a creșterii responsabile a animalelor de companie.

Foto: Remus Badea.

CITEȘTE ȘI: Despre prietenie și voluntariat la Grădinița „Floare Albastră” din Craiova

 

 

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri