AcasăACTUALAcuzaţii GRAVE în dosarul Caracal. Avocatul familiei Melencu susţine că nu sunt...

Acuzaţii GRAVE în dosarul Caracal. Avocatul familiei Melencu susţine că nu sunt analizate toate probele

spot_img

La doi ani de la tragicele evenimente, avocata familiei Luizei Melencu, Carmen Obârșan, susține că din 40 de probe trimise la expertiza criminalistică genetică, numai trei au fost analizate.

- Publicitate -

Ea acuză procurorii că nu au dorit să analizeze restul probelor.

”Tot acest dosar Caracal a fost investigat într-un total dezinteres sau, mai bine zis, pentru a se proteja anumite persoane, care au legătură foarte mare cu aceste infracţiuni”, a spus Carmen Obârșan.


Avocata familiei Melencu susține că au fost găsite probe asupra cărora s-a făcut o expertiză, rezultatul fiind ADN-ul unei femei, care este același cu ADN-ul dinților de sub butoi, dar că nu se găsește nicio genotipare cu care să fie asociată, conform Antena3.

Pe data de 25 iulie 2019, Alexandra Măceşanu a sunat la 112 și a reclamat că a fost răpită, sechestrată și violată de Gheorghe Dincă, însă oamenii legii nu au ajutat-o. În acest moment Dincă, cel care a și recunoscut că le-a ucis pe cele două tinere, se află în arest.

CITEŞTE ŞI: Alexandru Cumpănaşu, audiat la Tribunalul Olt, în dosarul Caracal


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri