AcasăACTUALActivitatea Centrului de vaccinare de la Spitalul Târgu Jiu, suspendată

Activitatea Centrului de vaccinare de la Spitalul Târgu Jiu, suspendată

Activitatea Centrului de vaccinare al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a fost suspendată temporar, începând cu 13 ianuarie 2022.

Potrivit unui comunicat remis de spital, decizia de suspendare a activității centrului a fost bazată pe faptul că în ultima perioadă a scăzut mult adresabilitatea, dar și pe necesitatea înființării Centrului de Evaluare COVID, unde pacienții pozitivi vor primi asistență de specialitate.

Persoanele care aveau programare la centrul de vaccinare al SJU Târgu-Jiu se vor putea adresa celor două centre de la Stadionul municipal.


Centrul de vaccinare al SJU din clădirea Dispensarului TBC – situat pe strada A.I. Cuza (Pasarelă)- a fost destinat atât populației, cât și personalului unității sanitare.

CITEŞTE ŞI: Începe vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani. Cum se procedează

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri