AcasăACTUALAcţiune de împădurire organizată la Slatina de tinerii social-democraţi

Acţiune de împădurire organizată la Slatina de tinerii social-democraţi

spot_img

Peste 100 de social-democrați olteni, de toate vârstele, vor participa sâmbătă, începând cu ora 10.00, la o acțiune ecologică importantă de împădurire a 0,5 ha din Slatina.

- Publicitate -

Desfășurată sub sloganul ”PSD pentru o Românie Verde”, acțiunea presupune plantarea a 2000 de puieți de salcâm, în imediata apropiere a adăpostului de câini de la Sărăcești, transmit organizatorii.

„Evenimentul este dedicat Lunii Pădurii și face parte dintr-o campanie amplă a Partidului Social Democrat de plantare a peste 500.000 de puieți în toată țara”, transmite TSD Olt.


CITEŞTE ŞI: Locatarii unui bloc din Craiova riscă să nu mai poată intra în clădire, după ce terenul din faţa imobilului a fost retrocedat

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri