AcasăACTUALA fost semnat contractul pentru tronsonul 4 al drumului expres Craiova-Piteşti

A fost semnat contractul pentru tronsonul 4 al drumului expres Craiova-Piteşti

spot_img

Contractul pentru ultimul tronson al drumului expres Craiova-Piteși a fost semnat marți, potrivit anunțului făcut de către Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor.

- Publicitate -

Câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția lotului 4 este grupul de firme UMB, același antreprenor care lucrează și pe tronsoanele 2 și 3 ale drumului.

„Același antreprenor lucrează excelent pe tronsoanele 2 și 3 ale drumului expres și mă aștept ca ritmul să fie similar și pe acest segment din DX12. Ca termene contractuale, avem 12 luni pentru proiectare și 24 pentru execuția celor 31,8 km ai lotului dintre Colonești și Pitești”, a scris Cătălin Drulă, într-o postare pe pagina sa de Facebook.


Acest tronson va cuprinde 30 de structuri cu lungimea totală de 1.680 de metri (14 pasaje și 16 poduri); acestora li se adaugă 28 de podețe.

Totodată, tronsinul 4 va avea două  noduri rutiere: la Podul Broșteni (pentru legătura cu DN65A și DN65), respectiv la Catanele (pentru legătura cu A1);

„Este prevăzută o bază de întreținere și deszăpezire la Oarja și vor exista două spații de parcare/servicii, amplasate de-o parte și de alta a drumului”, a mai spus Drulă.


CITEȘTE ȘI: FOTO | Stadiul lucrărilor pe drumul expres Craiova-Pitești, între Slatina și Balș

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri