AcasăACTUALA fost identificat bărbatul care a lovit cu piciorul ușa unei catedrale...

A fost identificat bărbatul care a lovit cu piciorul ușa unei catedrale din municipiul Slatina

Bărbatul care a apărut pe rețelele de socializare, în timp ce lovește cu piciorul o ușă de acces a unei Catedrale din municipiul Slatina, a fost identificat marți dimineață. 

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani din municipiul Slatina.

Fapta a fost săvârșită în noaptea de 17 spre 18 decembrie, potrivit IPJ Olt.


La data de 19 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, în urma imaginilor apărute în spațiul public, s-au sesizat din oficiu, și a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

„În dimineața zilei de 21 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, în urma activităților specifice și cu sprijinul Poliției Locale Slatina, prin sistemul de monitorizare video al municipiului, au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Slatina, care în cursul nopții de 17/18 decembrie a.c., ar fi lovit, în mod repetat, cu piciorul, o ușă de acces a unei Catedrale din municipiul Slatina”, arată reprezentanții IPJ Olt.

Acesta a fost condus la sediul Poliției municipiului Slatina pentru audieri, fiind continuate cercetările.


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri