AcasăACTUAL42 de locuri pentru refugiaţii din Ucraina, puse la dispoziție de Primăria...

42 de locuri pentru refugiaţii din Ucraina, puse la dispoziție de Primăria Râmnicu Vâlcea

spot_img

Primăria Râmnicu Vâlcea anunță că pune la dispoziţie 42 locuri pentru refugiaţii din Ucraina. 

- Publicitate -

Cele 42 de locuri sunt repartizate în 18 camere cu câte două paturi şi un apartament cu trei camere într-o aripă a căminului fostului Liceu ”Oltchim”.

„Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea se alătură efortului de sprijinire a refugiaţilor ucraineni şi operaţionalizează din acest week-end 42 de locuri pentru persoanele nevoite să fugă din calea războiului care afectează ţara vecină. Cele 42 de locuri sunt repartizate în 18 camere cu câte două paturi şi un apartament cu 3 camere într-o aripă a căminului fostului Liceu ”Oltchim” din bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 26, fiecare unitate locativă fiind dotată cu grup sanitar propriu, asigurându-se totodată şi produse de strictă necesitate precum săpun lichid, şampon, pastă şi periuţe de dinţi, produse de curăţenie, hârtie igienică, prosoape, papuci, pijamale”, anunță reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea.


De asemenea, tot gratuit, se poate asigura începând de luni, 28 februarie şi o masă caldă pe zi în regim de catering în timpul săptămânii sau hrană rece în week-end-uri.

Telefon de contact: 0250731016

CITEȘTE ȘI: Alte peste 7.000 de cazuri noi de Covid și 101 decese, anunțate sâmbătă


 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri