AcasăACTUAL30 de ani de la declararea independenței Republicii Moldova. Klaus Iohannis prezent...

30 de ani de la declararea independenței Republicii Moldova. Klaus Iohannis prezent la ceremonie

spot_img
- Publicitate -

La ceremonialul militar organizat în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, cu prilejul împlinirii a 30 de ani de la declararea independenţei Republicii Moldova a participat și președintele, Klaus Iohannis.

Vineri, Klaus Iohannis a participat la ceremonialul militar organizat vineri pentru a sărbători 30 de ani de la declararea independenței Republicii Moldova, arată Agerpres.


La eveniment au mai participat, alături de şeful statului moldovean, Maia Sandu, preşedinţii Republicii Polone, Andrzej Duda, şi Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Evenimentul a început cu o întârziere de aproape două ore, ca urmare a faptului că, din cauza ceţii, avioanele delegaţiilor române şi ucrainene nu au putut ateriza pe aeroportul din Chişinău.

Pe 27 august 1991, Republica Moldova şi-a proclamat independenţa faţă de Uniunea Republicilor Socialiste Sovietice.


CITEȘTE ȘI: A fost actualizată lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. Elveţia, Macedonia de Nord şi Lichtenstein, printre ţările care intră în ZONA ROŞIE

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri