AcasăACTUAL21 de elevi, în practică la Jandarmeria Dolj

21 de elevi, în practică la Jandarmeria Dolj

spot_img

21 de elevi din cadrul Școlii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani și ai Școlii „Petru Rareș” Fălticeni se află la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj pentru a desfăşura stagiul de practică, în perioada 09 august – 22 octombrie. 

- Publicitate -

Elevii–jandarmi vor fi coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de tutori profesionali, cadre militare cu o vastă experiență în munca de jandarmerie, şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de îndrumătorii lor, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.

„Viitorii subofiţeri vor desfăşura stagiul de practică  la structurile de ordine publică şi la cele de pază şi protecţie instituţională, pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs cât şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi mai bine aspectele legate de misiunile specifice armei”, informează IJJ Dolj.


La finalul acțiunii, elevii vor fi evaluați și li se va acorda o notă.

Luni, conducerea IJJ Dolj le-a prezentat tinerilor elevi aspecte legate de specificul unităţii, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de jandarmii doljeni în zona de competenţă teritorială.

CITEȘTE ȘI: Pompieri români, între care și din județul Dolj, misiune în Grecia. „Este prima acțiune internațională specializată pe incendii”


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri