AcasăACTUALAccesul spre Rânca este permis doar mașinilor echipate corespunzător. Anunțul DRDP Craiova

Accesul spre Rânca este permis doar mașinilor echipate corespunzător. Anunțul DRDP Craiova

spot_img

Accesul spre stațiunea Rânca, pe DN 67C, este permis doar mașinilor echipate cu lanțuri antiderapante, excepție fiind cele cu tracțiune 4×4, anunță, vineri, reprezentanții DRDP Craiova.

Lucrătorii de la Drumuri acționează continuu în zonă.

blank

A nins viscolit, noaptea trecută, ceea ce face ca intervenția să nu fie chiar una ușoară.

CITEȘTE ȘI: Au fost stabilite reguli noi de vizitare a pacienților la Spitalul Județean Craiova. Procedură și pentru colaborarea dintre medici și aparținători

„Ninge viscolit în zona de creastă a DN 67C, zona Rânca.  Se acționează cu utilaje cu lamă și autofreza. Nu vă deplasați în zonele montane cu autovehiculele neechipate corespunzător pentru iarnă”, a informat, seara trecută, DRDP Craiova.

Vineri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și Poliției Orașului Novaci execută un filtru rutier pe DN 67 C, la ieșirea din orașul Novaci spre stațiunea Rânca, ocazie cu care participanții la trafic sunt informați să circule cu atenție sporită întrucât în zonă se circulă în condiții de vizibilitate redusă.

„De asemenea, conducătorilor auto care nu au autoturismele dotate cu lanțuri antiderapante nu li se permite continuarea deplasării. Sunt exceptate autoturismele care au tracțiune 4×4”, reamintesc și reprezentanții IPJ Gorj.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri