AcasăACTUALA venit din Barcelona cu două permise de conducere false

A venit din Barcelona cu două permise de conducere false

spot_img

Un român a fost prins pe Aeroportul Cluj-Napoca cu două permise de conducere false, unul din Marea Britanie, iar celălalt din Germania. Bărbatul a plătit pentru permisele false 250 de euro, după ce Germania i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

La Aeroportul Cluj-Napoca a ajuns, vineri, din Barcelona, un bărbat în vârstă de 34 de ani, cetățean român.

Cu ocazia controlului de frontieră, polițiștii de frontieră i-au cerut să prezinte, pe lângă paşaport, şi alte documente prevăzute cu fotografie. Bărbatul a prezentat poliţiştilor de frontieră un permis de conducere cu însemnele Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, document ce conţinea datele sale de identificare şi care, în urma verificărilor specifice, s-a stabilt că nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond specifice unui document autentic, fiind fals.

Totodată, extinzând verificările, a fost descoperit un alt permis de conducere, cu însemnele specifice Germaniei, având datele de identificare ale persoanei în cauză. Şi acesta nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind de asemenea, fals, informează Poliția de Frontieră.

Bărbatul a declarat că i-a fost suspendat dreptul de conducere pe teritoriul Germaniei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, iar prin intermediul unui anunţ de pe reţelele de socializare şi-a procurat cele două documente false în schimbul sumei de 250 de euro.

Acesta este cercetat pentru fals material în înscrisuri oficiale.

CITEȘTE ȘI: Adolescenți din Craiova, prinși cu un pistol pe stradă. Au fost amendați de jandarmi

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri