AcasăACTUALA trecut un an de la vaccinarea primei persoane, în România: “DA,...

A trecut un an de la vaccinarea primei persoane, în România: “DA, doamna Mihaela Anghel este bine, sănătoasă”

spot_img

Prima persoană vaccinată împotriva COVID-19 din România a fost Mihaela Anghel, asistentă medicală generalistă, la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, membră a echipei medicale care, în data de 27 februarie 2020, a preluat primul pacient din România confirmat cu virusul SARS-CoV-2.

“DA, doamna Mihaela Anghel este bine, sănătoasă și are aceeași încredere în știință și medicină”, transmit autorităţile prin intermediul platformei Ro-Vaccinare.

În România, campania de vaccinarea a început în data de 27 decembrie 2020 în toate cele 10 spitale de boli infecțioase aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19.

Până astăzi, în România au fost administrate peste 15,7 milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19, fiind vaccinate 7.918.813 persoane.

La nivel global au fost administrate peste 8.95 Miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19, iar în Uniunea Europeană aproape 710 Milioane de doze.

CITEŞTE ŞI: Folkistul Victor Socaciu a încetat din viaţă. Avea 68 de ani

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri