AcasăACTUALA sosit la Craiova primul tramvai din lotul celor 17. Primar: „Este...

A sosit la Craiova primul tramvai din lotul celor 17. Primar: „Este cel mai modern proiect al producătorului polonez PESA”

spot_img

Primul tramvai din lotul de 17 a ajuns la Craiova, în această dimineață, circulația fiind restricționată în zona Bulevardului Dacia, timp de două ore, pentru a putea fi pus pe șine în depou.

Acest tramvai și celelalte care vor veni, în perioada următoare, vor fi testate cu o încărcătură de 15 tone de saci cu nisip, până la parcurgerea unei distanțe de 500 km fiecare, pe timpul nopților.

blank

„În afara faptului că vatmanii vor trebui să se familiarizeze cu ele înainte să iasă în trafic, vom verifica și dacă pe traseu mai sunt de făcut remedieri la peroane sau calea de rulare. Tramvaiele construite pentru Craiova au o lungime de 27 m, cu 58 de locuri pe scaune și capacitate de 218 locuri, spațiu pentru persoane cu dizabilități, sunt echipate cu sisteme de diagnosticare, aer condiționat, Wi Fi și prize USB, fiind modelul Twist, cel mai modern proiect de tramvai al producătorului polonez PESA”, anunță primarul Lia Olguța Vasilescu.

 

blank

CITEȘTE ȘI: Ziua Naţională, marcată şi la Caracal. Programul manifestărilor ce vor culmina cu aprinderea luminilor de Crăciun

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri