AcasăEDUCAŢIEA început concursul de Titularizare 2022. Peste 500 de candidaţi, în judeţul...

A început concursul de Titularizare 2022. Peste 500 de candidaţi, în judeţul Olt

spot_img

Proba scrisă a examenului de titularizare se desfăşoară, miercuri, în judeţul Olt fiind înscrişi să susţină concursul 507 candidaţi.

Potrivit ISJ Olt, cei mai mulţi candidaţi sunt la învăţământ preşcolar – 164, învăţământ primar – 66 şi limba română – 48.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 19 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe http://titularizare.edu.ro.

Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau prin mijloace electronice în data de 19 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de  20 iulie, până la ora 12:00.

CITEŞTE ŞI: Ambasadorul României în Statele Unite lasă de înţeles că SUA l-ar susţine pe Iohannis să preia şefia NATO

Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul anterior menționat în data de 27 iulie.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele de repartizare organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 29 iulie şi 1 august.

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri