AcasăACTUALA fost stabilită data la care încep înscrierile la grădiniță

A fost stabilită data la care încep înscrierile la grădiniță

spot_img

Înscrierea copiilor la grădiniță începe pe data de 30 mai, iar reînscrierea din 16 mai, anunță reprezentanții Ministerului Educației.

- Publicitate -

Datele copiilor pot fi comunicate de către părinți online, însă dosarele se depun personal.

Conform Ministerului Educației, programul de înscrieri și reînscrieri va fi stabilit de conducerea grădiniței și va fi afișat la loc vizibil în fiecare grădiniță.


De asemenea, părinții pot comunica grădiniței prin fax, poștă electronică sau telefonic datele necesare pentru a se face planificarea pentru depunerea dosarelor, iar depunerea dosarelor se va desfășura conform planificării făcute de fiecare grădiniță, „pe zile și pe intervale orare”.

Ministerul anunță că ocuparea locurilor libere, după reînscrieri, se va face în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă, respectiv grupa mare, grupa mijlocie și grupa mică.

„Dacă numărul cererilor de înscriere este mai mare decât numărul de locuri libere, vor fi aplicate succesiv criterii de departajare generale și criterii de departajare specifice”, informează Ministerul Educației.


CITEȘTE ȘI: Tezele obligatorii vor fi eliminate de anul viitor școlar, iar elevii vor avea o singură medie la final de an – surse

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri