AcasăACTUALA fost semnat contractul de execuție a Centurii de ocolire Sud Craiova....

A fost semnat contractul de execuție a Centurii de ocolire Sud Craiova. Ce lucrări prevede proiectul

spot_img

Contractul de execuție a Centurii de ocolire Sud Craiova DN 56-DN 55-DN 6, a fost semnat vineri, anunță reprezentanții CNAIR. 

Lucrările trebuie să fie gata în 15 luni, valoarea contractului fiind de 133.438.023 lei, fără TVA.

„Directorul Regional al DRDP Craiova, Călin Cosmin Petruț, a semnat astazi, în calitate de beneficiar, contractul de execuție al lucrărilor de construire ale obiectivului de investiții Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56-DN 55-DN 6 cu ofertantul declarat câștigător în urma licitației publice organizate de DRDP Craiova.

Ofertantul declarant câștigător este Rizzani de Eccher SpA, valoarea contractului fiind de 133.438.023,20 lei, fără TVA, termenul de execuție este de 15 luni”, arată CNAIR.

Obiectivul de investiții “Centura de ocolire Craiova Varianta Sud, DN 56-DN 55-DN 6” este amplasat în zona de Sud a Municipiului Craiova, și face legatura între DN 56 ( Craiova-Calafat) – DN 55( Craiova-Bechet) – DN 6( Craiova-Caracal). Traficul de autovehicule din zona Calafat, Bechet și Drobeta Turnu Severin înspre Caracal- Alexandria- București se desfășoară prin Municipiul Craiova, ceea ce duce la o aglomerare a orașului.

Lungimea noului drum va fi de 9.889 km, se vor construi două parcări, una pe sens, două pasaje peste CF, un pod peste canalul de ape uzate, două intersecții giratorii la nivel cu DN 55 si DN 56, o bretea de acces pentru legatura cu DN 6 în sensul giratoriu existent.

CITEȘTE ȘI: Cu ce noutăți vin programele Rabla de anul acesta

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri