AcasăACTUALA fost înregistrat primul deces provocat de virusul West Nile

A fost înregistrat primul deces provocat de virusul West Nile

spot_img

Primul deces cauzat de virusul West Nile, din acest an, a fost înregistrat în ultima săptămână, anunță, vineri, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile. 

Patru cazuri de infecţie cu virusul West Nile au fost înregistrate în perioada iunie-2 septembrie, una dintre persoanele aflate în această situație decedând.

Potrivit datelor CNSCBT, au fost câte un caz în București, Bacău, Olt și Dolj.


Persoana care a decedat este un bărbat în vârstă de 66 de ani din Craiova, județul Dolj, conform DSP Dolj. Acesta a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova, externarea fiind efectuată la cererea familiei.

Două dintre cazuri au fost la persoane cu vârsta între 60 și 69 de ani și câte un caz la grupele de vârstă 40 – 49 de ani și 70 – 79 de ani.

CITEȘTE ȘI: Concurs anulat la Serviciul de Ambulanță Gorj, după o verificare a Corpului de control al prefectului. Nu s-au respectat procedurile legale


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri