AcasăACTUALA fost găsit copilul din Craiova, dat dispărut de către mamă. Era...

A fost găsit copilul din Craiova, dat dispărut de către mamă. Era în casa unei tinere din Ișalnița

spot_img

Copilul în vârstă de 9 ani, din Craiova, dat dispărut de către mamă, a fost găsit, în această seară, în localitatea Ișalnița. 

- Publicitate -

Acesta era însoțit de către o femeie care, spun martorii, obișnuiește să cerșească în zona Pepco-Craiovița.

Surse din anchetă au menționat că băiatul ar fi plecat de acasă, după ce a fost certat de către familie, fiindu-i luat și telefonul mobil.


Mama copilului a mers la Secția de Poliție din Craiovița și le-a spus oamenilor legii că nu știe nimic despre minor de astăzi, de la 14.00. Acesta a plecat de acasă de bunăvoie și nu revenise până în această seară.

În urma unor indicații obținute, după ce cazul a fost mediatizat pe rețelele de socializare, copilul a fost găsit, de către un echipaj de poliție, în casa unei tinere din Ișalnița, cu care ar fi plecat din Craiova, astăzi după-amiază.

„În urma activităţilor de căutare, precum și activităţilor specifice desfăşurate de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova- Secțiile 1-6 Poliție, Biroului de Investigații Criminale, Biroului Rutier și Serviciului de Investigatii Criminale Dolj, în baza unei informații, polițiștii au reușit, la scurt timp de la sesizarea dispariției, găsirea minorului, în vârstă de 9 ani, plecat în această după-amiază de la locuința sa din Craiova.


Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești, minorul a fost identificat de polițiști, pe raza localității Ișalnița, la locuința unei tinere de 27 de ani, cu care ar fi plecat din Craiova, în după-amiaza acestei zile”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

În urma audierii minorului în prezența părinților și a unui reprezentant din cadrul DGASPC Dolj, s-a stabilit că acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind predat familiei.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri