AcasăPOLITICĂ27 de inițiative legislative pentru deputatul PSD Olt Cătălin Grecu

27 de inițiative legislative pentru deputatul PSD Olt Cătălin Grecu

spot_img

Aflat la primul mandat de parlamentar, deputatul social-democrat de Olt Ion-Cătălin Grecu a participat, până acum, la inițierea a nu mai puțin de 27 de proiecte legislative.

Unele dintre proiectele susținute de parlamentarul de Olt se află la comisiile parlamentare, altele își așteaptă rândul pentru dezbatere în Parlament, iar altele au devenit, între timp, legi.

CITEŞTE ŞI: Cum vor fi alocate ajutoarele financiare pentru energie

Doar anul acesta Cătălin Grecu și-a pus semnătura, alături de alți colegi din Parlament, pe 21 de inițiative legislative.

Printre acestea se numără propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii cooperaţiei agricole nr.566/2004 (aflată la comisii), un proiect de lege pentru modificarea Legii nr.287/2009 privind Codul civil (aflată tot la comisii), proiectul de lege pentru prevenirea şi combaterea cancerului (devenit lege), proiect de lege pentru modificarea Legii nr.360/2002 privind Statutul poliţistului și proiect pentru modificarea şi completarea Legii nr.217/2016 privind diminuarea risipei alimentare.

Cătălin Grecu se numără și printre inițiatorii proiectui de lege privind susţinerea procesului de dezinstituţionalizare a persoanelor adulte cu dizabilităţi şi aplicarea unor măsuri de accelerare a acestuia şi de prevenire a instituţionalizării, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, susține modificarea Legii-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, precum şi pentru stabilirea unor măsuri privind salarizarea personalului Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură și modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri