< Dan Barna, şeful USR, a anunţat că are COVID - REPORTER24
Connect with us

POLITICĂ

Dan Barna, şeful USR, a anunţat că are COVID

Publicat

în

Preşedintele USR, Dan Barna, anunţă că are COVID-19, precizând că starea sa generală e bună şi că va petrece următoarele zile în autoizolare.

“Am aflat în această după-amiază că am contractat COVID-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare.

Starea mea generală e bună şi voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online.

Aveţi grijă de voi şi ai voştri şi respectaţi cu stricteţe regulile de protecţie. Trecem şi peste asta”, a scris el, pe Facebook, potrivit românia24.ro.

Print Friendly, PDF & Email

POLITICĂ

CONTRAST. Liberalii Ştirbu şi Voiculescu au vrut să fie printre primii imunizaţi împotriva COVID-19. Social-democraţii dau prioritate miilor de olteni din categoriile vulnerabile

Publicat

în

Cei doi parlamentari PNL Olt s-au grăbit, luni, să se imunizeze împotriva COVID-19, la unul dintre centrele din Slatina. În contrast, reprezentanţii PSD Olt au declarat că se vor vaccina abia după ce se va reuşi administrarea serului categoriilor vulnerabile, printre care se numără bolnavii cronici sau cadrele didactice.

Deputatul PSD Marius Iancu opinează că înaintea parlamentarilor trebuie să se vaccineze „câteva milioane de români și câteva mii de olteni care au nevoie urgentă de vaccin!”

“Graba strică treaba și…imaginea publică atunci când te înghesui să te vaccinezi printre primii… din etapa a doua. Este la modă poza de la vaccinare, în tricou negru și cu mușchii la vedere, dar să nu uităm că la modă este și bunul simț și respectul față de cetățenii care ne-au ales să îi reprezentăm, nu să beneficiem, de pe urma votului lor, ca să avem prioritate la vaccinare. Sunt multe categorii care au nevoie urgentă de vaccin, bolnavi cronici, cadre didactice, angajați care lucrează cu publicul sau în regiile de transport, militarii sau personalul din domniile de distribuție a energiei electrice, gaze și apă. Și eu mă voi vaccina pentru că îmi doresc să scăpăm de acest virus și să ne putem continua sănătoși viața și activitățile pe care le-am întrerupt acum un an, dar consider că, înaintea mea, trebuie să se vaccineze cateva milioane de români și câteva mii de olteni care au nevoie urgentă de vaccin!”, a explicat parlamentarul social-democrat.

Cei doi parlamentari pe care îi are PNL Olt, Gigel Ştirbu şi Liviu Voiculescu, s-au grăbit să fie printre primii care se vaccinează împotriva COVID-19, luni dimineaţă, la un centru din Slatina.

„În loc să își arate mușchii la televizor sau pe rețelele de socializare, liberalii în frunte cu Iohannis și Cîțu ar trebui să oprească haosul vaccinarii – platforma nu funcționează, centrele de vaccinare nu sunt amenajate, iar dozele de vaccin nu sunt distribuite uniform în țară. Poate tocmai de aceea, se înghesuie ei să apuce să facă vaccinul, restul…”Ghinion”!”, a conchis Marius Iancu.

 

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

POLITICĂ

Schimbarea prefecţilor şi subprefecţilor | Preşedintele USR Olt a confirmat la emisiunea „Reporter 24” că va deveni reprezentant al Guvernului în teritoriu

Publicat

în

Preşedintele USR Olt, Fănel Bădici, a declarat luni seara, la emisiunea „Reporter 24”, că va ocupa funcţia de prefect sau subprefect al judeţului, în funcţie de negocierile de la nivelul Guvernului.

Potrivit algoritmului stabilit la negocierile pentru formarea guvernului, PNL ar urma să numească prefecți în 23 de județe, USR PLUS în 14 și UDMR în 5 județe. Întrebat dacă USR va avea un reprezentant în Prefectura Olt, Fănel Bădici a răspuns afirmativ.

Cu privire la cine va fi acest reprezentant, şeful USR Olt a declarat că va fi chiar persoana sa.

Guvernul Cîțu a discutat, în şedinţa din 30 decembrie 2020, în primă lectură, un proiect de ordonanță de urgență care ar scoate prefecții și subprefecții din categoria înalților funcționari publici și transformarea lor în demnitari.

Proiectul de OUG, care modifică actualul Cod Administrativ, mai prevede și înființarea unui nou post, de secretar general al instituţiei prefectului, care este înalt funcționar public și asigură conducerea operativă a instituţiei.

Practic, dacă modificarea va fi adoptată de guvern, premierul va putea numi prefecții din rândul membrilor de partid, fără ca aceștia să mai trebuiască să intre în rândul funcționarilor publici prin tot felul de aranjamente.

Astfel, Fănel Bădici va putea fi şi prefect sau subprefect de Olt, dar şi şeful filialei judeţen a USR.

În prezent, funcţia de prefect de Olt este ocupată de Florin Homorean, susţinut de PNL. Subprefecţi sunt Octavian Oltean, care are tot o susţinere liberală, şi Nicolae Hristescu, venit cu susţinere ALDE.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

POLITICĂ

PNL Olt rămâne fără şefia Agenţiei pentru Egalitatea de Şanse. Luminiţa Popescu, înlocuită de o liberală din Vrancea

Publicat

în

PNL Olt pierde şefia Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi (ANES), ocupată de şefa OFL Olt, Luminiţa Popescu. Funcţia de secretar de stat va reveni tot unei liberale, însă reprezentantă a PNL Vrancea.

Marinela Macoveni va ocupa funcţia cu rang de secretar de stat de preşedinte al ANES, relatează jurnaldevrancea.ro, instituţie aflată în subordinea Ministerului Muncii. Jurnaliştii din Vrancea arată că filiala locală a PNL a primit trei funcţii de secretari de stat, după ce Ion Ştefan, fostul ministru al dezvoltării, nu s-a mai regăsit în Guvernul Cîţu. Printre funcţii se numără şi cea deţinută de Luminiţa Popescu, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PNL Olt.

Aceasta ocupa funcţia de preşedinte al ANES din aprilie 2020. Anterior, Luminiţa Popescu a fost inspector şcolar general adjunct la ISJ Olt.

„Mi-am îndeplinit misiunea cu toată seriozitatea și responsabilitatea și așa o voi face până la capăt, indiferent care va fi acesta! Doar prin puterea exemplelor putem schimba mentalități! Politica trebuie să fie cu oameni, pentru oameni și despre oameni, iar implicarea noastră trebuie să geneze bine pentru semeni, progres și dezvoltare. Nu funcțiile vor vorbi despre noi, ci faptele care vor rămâne în urma noastră!”, a declarat aceasta, citată de un blog.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

Toate ştirile pe Facebook

ACTUALacum 5 minute

A fost semnat contractul pentru primele 11 troleibuze care vor ajunge în Târgu Jiu

ACTUALacum 36 de minute

ÎNVĂȚĂMÂNTUL DUAL | Licee din Dolj și Gorj pregătesc mecanici și electricieni pentru Complexul Energetic Oltenia

ACTUALacum 56 de minute

Când vor demara înscrierile elevilor în clasa pregătitoare. Ce trebuie să știe părinții

ACTUALacum 2 ore

Vlad Voiculescu anunță demiteri atât în Ministerul Sănătății cât și în instituțiile subordonate

ACTUALacum 2 ore

Zeci de cazuri noi de COVID, raportate în Dolj. La cât a ajuns incidenţa infectărilor în judeţ şi Craiova

ACTUALacum 2 ore

TREN plin cu pasageri, BLOCAT în câmp din cauza gerului | HAOS pe calea ferată

ACTUALacum 3 ore

Amenzi după o petrecere transmisă pe net, într-o comună din Gorj

ACTUALacum 3 ore

Preot găsit mort într-un canal colector

ACTUALacum 3 ore

Primăria Târgu Jiu și-a digitalizat serviciile. Cetățenii nu mai stau la cozi în fața ghișeelor

LIFEacum 4 ore

FILMELE ALINEI | Lupin, de la carte la film. Ce urmează în partea a doua?

POLITICĂacum 4 ore

CONTRAST. Liberalii Ştirbu şi Voiculescu au vrut să fie printre primii imunizaţi împotriva COVID-19. Social-democraţii dau prioritate miilor de olteni din categoriile vulnerabile

ACTUALacum 4 ore

Până când va mai fi obligatorie masca de protecție

ACTUALacum 4 ore

AVARIE la reţeaua de alimentare cu apă din Slatina. Muncitorii CAO au lucrat toată noaptea pentru remediere

POLITICĂacum 15 ore

Schimbarea prefecţilor şi subprefecţilor | Preşedintele USR Olt a confirmat la emisiunea „Reporter 24” că va deveni reprezentant al Guvernului în teritoriu

ACTUALacum 20 de ore

Aproape jumătate din localităţile din Olt, fără cazuri COVID-19

ACTUALacum 21 de ore

Chef organizat în locuința unui consilier local dintr-o comună din Dolj. Polițiștii au dat amenzi în urma unor poze postate pe Facebook

ANUNȚURIacum 22 de ore

Comunicat de presă

ACTUALacum 22 de ore

Circulație pe un singur sens, după un accident produs într-o localitate din Vâlcea. Două persoane sunt rănite

ACTUALacum 22 de ore

Măsurile de finanțare pentru IMM-uri au fost deblocate

LIFEacum 23 de ore

Trasează calea performanței cu pardoselile din cauciuc reciclat

ACTUALacum 24 de ore

Sediul IML Craiova, care stă să cadă, va fi reabilitat. Investiție de aproximativ 500.000 de euro

ACTUALacum 24 de ore

Coronavirus, date OFICIALE: 1.509 infectări noi şi 50 decese

ACTUALacum o zi

Cum poţi să-ţi recapeţi mai repede permisul de conducere, dacă ţi-a fost suspendat. PRECIZĂRILE poliţiştilor

ACTUALacum o zi

Un șofer a fost reținut, după ce a încercat să mituiască un polițist din județul Dolj

POLITICĂacum o zi

PNL Olt rămâne fără şefia Agenţiei pentru Egalitatea de Şanse. Luminiţa Popescu, înlocuită de o liberală din Vrancea

ACTUALacum o zi

O femeie din Olt, ucisă când se întorcea de la biserică. Ea a fost spulberată de o autoutilitară şi a murit la spital

Reporter24 TVacum o zi

Preşedintele USR Olt, Fănel Bădici, vine la emisiunea “Reporter 24”

ACTUALacum 2 zile

Petrecere organizată într-un restaurant din Slatina, întreruptă de polițiști. Amenzi și pentru administratorul unei terase

ACTUALacum 3 zile

COMENTARIU | Când vaccinarea populației începe pe dibuite

ACTUALacum 4 zile

Județul Olt înscris într-un program de prevenție pentru cancerul colorectal. Ivan: „Vom promova beneficiile proiectului”

ACTUALacum 4 zile

Destinaţie de vacanţă cu plecare de pe Aeroportul Craiova

ACTUALacum 3 zile

Câți angajați din învățământ, din județele Olteniei, se vor vaccina împotriva Covid-19

ACTUALacum o zi

Cum poţi să-ţi recapeţi mai repede permisul de conducere, dacă ţi-a fost suspendat. PRECIZĂRILE poliţiştilor

ACTUALacum 3 zile

Bărbat din Corabia, mort în casa cuprinsă de flăcări

ACTUALacum 21 de ore

Chef organizat în locuința unui consilier local dintr-o comună din Dolj. Polițiștii au dat amenzi în urma unor poze postate pe Facebook

ACTUALacum 4 zile

VIDEO&FOTO. Incendiu de proporţii la un magazin de articole funerare din Slatina

ACTUALacum 2 zile

Peste 200.000 de persoane din etapa a doua, programate pentru vaccinare

ACTUALacum o zi

Diagnosticat cu leucemie, un adolescent din Craiova are nevoie URGENTĂ de sânge

ACTUALacum 2 zile

Alte 2.156 de cazuri noi de coronavirus și 57 de decese, raportate. Situația din județul tău

ACTUALacum 4 zile

Un bărbat s-a sinucis în Centrul de Arestare Preventivă din cadrul Poliției Vâlcea. Anchetă internă

POLITICĂacum 15 ore

Schimbarea prefecţilor şi subprefecţilor | Preşedintele USR Olt a confirmat la emisiunea „Reporter 24” că va deveni reprezentant al Guvernului în teritoriu

ACTUALacum 4 zile

Un bărbat dintr-o comună din Olt a murit după ce s-a împușcat cu o armă de vânătoare

ACTUALacum 4 zile

CIFRELE ZILEI | 3.353 de cazuri noi de coronavirus și 63 de decese raportate. Situația în fiecare județ

ACTUALacum o zi

FOTO. Primarul Ion Doldurea, printre primele persoane din Caracal imunizate împotriva COVID-19

ACTUALacum o zi

DOLJ | A început cea de-a doua etapă de vaccinare în patru centre din județ. 720 de doljeni au fost programați în prima zi

ACTUALacum 4 zile

GORJ | Cinci femei și un bărbat s-au luat la bătaie din cauza unui teren. O persoană a fost dusă la spital

ACTUALacum o zi

Un șofer a fost reținut, după ce a încercat să mituiască un polițist din județul Dolj

ACTUALacum 4 zile

Au mai fost identificați alți 15 participanți la logodna dintre minori din județul Dolj. Amenzi în valoare de 75.000 de lei

LIFEacum 4 ore

FILMELE ALINEI | Lupin, de la carte la film. Ce urmează în partea a doua?

ACTUALacum 6 zile

VIDEO | Incendiu izbucnit într-o gospodărie dintr-o comună din județul Olt

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Bătrân căzut pe holul unui spital şi cerând ajutor în timp ce spune că se află de trei ore în această situaţie | IMAGINI postate pe Facebook

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. O şoferiţă a intrat cu maşina într-un magazin

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Locuinţă cuprinsă de incendiu, într-o comună din Olt. Doi bătrâni la spital cu arsuri

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Trafic blocat pe Valea Oltului, din cauza căderii de pietre de pe versanţi

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Inundaţii în Gorj din cauza codului ROŞU de precipitaţii. A fost emis mesaj RO-Alert

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Zeci de turişti, blocaţi în frig şi fără curent electric, în zona Vârfului Roman din Vâlcea. Jandarmii şi poliţiştii i-au evacuat

LIFEacum 2 săptămâni

FILMELE ALINEI | Dracula Untold (2014) – Transformarea

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO | Imagini cu momentul răpirii tinerei din localitatea doljeană Catane

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO | Fetiță în vârstă de 5 ani, preluată de elicopterul SMURD în urma unui accident rutier ce a avut loc la Oboga

ACTUALacum 3 săptămâni

Peste 350 de olteni vor să se angajeze la Poliţie din sursă externă. Pe ce posturi candidează

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Cutremur de proporţii în Croaţia. Capitala Zagreb, puternic afectată

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Soţul băut şi un prieten de pahar, căraţi în portbagaj de o şoferiţă. Femeia a fost amendată de poliţişti

Reporter24 TVacum 3 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 28 decembrie | Invitat – Radu Voinea, antreprenor

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO | Dolj: Un şofer băut a lovit un stâlp de electricitate şi un bărbat aflat pe marginea drumului. Pietonul a decedat

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Locuinţă distrusă de un incendiu, în Seara de Crăciun, la Negreni

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO: Primele 10.000 de doze de vaccin anti-COVID au ajuns în România

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Un autobuz cu pasageri la bord, cuprins de un incendiu, pe o stradă din Slatina

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Bicicletă furată din scara unui bloc din Slatina

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Bătaie generală în parcare unui supermarket din Drăgăşani, judeţul Vâlcea. Un copil a fost rănit

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO | Cum arată maşinile implicate în accidentul dintre Slatina şi Valea Mare. O persoană a murit

LIFEacum 4 săptămâni

FILMELE ALINEI | “The Queen’s Gambit” – Sex & Drugs & Alcohol

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Sute de kilograme de materiale pirotehnice, confiscate în Gorj, în urma unor percheziţii

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2020 JFK Media&More.