< Avantajele utilizării fototapetului - REPORTER24
Connect with us

TECH

Avantajele utilizării fototapetului

Publicat

în

Când clienții dvs. intră prima dată în biroul dumneavoastră, prima impresie contează.

Dacă aveți un fototapet personalizat bine conceput, este probabil ca aceștia să se gândească la serviciile dvs. Dacă încăperea este aglomerată și nepotrivită și vopseaua se desprinde de pe pereți, nu va reflecta profesionalismul dvs. De aceea, ar trebui să căutați să obțineți fototapet personalizat pentru afacerea dvs. Este o modalitate excelentă de a vă atrage clienţii.

Aspectul reședinței dvs. sau al biroului poate fi complet îmbunătățit alegând fototapet personalizat. Fototapeturile personalizate au o mulțime de avantaje. Aceste beneficii au făcut ca fototapeturile personalizate să fie populare.

Mai jos regăsiţi câteva dintre avantajele principale ale utilizării unui fototapet personalizat:

Design mai bun

Datorită fototapetului tipărit digital, au dispărut vremurile vechilor imagini de fundal plictisitoare cu modele identice. Un fototapet personalizat tipărit digital vă permite acum să alegeţi designul dorit iar rezoluţia va fi de înaltă calitate.

Cu ajutorul imprimării digitale, designerii pot găsi modele pe placul dvs. şi se pot personaliza la cerere. Se pot crea modele uimitoare care sunt infinit mai bune decât cele standard, din trecut.

Un fototapet personalizat vă poate transforma holul, sala de ședințe, biroul, magazinul, showroom-ul sau chiar şi camera de zi într-o experiență atractivă din punct de vedere vizual.

Publicitate excelentă

Un design excelent vă poate ajuta afacerea să iasă din mulțime și să îmbunătățească identitatea mărcii.

În loc să vă vopsiți logoul, brandul sau alte informații pe pereții dvs., puteţi alege fototapet personalizat pentru peretele biroului. Vopseaua se sfărâmă, se zgârie ușor și se poate duce în timp, ceea ce poate afecta aspectul logo-ului și informațiile importante pe care le-ați putea avea pe pereți. În plus, este mult mai scump să angajaţi pe cineva care să picteze aceste informații decât să imprimaţi pur și simplu ceea ce aveţi nevoie pe tapetul personalizat. Această publicitate accesibilă va face minuni pentru afacerea dvs.

Aspect elegant

Pe lângă faptul că vopseaua se deteriorează mai mult în timp decât un fototapet personalizat, poate lăsa și un aspect lipicios și lucios pe pereți. Fototapetul are un finisaj neted care lasă un aspect lustruit și îl puteți personaliza pentru a se potrivi cu orice design doriți. Un fototapet personalizat redă culorile companiei dvs. şi va arăta elegant indiferent de designul ales.

Gamă flexibilă de culori

Prin imprimarea digitală a fototapetului personalizat, puteţi utiliza imagini de fundal având culori vii, care să reflecte cu adevărat imaginea dorită de dvs.

Fototapet adaptat nevoilor dumneavoastră

Există companii de la care puteţi cumpăra fototapet personalizat, astfel încât să corespundă nevoilor dumneavoastră. Profesioniştii din domeniu vor lucra împreună cu dvs. pentru a vă ajuta să găsiți ce design de tapet este potrivit pentru dvs.

Investiție mai bună

Așa cum am menționat anterior, vopseaua se deteriorează rapid. Aceasta se poate sfărâma, se va estompa și se va curăța și la un moment dat va trebui să plătiți pe cineva pentru a revopsi din nou.

Obținând fototapet personalizat, puteți avea desenele pe care le doriți pe perete și vă așteptați să dureze. Fototapetul durează de obicei de până la cinci ori mai mult decât vopseaua, ceea ce reprezintă o perioadă lungă de timp pentru ca desenele dvs. personalizate să vă atragă clienţii.

Instalare uşoară

Utilizând fototapet personalizat, veţi câştiga foarte mult timp deoarece instalarea sa este extrem de uşoară şi rapidă. De asemenea, utilizarea de fototapet personalizat nu necesită protejarea sau mutarea mobilierului.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești
Publicitate
Click pentru a lăsa un comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TECH

Externalizarea IT – “must do it!”

Publicat

în

RPA, AI, BI , culorile dominante ale tabloului actual de externalizare IT.

Mulţi antreprenori, companii mici şi mijlocii care doresc să evolueze şi să treacă la un alt nivel, adoptă aceste instrumente.  În cazul firmelor mari şi al multinaționalelor, soluţiile de externalizare IT nu mai pot fi considerate alternative sau opţiuni, ci „must do it”!

Studiile realizate de Outsourcing Institute, în ultimii ani, au scos la iveală o mulțime de motive pentru care companiile aleg externalizarea IT: de la cele evidente, ce ţin de reducerea riscurilor si a costurilor, la cele ce au legătură cu controlul operaţional, accesul la consultanță specializată şi îmbunătăţirea semnificativă a concentrării pe dezvoltarea businessului. Practic, odată iniţiat planul de dezvoltare şi implementare a soluției de externalizare, sunt reduse costurile companiei legate de serviciile digitalizate cu până la 69% şi este minimizat riscul de atacuri şi furturi cibernetice.

Servicii profesionale de externalizare IT – avantaje, beneficii!

Companiile mici şi mijlocii care aleg soluţii profesionale de externalizare IT beneficiază de numeroase avantaje. Cu parteneri de încredere precum ITAdviser, operaţiunile şi procedurile nu mai par atât de complicate, ci devin simple şi uşor de gestionat. Instrumentele propuse de experți sunt facile şi pot fi înţelese de cei mai puţin familiarizaţi cu uneltele de gestionare IT. Antreprenorii şi administratorii care aleg astfel de parteneriate își pot orienta energia asupra dezvoltării businessului, având acces la rapoarte în timp real și reușind astfel să observe rapid sectoarele mai puțin productive, remediindu-le din mers.

Serviciile și ofertele de externalizare IT profesionale îți oferă totodată și numeroase avantaje: acces permanent la suport ITC integral ; acces la unelte şi resurse dedicate; suport tehnic specializat pentru protecţie cibernetică. Astfel, afacerea ta va fi una sigură și nu va pica pradă atacurilor cibernetice (din ce in ce mai prezente în această perioadă a lucrului predominant from home pe fondul pandemiei de Covid-19.)

Totodata, soluțiile specializate de externalizare IT sunt însoţite și de facilități precum: training, audit complet, analiza riscurilor, monitorizare permanentă, mentenanță şi consultanţă personalizate. Toate aceste instrumente facilitează buna gestionare a resurselor şi a afacerii dezvoltate. Sunt pliabile pe orice tip de business şi te ajută să creşti, să fii productiv, să te ocupi de lucrurile importante.

În ceea ce privește partea de integrare software, beneficiezi de aceeaşi atenţie:  suport în timp real indiferent de nivelul de utilizator pentru care optezi şi  training specific care te ajută să înţelegi şi să coordonezi funcţiile speciale. Iar pentru că soluţiile de externalizare IT sunt parteneriate de durată, vei beneficia de suport pe tot parcursul dezvoltării soluției precum şi în timpul testelor de funcționare, şi mai târziu, pe partea de mentenanță şi îmbunătăţire a proiectului.

Vrei să faci parte dintr-o organizație în permanență la curent cu ultimele noutăți din IT? Ești foarte aproape de acest obiectiv.  Serviciile propuse aici sunt orientate către inovație şi dezvoltare. Ai acces la ultimele tehnologii, cercetări, rapoarte şi date cu privire la  robotică/RPA, inteligență artificială, big data, business intelligence. Mai mult, aceste concepte vor fi testate chiar de tine, odată cu implementarea soluțiilor de externalizare IT în cadrul organizației tale.

ITAdviser – un partener cu resurse multiple

ITAdviser nu este un simplu furnizor de servicii şi soluţii de externalizare IT, este un partener care te ajută să înveți continuu, să te dezvolți. Fie că vrei să acumulezi cunoștințe despre cele mai noi tehnologii de analiză a datelor, programare, administrare SQL, Azure, Microsoft 365, Office, fie că vrei să îmbunătăţeşti abilităţile personalului angajat şi să creşti productivitatea acestora, aici vei găsi cele mai noi cursuri Microsoft, predate de instructori certificați, consultanți IT cu foarte multă experiență practică.

 

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

TECH

De ce să alegi un electrician autorizat?

Publicat

în

Lumini slabe sau care palpaie, defectiuni ale intrerupatorului de lumina, lipsa tensiunii, defectiuni in tabloul de sigurante, senzatie de furnicaturi la atingerea aparatele electrocasnice, sunt cateva semne principale care indica probleme de natura electrica. Fie ca defectiunea este cauzata de un scurtcircuit, o supratensiune sau de vechimea avansata a instalatiilor electrice, un electrician autorizat poate interveni urgent pentru remedierea acesteia.

Lumini slabe sau care palpaie, defectiuni ale intrerupatorului de lumina, lipsa tensiunii, defectiuni in tabloul de sigurante, senzatie de furnicaturi la atingerea aparatele electrocasnice, sunt cateva semne principale care indica probleme de natura electrica. Fie ca defectiunea este cauzata de un scurtcircuit, o supratensiune sau de vechimea avansata a instalatiilor electrice, un electrician autorizat poate interveni urgent pentru remedierea acesteia.

Fie ca este necesara o interventie complexa asupra instalatiei electrice, sau doar pentru repararea unei defectiuni, este indicat sa alegerea electricianului sa fie documentata si sa verificati urmatoarele aspecte:

Este acreditat si autorizat ANRE

Este important sa alegi un electrician acreditat, cu o buna cunoastere a domeniului, pentru a avea garantia unor lucrari efectuate in conditii de siguranta, respectand normele de protectie si standardele in domeniu.

Ofera garantie pentru activitatea prestata

Garantia pentru serviciul prestat este o confirmare a unei lucrari de calitate si va protejeaza de costuri suplimentare in cazul unor posibile defectiuni ulterioare. Garantia scrisa este o certificare ca lucrarile au fost realizate respectand reglementarile in domeniu.

Are recomandari bune

Verifica recomandarile pentru a afla parerile pro si contra ale altor beneficiari. Experientele pozitive ale altor persoane si gradul acestora de multumire legat de serviciile prestate de catre un electrician, te pot ajuta in a face o alegere potrivita.

Practica preturi corecte

Verifica mai multe oferte ale electricienilor si parerile altor beneficiari, pentru a avea certitudinea ca pretul solicitat este proportional cu munca si serviciile prestate. Costurile interventiei sa fie transparente, detaliate pe etape de lucru, insa nu este indicat sa alegi cea mai ieftina optiune pentru ca, in mod cert pretul reflecta calitatea serviciului prestat si a materialelor utilizate.

Are o atitudine si tinuta profesionala

O colaborare cu o persoana care prezinta o atitudine negativa sau un comportament necorespunzator nu este de dorit. De cele mai multe ori atitudinea profesionala se reflecta in calitatea manoperei furnizate. Un electrician bun detine unelte si echipamente adecvate, poate stabili dinainte costul si timpul efectuarii unei lucrari. Este esential sa pastrezi sistemul electric din casa in siguranta si functional. Totusi, cand ceva nu merge bine, este indicat sa lucrezi cu un expert pentru o solutie sigura si eficienta. Fie ca defectiunea este cauzata de un scurtcircuit, o supratensiune sau de vechimea avansata a instalatiilor electrice, un electrician autorizat poate interveni urgent pentru remedierea acesteia.

Serviciile prestate de un electrician profesionist cuprind:

 • montaj/inlocuire/reparare tablou electric
 • montaj/inlocuire/reparare prize si intrerupatoare
 • montaj/inlocuire/reparare corpuri de iluminat
 • montaj sisteme de protectie impotriva electrocutarii sau impotriva supratensiunii
 • montaj si reparatii sisteme de impamantare
 • schimbari circuite electrice sau defecte
 • inlocuiri instalatii electrice aluminiu cu cupru
 • remedieri avarii electrice in doza
 • realizarea de circuite separate din tablou pentru masini de spalat automate, plite electrice, cuptoare
 • verificari si revizii instalatii electrice
 • interventii rapide pentru avarii si defectiuni ale instalatiei electrice, etc.

Un electrician autorizat are competenta si pregatirea profesionala de a executa servicii de montaj, reparatii si intretinere a instalatiei electrice sau de verificare periodica a acesteia. Sunt cazuri in care la nivel de asociatie de propietari se achizitioneaza servicii de mentenanta instalatii electrice. Serviciul de mentenanta instalatii electrice pentru asociatiile de propietari are ca scop mentinerea functionarii optime a instalatiilor si echipamentelor electrice ale cladirii prin intretinerea si prevenirea situatiilor de avarie, precum si repararea eventualelor defectiuni inainte ca acestea sa se amplifice.

Daca esti in cautarea unui electrician autorizat apeleaza cu incredere la echipa Electrician Bucuresti.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ACTUAL

Promovare Google Adwords: cum ajungi primul in rezultatele motorului de cautare

Publicat

în

Esti un antreprenor de succes atunci cand intelegi importanta marketingului digital in era tehnologizarii. In situatia de criza generata de pandemie, business-urile care au supravietuit au fost cele care au reusit sa se adapteze si sa se expuna in online si din punct de vedere al procesului de marketing.

Chiar si cele care mizau pe promovare outdoor s-au reorientat catre canalele digitale, reusind chiar sa isi dubleze incasarile. Daca intelegi toate aceste lucruri si te-ai hotarat sa ajungi primul in rezultatele motorului de cautare, e timpul sa te informezi despre campaniile de promovare Google Adwords. Ce sunt acestea si cat costa?

 

Cum functioneaza Google Ads

Google Adwords a devenit Google Ads si este unul dintre principalele canale de marketing digital. Plaforma de advertising platit permite setarea a doua mari tipuri de campanii: Search si Display, ambele avand un rol esential in cresterea notorietatii brandurilor si generarea de vanzari. Sistemul de monetizare este unul Pay per Click, de unde si acronimul PPC, pe care il vei intalni in toate referintele de specialitate. Asadar:

 • Campaniile de Search: te ajuta sa iti pozitionezi mai usor brandul ca o solutie viabila la nevoia unui consumator. De exemplu, atunci cand o persoana cauta un anumit tip de produs sau un serviciu pe Google, foloseste anumite cuvinte cheie. Acestea sunt supuse licitatiei si incepe concurenta intre branduri pentru o pozitie mai sus in Google. Poti ajunge chiar primul in rezultate, pentru ca exista specialisti axati exclusiv pe aceasta arie de activitate. Este nevoie de optimizari, dar si de efort sustinut in tot ceea ce inseamna implementarea corecta a unui website si a unei campanii.

 

 • Campaniile de Display: te ajuta sa apari in fata potentialilor noi clienti, chiar atunci cand ei nu se asteapta. De exemplu, atunci cand o persoana navigheaza pe un website, poate observa bannere cu mesaje atractive, care prezinta oferta unui brand. In astfel de campanii, costul se face per click, ceea ce inseamna ca nu vei plati afisarea, ci interactiunea. Interactiunea cu banneru se traduce prin trafic pe website, caci fiecare imagine va face trimitere catre landing page. Si aceste campanii necesita un efort sustinut in targetare, implementare, optimizare si pot aduce rezultate eficiente.

 

Cum poti sa iti cresti pozitia in Google, ca sa devii foarte profitabil si cat costa

Cea mai simpla metoda este sa apelezi la un profesionist. Din fericire, exista optiuni, pentru ca din cauza complexitatii acestei platforme de advertising, au aparut specialisti axati exclusiv pe aceasta nisa. Poti deveni profitabil prin promovare Google Adwords, atata timp cat exista un efort continuu de optimizare. Trebuie sa stii ca Google Ads este o metoda relativ scumpa de promovare, de unde si nevoia unui expert de a face lucrurile ca la carte, din start. Nu este loc de experimente, daca vrei sa iti salvezi timpul si banii.

 

Fortin.Agency, un real sprijin in zona de promovare Google Adwords

Nu vei gasi multe agentii ca aceasta. Desi este relativ mica, Fortin.Agency are la baza o echipa de tineri entuziasti, gata sa ofere tot pentru business-ul tau.

Drept dovada, vei gasi in portofoliul lor si nume mari, precum Altex sau BMW, alaturi de alte companii de dimensiuni mai mici. Fortin.Agency este acea agentie Google AdWords care te poate aduce in prima pozitie in Google, ajutandu-te sa iti optimizezi bugetele corespunzator.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești
Publicitate

Toate ştirile pe Facebook

ACTUALacum 6 minute

PSD Dolj a definitivat listele candidaților pentru alegerile parlamentare

POLITICĂacum O oră

Dat la o parte pentru controversata avocată Laura Vicol, Radu Preda a plecat din PSD Dolj, la PMP

ACTUALacum 4 ore

Motocicletă lovită de mașină, la Craiova. O tânără a ajuns la spital

ACTUALacum 5 ore

În oraşul Novaci din Gorj s-a depăşit rata de infectare cu SARS-COV2 de 3 cazuri la 1.000 de locuitori

ACTUALacum 5 ore

Un nou focar de COVID-19, în judeţul Olt

ACTUALacum 5 ore

Copil filmat în timp ce fumează, la o petrecere, în Craiova. S-a deschis dosar penal

ACTUALacum 5 ore

Oficiul de Cadastru Dolj va sista activitatea cu publicul

POLITICĂacum 6 ore

Olt: Noul Consiliu Judeţean se reuneşte, sâmbătă, pentru prima oară de la alegeri

ACTUALacum 6 ore

O femeie s-a aruncat de la etaj în ziua în care a fost externată din spital, unde fusese tratată de Covid

EDUCAŢIEacum 6 ore

RUŞINOS. Cum au ajuns Guvernul PNL şi ISJ să închidă Centrul de Excelenţă Olt

ACTUALacum 7 ore

Transport ilegal de material lemnos, depistat într-o comună din Olt. Poliţiştii au confiscat marfa

ACTUALacum 7 ore

Percheziţii într-un oraş din judeţul Dolj. Pistol deţinut ilegal, ridicat de poliţişti

ACTUALacum 7 ore

VIDEO. Cifă de beton, răsturnată la una din intrările în Slatina

ACTUALacum 8 ore

CIFRELE ZILEI privind epidemia de coronavirus. Judeţele cu cea mai mare rată de incidenţă a îmbolnăvirilor

ECONOMIEacum 8 ore

BNR, emisiune numismatică cu tema “200 de ani de la nașterea lui Alexandru Ioan Cuza”

ACTUALacum 9 ore

O nouă zi cu peste 100 de cazuri de Covid în judeţul Dolj

ACTUALacum 9 ore

Cinci maşini implicate într-un accident rutier, la Craiova. Două femei au ajuns la spital

Reporter24 TVacum 9 ore

Emisiunea “Reporter 24” din 19 octombrie | Invitat – Gheorghe Manicea, primar Osica de Sus

ADMINISTRAŢIEacum 10 ore

Investiţii de aproape 95 mil. lei, pentru infrastructura de apă şi canal din Slatina

ACTUALacum 10 ore

Tineri pasionaţi de autoturisme se alătură Iuliei, în lupta cu leucemia

POLITICĂacum 11 ore

Miercuri se constituie noul Consiliu Local al Municipiului Caracal

ACTUALacum 11 ore

A fost prelungită perioada de distribuire a măştilor de protecţie, în Craiova

ACTUALacum 11 ore

Peste 10.500 de cărţi funciare, eliberate gratuit doljenilor din 10 comune

ACTUALacum o zi

LISTA actualizată cu şcolile din Olt care au trecut în SCENARIUL ROŞU

ACTUALacum 2 zile

VIDEO VIRAL | Un şofer din Olt a plecat cu pompa de carburant după el

ACTUALacum o zi

Se închid şcolile, restaurantele, cafenelele, cinematografele din Craiova. Masca devine obligatorie

ACTUALacum 3 zile

RAPORT COVID-19 | Număr mare de cazuri de coronavirus, raportat şi sâmbătă. 63 persoane au decedat

ACTUALacum o zi

Zeci de noi cazuri de Covid, în judeţul Dolj, în ultimele 24 de ore

ACTUALacum o zi

Avertizare Ro-Alert: În judeţul Dolj, rata de infectare a depăşit 1,5 la mia de locuitori

ACTUALacum 3 zile

Au fost furate uşile unei case din Drăgăneşti-Olt

ACTUALacum 2 zile

Focarul de COVID-19 de la Căminul de Bătrâni Slatina a ajuns la 120 de cazuri

ACTUALacum 2 zile

Cadre medicale, internate cu COVID-19 la Spitalul Caracal, îşi ajută colegii în tratarea pacienţilor infectaţi

ACTUALacum o zi

Orban, soluţie pentru lipsa medicilor: “Să-i angajăm pe toţi care au luat rezidenţiatul”

ACTUALacum o zi

Cifrele zilei pentru COVID-19. În ce judeţe s-a depăşit rata de infectare de trei cazuri la mia de locuitori

ACTUALacum 2 zile

RAPORT COVID-19 | 3.920 cazuri, raportate duminică. Care este situaţia în fiecare judeţ

ACTUALacum 3 zile

FOTO. Accident între o dubiţă şi un autocar cu 30 de persoane, pe DN 7, în Argeş. Mai multe persoane rănite

ACTUALacum o zi

Caracal şi Slatina, localităţile din judeţ cu cea mai mare rată de infectare cu COVID-19, la mia de locuitori

ACTUALacum o zi

FOTO. Percheziţii la contrabandiştii de ţigări din Dolj. Marfa era vândută chiar în Piaţa Centrală din Craiova

ACTUALacum 3 zile

FOTO. IMPACT frontal între două autoturisme, în Dolj

ACTUALacum o zi

LISTA actualizată cu şcolile din Olt care au trecut în SCENARIUL ROŞU

ACTUALacum o zi

Măsuri şi în alte patru comune din judeţul Dolj

ACTUALacum o zi

Medic cardiolog din Craiova: “Purtaţi mască!”. Secţiile de Terapie Intensivă sunt pline

ACTUALacum 3 zile

Copil de 4 ani rănit, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada

LIFEacum o zi

Bucătăria Bunicii din Caracal şi-a deschis porţile

EDUCAŢIEacum 3 zile

Tu ce faci de #ErasmusDays? Liceul Tehnologic ,,Petre S Aurelian”, Colegiul Național ,,Radu Greceanu” și Școala Postliceală Slatina prezintă ,,Slatina, Filă de jurnal Erasmus+”

ACTUALacum 2 zile

Cea mai MARE amendă primită vreodată de un șofer în România. Care sunt motivele

ACTUALacum 2 zile

FOTO. Două autoturisme şi o căruţă, implicate într-un accident rutier, în Dolj

ACTUALacum 3 zile

Un bărbat confirmat de trei ori cu COVID-19, s-a aruncat de la fereastra unui spital

ACTUALacum 7 ore

VIDEO. Cifă de beton, răsturnată la una din intrările în Slatina

Reporter24 TVacum 9 ore

Emisiunea “Reporter 24” din 19 octombrie | Invitat – Gheorghe Manicea, primar Osica de Sus

ACTUALacum 2 zile

VIDEO VIRAL | Un şofer din Olt a plecat cu pompa de carburant după el

ACTUALacum 4 zile

VIDEO. Un reper al Slatinei, şters de pe faţa pământului. Ce va fi construit în locul fabricii Aluta

Reporter24 TVacum o săptămână

Emisiunea “Reporter 24” din 12 octombrie | Invitat – Florin Ciobanu, preşedinte ATF

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Înmormântare fără distanţare fizică şi cu ignorarea măsurilor anti-COVID. 30 de participanţi, amendaţi de poliţiştii din Craiova

ACTUALacum o săptămână

VIDEO: Romi la furat, pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Filmaţi cu drona

ACTUALacum 2 săptămâni

Accident GRAV, la intrarea în Slatina dinspre Craiova. Cel puţin o persoană a murit

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Imagini de la nunta oprită de mascaţi, la Slatina. Erau aşteptaţi Florin Salam şi Stana Izbaşa

POLITICĂacum 2 săptămâni

LIVE VIDEO. Liderii PSD Olt conferinţă de presă după victoria de la locale

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Locuinţă distrusă într-un incendiu, în judeţul Olt

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Percheziţii în Gorj şi Hunedoara, într-un dosar de evaziune fiscală cu material lemnos. Prejudiciul depăşeşte 300.000 lei

ACTUALacum 2 săptămâni

Accident GRAV la Brezoi, în Vâlcea. Un autocamion s-a răsturnat în râul Lotru, şoferul a murit

Reporter24 TVacum 2 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 5 octombrie | Invitat – noul primar din Caracal, Ion Doldurea

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Incendiu VIOLENT de vegetaţie uscată şi stuf, la Piatra-Olt. Au ars zece hectare

POLITICĂacum 3 săptămâni

VIDEO. Un primar din Gorj a sărbătorit victoria în alegeri călare pe un cal

POLITICĂacum 3 săptămâni

VIDEO. Primarul din Deveselu, mort din cauza COVID-19, reales în funcţie

POLITICĂacum 3 săptămâni

VIDEO. Bătaie în secţia de votare. Un primar din Dolj s-a ales cu dosar penal

POLITICĂacum 3 săptămâni

Unde a votat secretarul general al PSD, Paul Stănescu

POLITICĂacum 4 săptămâni

VIDEO. Lia Olguţa Vasilescu, mesaj important

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Aţi văzut-o? I-a furat unui bărbat din Slatina adidaşii pe care îi avea la uscat

POLITICĂacum 4 săptămâni

FOTO&VIDEO. Preşedintele PNL Caracal, are coronavirus. Acum două zile, a fost campanie prin oraş, fără mască, alături de candidaţii partidului

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Incendiu VIOLENT la un depozit de deşeuri din Craiova

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Accident provocat de o şoferiţă beată, în Gorj. Trei persoane la spital

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2020 JFK Media&More.