< BILANŢ | Emil Moţ, patru ani de performanţă în administraţia publică locală - REPORTER24
Connect with us

ADMINISTRAŢIE

BILANŢ | Emil Moţ, patru ani de performanţă în administraţia publică locală

Publicat

în

Primarul Slatinei, Emil Moţ, şi-a prezentat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, proiectele realizate în primii patru ani ai mandatului.

Edilul a vorbit şi despre cele mai importante proiecte aflate în curs, dar şi despre cele viitoare.

„Duminică vor fi alegeri şi toate administraţiile publice locale vor fi implicate în această cursă electorală. La noi, la Slatina, au trecut patru ani de când această echipă se află la conducere şi am considerat de cuviinţă ca cetăţenii municipiului Slatina, deşi foarte mulţi dintre ei ştiu, să cunoască mai în detaliu ce anume am făcut noi mai exact, în aceşti patru ani”, a declarat Emil Moţ.

Unul dintre principalele domenii de activitate în care municipalitatea slătineană a investit, în aceşti patru ani, a fost infrastructura.

„Dintre investiţiile în infrastructură, aş vrea să menţionez supralărgirea străzii Drăgăneşti. Am finalizat-o, acum o scurtă perioadă, este o investiţie foarte importantă pentru tot ce înseamnă platforma industrială din acea parte a oraşului, foarte importantă pentru toţi locuitorii oraşului nostru cu locurile de muncă acolo. De asemenea, o altă investiţie importantă finalizată de noi este strada Basarabilor, ieşirea spre Slătioara. În continuare, cu ajutorul Consiliului Judeţean, acea bucată de drum care duce la limita teritorială a municipiului Slatina, până la intersecţia cu drumul judeţean va fi asfaltată, iar cetăţenii care intră şi ies din Slatina vor avea un drum foarte-foarte bun. O altă investiţie mare în infrastructură este Varianta Oituz. Se lucrează, iar până în iarnă vom termina tot ce înseamnă strada Piteşti, iar cred că din primăvară intrăm peVarianta Oituz. Dintre proiectele de viitor, aş menţiona Centura Mediană a Slatinei, acel drum prin care intenţionăm să scoatem tot traficul greu din oraş, dar care din păcate este împotmolită la Curtea Constituţională”, a mai declarat Moţ

Totodată, alte lucrări în curs reprezintă semnele de circulaţie noi şi indicatoarele rutiere de orientare.  Primăria are în curs de execuţie alte 14 străzi noi.

Locuri de parcare

În perioada 2016-2019, au fost create un total de 314 locuri de parcare.

„Problema locurilor de parcare este stringentă, în Slatina. Din păcate, pe orizontal nu mai există teren unde să putem face mai multe parcări. Am identificat o posibilitate prin acele parcări supraetajate, care se pot amplasa pe suprafeţe mici de teren. Suntem în procedură de licitaţie şi pe 1-5 octombrie vom da câştigătorul pentru cele zece parcări supraetajate din municipiul Slatina. Sunt parcări pe care slătinenii le aşteaptă de foarte mult timp, suntem la finalul procedurii. Primăria Slatina are în vedere să extindă acest lot de zece parcări şi să mai facem o achiziţie de încă un lot de zece parcări, în alte zece noi locaţii”, a explicat primarul Emil Moţ.

Primăria realizează parcări şi în alte zone aglomerate ale oraşului.

„Mai avem în lucru o parcare pe trei niveluri la Aleea Muncii. S-a terminat licitaţia şi suntem la faza de obţinere a avizelor pentru autorizaţia de construire. În Eugen Ionescu am terminat studiul de fezabilitate, trebuie să urcăm caietul de sarcini în SICAP pentru o parcare subterană cu 80 de locuri, cu parc şi loc de joacă deasupra. Mai avem parcare la sol, pe strada Arcului, 75 de locuri, la Direcţia Agricolă. Suntem la faza de Proiect Tehnic, durată de trei luni. De asemenea, facem parcare la sol pe strada Crişan, unde e fosta sală de box Alro, cu 45 de locuri. Suntem la faza de evaluare financiară. Bineînţeles, avem în spatele Creşei Nr. 4, pe strada Zmeurei, unde există un teren, care a intrat în proprietatea municipiului Slatina şi unde vom construi 98 de noi locuri de parcare şi un loc de joacă. Cu această ocazie, mulţumesc consiliului judeţean pentru înţelegere şi pentru ajutor”, a conchis primarul.

103 blocuri anvelopate deja, 312 în următorii patru ani

După ce a reabilitate deja 103 blocuri de locuinţei, municipalitatea continuă investiţiile în acest domeniu.

„În Slatina şi noi la Primăria Slatina am pus un accent foarte mare pe ceea ce înseamnă eficienţa energetică. Din 2016 până acum, Primăria Slatina a anvelopat 103 blocuri, însemnând 185 de scări. După cum ştiţi, un an a durat licitaţia şi într-un final am semnat un acord cadru pe patru ani pentru reabilitarea termică a 312 blocuri de locuinţe, respectiv 599 de scări. Săptămâna aceasta, deja constructorii au intrat, au făcut măsurători, au pus schelele pe bloc şi se lucrează deja la patru blocuri de pe strada Cuza Vodă”, a declarat Emil Moţ.

Slătinenii pot în continuare să solicite pentru a intra în acest program.

„De asemenea, vreau să ştie slătinenii că prin intermediul asociaţiilor de proprietari, cereri de reabilitare se pot depune în continuare la Direcţia Patrimoniu. Sper ca într-un final să avem reabilitate toate blocurile din oraşul Slatina”, a mai spus primarul.

Lifturile, colectarea deşeurilor şi extinderea sistemului de supraveghere video, sunt alte componente care au reprezentat priorităţi, în perioada 2016-2020.

„Un alt lucru pe care l-am făcut şi a fost un succes, sunt cele 58 de lifturi care în momentul de faţă se montează. Au fost date în folosinţă 18 ascensoare, opt sunt curs de punere în funcţiune şi vom începe montajul şi la alte 32 de locaţii. O altă componentă a viziunii noastre pentru oraş a fost sistemul de colectare a deşeurilor. Am preluat acest sistem şi l-am dezvoltat. La ora actuală, prin ultimul contract pe care l-am semnat, Slatina este acoperită 100% cu acest sistem. Un alt lucru pe care l-am făcut a fost extinderea sistemului de supraveghere video. Acum se lucrează la el. În prezent, avem 180 de camere video, am montat 13 noi camere în parcul tineretului, iar acum se lucrează la extinderea sistemului de supraveghere şi se vor monta 10 camere fixe la intrările din municipiu, 53 de camere mobile, vom reface dispeceratul cu servere performante şi vom redimensiona reţeaua de fibră optică”, a mai spus primarul Slatinei.

Fondurile europene: 136 milione lei, în patru ani

O componentă importantă a tot ce înseamnă Primăria Slatina o reprezintă fondurile europene. 14 proiecte sunt deja semnate şi în diferite stadii de implementare.

„Este un subiect pe care nu l-am expus foarte mult pentru că nu aveam contractele semnate. Din 2017 am început să semnăm contracte pe fonduri europene. În momentul de faţă avem 14 contracte semnate şi bani atraşi mai mult de 136 milioane de lei. Aceştia sunt cerţi şi vor fi folosiţi pentru slătineni. Aş vrea să dau citire celor 14 proiecte semnate, care sunt în diferite stadii procedurale.

Marea majoritate sunt în stadiul de licitaţie: Modernizarea, eficientizarea, extinderea sistemului de iluminat public şi reabilitarea instalaţiilor electrice, Sistem integrat de management al traficului şi mobilităţii urbane şi impunerea regulilor de siguranţă şi securitate – asta înseamnă intersecţii semaforizate inteligent, Proiect integrat de mobiliate durabilă , Înnoirea parcului de vehicule prin achiziţia de autobuze ecologice, Dezvoltarea  unei reţele de staţii de transport public local inteligente şi autonome, Proiect integrat de modernizare a sistemului de transport public, E-ticketing – sistem integrat de plată a serviciilor comunitare, WIFI4EU – 21 de puncte de acces wifi, în tot oraşul, E-încărcare – Proiect de dezvoltare a infrastructurii de alimentarea a vehiculelor cu energie electrică, E-Slatina – proiect de simplificare a procedurilor şi introducerea de instrumente electronice pentru cetăţeni. De asemenea, pe partea de informatizare, lucrăm la un proiect mare ce vizează informatizarea tot ce înseamnă alte servicii din Primăria Slatina: urbanism, eliberare autorizaţii de construire, Direcţia de Asistenţă Socială şi celelalte servicii care sunt în legătură cu publicul şi încercăm să trecem totul online. Celalte proiecte: Achiziţia mijloace de transport public, Modernizarea străzilor Vintilă Vodă şi Văilor, Piste de biciclete – patru tronsoane, Reabilitarea Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian”, a arătat Emil Moţ.

Parcul Tineretului şi Restaurantul McDonald’s

Extinderea spaţiilor verzi s-a numărat printre realizările primarului Emil Moţ. În această perioadă a fost construit cel mai mare parc din Slatina, Parcul Tineretului.

„Am construit opt noi părculeţe în cartiere, am schimbat 2153 de bănci, 741 de pergole, 2614 cosşuri de gunoi, 46 de locuri de joacă au fost reabilitate, şapte noi locuri de joacă au fost construite. De asemenea, am reabilitate total Parcul Piteşti, acum lucrăm la Parcul Eugen Ionescu. Am construit cel mai mare parc din Slatina, Parcul Tineretului – 3,2 hectare”, a declarat Emil Moţ

Tot sub mandatul primarului Moţ a ajuns la Slatina franciza McDonald’s.

„Primul McDonald’s din Slatina: Ne-am zbătut mult, dar am reuşit să aducem investitorii de la McDonald’s, iar restaurantul a devenit un punct de atracţie pentru toată lumea”, a mai spus Moţ.

Noua Esplanadă

Iar investiţiile vor continua, asigură edilul. Deja se lucrează la noua Esplanadă şi primăria are proiectul pregătit pentru noua Bază „Dumitru Dobrescu”.

„Din cauza gradului avansat de degradare, a trebuit să luăm decizia să o modernizăm. De fapt, am schimbat-o total. Se lucrează şi probabil că la sfârşitul lunii octombrie, vom avea gata lucrările la Esplanada. Noi avem studiul de fezabilitate gata de foarte mult timp pentru tot ceea ce înseamnă Baza Dumitru Dobrescu. Am terminat terenurile de tenis, am făcut deja două reveniri la Ministerul Tineretului şi Sportului pentru a promova o Hotărâre de Guvern prin care să schimbăm destinul acelui teren, acelei gropi de gunoi. Am speranţa că după terminarea acestor alegeri, vom avea înţelegere şi la acest guvern şi ne vor promova această hotărâre ca să putem începe licitaţia şi să amenajăm şi acea zonă”, a mai arătat primarul.

În încheierea prezentării bilanţului, Emil Moţ le-a transmis un mesaj slătinenilor.

„Vreau să vă mulţumesc pentru aceşti patru ani. Sper cu bunăvoinţa slătinenilor, după data de 27 septembrie, să ne vedem în aceeaşi formulă, la alte conferinţe de presă, cu alte proiecte importante pentru locuitorii oraşului nostru”, a arătat el.

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

A fost semnat contractul pentru reabilitarea stației de clorinare Izvarna și a primului tronson Izvarna II

Publicat

în

Cel de-al nouălea contract de execuție lucrări în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” a fost semnat, marți, de către reprezentanții Companiei de Apă Oltenia.  

Este vorba despre „Reabilitare stație de clorinare și amenajare incintă captare Izvarna; reabilitare și extindere conductă aducțiune Izvarna – Craiova fir II Tronson I”.

Lucrările vor fi efectuate de către ELSACO ELECTRONIC S.R.L. în asociere cu SC HIDROCONSTRUCȚIA S.A. și ECOAPA DESIGN SRL, valoarea contractului fiind de 122.107.823,19 LEI (fără TVA).

„Contractul include proiectarea şi execuţia următoarelor lucrări: reabilitare conductă de aducțiune fir II, pe o lungime de 18.858 metri (PN6); extindere conductă de aducțiune fir II cu conductă din PAFSIN, De1200 mm, SN10000, PN6, pe o lungime de 1.587 metri; reabilitare cămine existente și/sau construcția oricărui cămin de vane de izolare, golire și aerisire necesare; reabilitare subtraversare de râu (prin foraj orizontal sau microtunneling) și subtraversări de drumuri naționale; reabilitarea stației de clorinare, amenajarea incintei (alei, refacere iluminat, împrejmuire, etc); reabilitarea clădirii administrative, precum și amenajarea drumului de acces provizoriu”, se arată într-un comunicat de presă remis, marți, de reprezentanții CAO.

Perioada de proiectare (inclusiv obținerea Autorizației de Construire) este de patru luni, durata de execuție a lucrărilor și punere în funcțiune a instalațiilor este de 32 de luni, iar perioada de garanție este de 36 de luni.

Firul II de aducțiune Izvarna – Craiova, cu o valoare totală de peste 117 milioane de euro, o investiție strategică nu numai pentru Craiova, ci pentru întreg județul Dolj, dar și pentru Gorj, este varianta prin care, la finalul lucrărilor, vom asigura apă potabilă de munte, de cea mai bună calitate pentru Craiova, și alte 6 localități din Dolj, respectiv Brădești, Coțofenii din Față, Almăj, Ișalnița, Șimnicu de Sus și Filiași; precum și pentru Rovinari, Brănești, Câlnic, Godinești, Plopșoru, Telești, Tismana și Țânțăreni din județul Gorj.

Investiția presupune reabilitarea a 27,4 kilometri de conductă și construirea altor 96,4 de kilometri și pentru un bun control, a fost împărțită în 6 contracte de lucrări, aflate în diferite stadii ale licitațiilor, cel de astăzi fiind al doilea adjudecat.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ADMINISTRAŢIE

Noii consilieri locali şi primarul din Corabia au depus jurământul

Publicat

în

Primarul oraşului Corabia, Iulică Oane, şi consilierii locali, aleşi la alegerile din 27 septembrie, au depus, luni, juramântul pentru noua legislatură 2020-2024.

La ceremonie a fost prezent subprefectul de Olt, Nicolae Hristescu.

La finalul evenimentului, primarul reales Iulică Oane, a vorbit despre principalele proiecte pe care şi le-a propus pentru următorii patru ani.

„Aş dori să încheiem, astăzi, campanie electorală, care a fost destul de dură şi de încărcată pentru unii. Să ne canalizăm, pentru că începând de astăzi suntem plătiţi din banii cetăţenilor. Trebuie să punem în aplicare, împreună, punct cu punct, proiect cu proiect, tot ce am promis în campanie. În funcţie de buget, de ghidurile de finanţare, să realizăm aproape toate proiectele pe care ni le-am propus.

Avem de rezolvat câteva dintre provocările majore ale oraşului nostru. Dintre acestea, sunt colectarea selectivă a gunoiului menajer, extinderea reţelei de apă şi canalizare, extinderea reţelei de gaze, amenajarea curţilor interioare, reabilitarea trotuarelor, asfaltarea străzilor, dezvoltarea zonelor pentru turism, dezvoltarea infrastructurii pentru învăţământ, dar şi alte proiecte şi idei propuse de cetăţeni şi finanţate prin bugetul participativ”, a declarat Oane.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ACTUAL

Craiova dezmorțită cu primele ghirlande pentru sărbătorile de iarnă. Evenimentele dedicate târgului de Crăciun, în funcție de rata de infectare

Publicat

în

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă au luat startul la Craiova, primele decorațiuni fiind montate în centrul urbei. Dacă la începutul acestei luni, în Bănie se anunța organizarea unui târg de Crăciun și sigur și frumos, rata de infectare a dat planurile peste cap.

Momentan, orașul este închis din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.

Atmosfera de sărbători va fi asigurată cu sau fără evenimente în centrul urbei, primele ghirlande fiind deja montate.

La începutul lunii octombrie, primarul municipiului, Lia Olguța Vasilescu, promitea că la Craiova va fi un târg de Crăciun nu doar frumos, ci și sigur.

„Anul acesta, Craiova va avea unul dintre cele mai sigure si frumoase târguri de Crăciun!”, a scris Olguța Vasilescu, pe pagina de Facebook, la începutul acestei luni.

Craiova face parte din topul celor mai sigure destinații unde sunt organizate târguri de Crăciun în Europa în această iarnă, alături de Vienna (Austria), Praga ( Republica Cehă), Dresden (Germania), Zagreb (Croația), Bratislava (Slovacia), potrivit revistei Forbes.

Aceste destinații au fost alese pe baza următoarelor criterii: numărul de cazuri Covid-19 pe milion de locuitori, numărul de paturi de spital pe locuitor, proximitatea aeroporturilor, stabilirea măsurilor sanitare, diagrame de igienă în hoteluri, magazine, restaurante, transport public și locuri publice, furnizarea de geluri hidroalcoolice, măști; trasee de circulație în interiorul piețelor de Crăciun.

Lucrurile nu mai stau chiar așa, finalul lunii octombrie găsind municipiul Craiova închis din cauza ratei de infectare. Autoritățile vor face o reevaluare a situației și se va lua o nouă decizie.

În data de 21 octombrie, rata de infectare în Craiova era 3,35 la mia de locuitori. Într-o astfel de situație, sunt interzise, între altele, spectacolele şi festivalurile publice şi private în aer liber.

 

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești
Publicitate

Toate ştirile pe Facebook

Reporter24 TVacum 5 ore

Emisiunea “Reporter 24” din 26 octombrie | Invitat – Adrian Chesnoiu, candidat PSD la Camera Deputaţilor

ANUNȚURIacum 5 ore

Comunicat de presă

ACTUALacum 7 ore

Minoră din Craiova, dată dispărută

ACTUALacum 7 ore

Altercație într-o comună din județul Dolj. 10 persoane au fost reținute

ACTUALacum 8 ore

FOTO | Cătălin Rotea a depus jurământul în funcția de primar al orașului Balș

ACTUALacum 8 ore

A fost semnat contractul pentru reabilitarea stației de clorinare Izvarna și a primului tronson Izvarna II

ACTUALacum 9 ore

VIDEO | Adolescentul din Găneasa, condus pe ultimul drum. Zeci de motocicliști au participat la eveniment

ACTUALacum 10 ore

Primarul municipiului Slatina a depus jurământul pentru noul mandat

ACTUALacum 10 ore

Record de decese înregistrate în 24 de ore: 104 pacienți cu Covid au murit. Situația în fiecare județ

ACTUALacum 11 ore

FOTO | Afacere de familie, pornită din iubirea pentru lemn. Doi soți din Craiova realizează produse unicat de mobilier

ACTUALacum 13 ore

Alte 110 cazuri de coronavirus, în județul Dolj, în ultimele 24 de ore

ACTUALacum 14 ore

Un doljean s-a sinucis în spital. S-a spânzurat cu o curea legată de gratiile de la geam

ACTUALacum 14 ore

DOLJ | Accident cu doi morți, între Melinești și Craiova. Un șofer a lovit un cap de pod

ACTUALacum 14 ore

O asistentă de la Spitalul Slatina, infectată cu SARS-CoV2, a decedat

ACTUALacum 14 ore

Nelu Tătaru: „800 din cele aproape 1.200 de paturi de la ATI sunt ocupate”

ACTUALacum 14 ore

Trei fete găsite intoxicate cu fum în propria locuință. Una a murit, alte două sunt în stare gravă

ANUNȚURIacum 16 ore

Comunicat de presă

ACTUALacum o zi

Un subofiţer din cadrul ISU Vâlcea, confirmat cu COVID-19, a decedat

ACTUALacum o zi

DOLJ | Preot și cântăreț bisericesc, fără mască în timpul unei slujbe de sfințire a unei troițe. Au fost amendați

ACTUALacum o zi

DSP Dolj vrea ca Spitalul CFR și Spitalul Militar Craiova să devină suport Covid

ACTUALacum o zi

33 de benefiiciari ai Centrului de Abilitare și Reabilitare Caracal, testaţi pozitiv pentru COVID-19

ACTUALacum o zi

Dolj: Amendaţi pentru că nu purtau masca de protecţie, la Târgul Făcăi

ADMINISTRAŢIEacum o zi

Noii consilieri locali şi primarul din Corabia au depus jurământul

ACTUALacum o zi

Cea mai sigura solutie pentru spatiile destinate copiilor: hidroizolatiile lichide ecologice

ACTUALacum 2 zile

Motociclistul din Găneasa, grav rănit în accident, a decedat

ACTUALacum 2 zile

FOTO | Motociclist în vârstă de 16 ani din Găneasa, în comă, în urma unui accident rutier

ACTUALacum 2 zile

Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp, la Grădinari. O persoană a fost rănită

ACTUALacum 3 zile

Botez organizat în comuna Dăneasa, oprit de către polițiști

ACTUALacum 2 zile

Restricții în cinci comune din județul Dolj. Număr tot mai mare de cazuri de Covid

POLITICĂacum 3 zile

S-a constituit noul Consiliu Judeţean. PSD are cele mai multe mandate

ACTUALacum o zi

O asistentă de la un spital din Olt, confirmată cu COVID-19, a decedat

ACTUALacum o zi

Epidemia de coronavirus, CIFRELE ZILEI | 2.844 cazuri noi, 79 decese. Situaţia din fiecare judeţ

ACTUALacum 3 zile

Directorul Spitalului Județean Craiova, mesaj pentru doljeni: „Nu stați acasă până în ultima clipă. Este foarte complicat să prinzi un loc la Terapie Intensivă”

ACTUALacum 14 ore

DOLJ | Accident cu doi morți, între Melinești și Craiova. Un șofer a lovit un cap de pod

ACTUALacum 2 zile

VIDEO. Vicele de la Protecţia Consumatorului, chef în pandemie, într-o comună din Gorj. Au participat oameni de afaceri din Olt şi Dolj

ACTUALacum o zi

FOTO | Verificări la mall-ul din Târgu Jiu. 15 inspectori ITM Gorj au fost în control

ACTUALacum o zi

Un subofiţer din cadrul ISU Vâlcea, confirmat cu COVID-19, a decedat

ACTUALacum 4 zile

Bărbat din Craiova, amendat de către polițiștii din Olt pentru transport ilegal de deșeuri

ACTUALacum 2 zile

A fost actualizată lista țărilor pentru care se impune carantina la intrarea în România

ACTUALacum 4 zile

Lista Pro România-filiala Olt pentru Senat, respinsă din cauza lipsei candidaților femei

ACTUALacum 3 zile

4.671 de cazuri de COVID și 73 de decese, în ultimele 24 de ore. Care este situația în fiecare județ

ACTUALacum o zi

Un nou focar de coronavirus la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Secția de Radioterapie, afectată

ACTUALacum 3 zile

DSP Dolj face angajări. Posturi pentru medici epidemiologi și personal IT

ACTUALacum o zi

33 de benefiiciari ai Centrului de Abilitare și Reabilitare Caracal, testaţi pozitiv pentru COVID-19

ACTUALacum o zi

Caracal: Un şofer băut a intrat cu maşina în porţile locuinţei

ACTUALacum 2 zile

Gorj: Lăsat să plece din arest pentru a depune jurământul de consilier local

ACTUALacum 3 zile

FOTO | Impact între două mașini și o autoutilitară, pe centura Caracalului. Patru persoane au ajuns la spital

ACTUALacum 4 zile

Craiova dezmorțită cu primele ghirlande pentru sărbătorile de iarnă. Evenimentele dedicate târgului de Crăciun, în funcție de rata de infectare

ACTUALacum 2 zile

VIDEO. Vicele de la Protecţia Consumatorului, chef în pandemie, într-o comună din Gorj. Au participat oameni de afaceri din Olt şi Dolj

ACTUALacum 6 zile

VIDEO-EXPERIMENT| Poliţist depistat cu alcoolemie, după ce s-a dezinfectat cu spirt

ACTUALacum 6 zile

Mascaţi au descins în Teleorman, la înmormântarea unui bărbat cu COVID-19

ACTUALacum 6 zile

VIDEO. Se asfaltează pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Primul strat, în zona Balş

ACTUALacum 6 zile

VIDEO. INCENDIU devastator, într-o comună din Olt

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Cifă de beton, răsturnată la una din intrările în Slatina

Reporter24 TVacum o săptămână

Emisiunea “Reporter 24” din 19 octombrie | Invitat – Gheorghe Manicea, primar Osica de Sus

ACTUALacum o săptămână

VIDEO VIRAL | Un şofer din Olt a plecat cu pompa de carburant după el

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Un reper al Slatinei, şters de pe faţa pământului. Ce va fi construit în locul fabricii Aluta

Reporter24 TVacum 2 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 12 octombrie | Invitat – Florin Ciobanu, preşedinte ATF

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Înmormântare fără distanţare fizică şi cu ignorarea măsurilor anti-COVID. 30 de participanţi, amendaţi de poliţiştii din Craiova

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO: Romi la furat, pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Filmaţi cu drona

ACTUALacum 3 săptămâni

Accident GRAV, la intrarea în Slatina dinspre Craiova. Cel puţin o persoană a murit

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Imagini de la nunta oprită de mascaţi, la Slatina. Erau aşteptaţi Florin Salam şi Stana Izbaşa

POLITICĂacum 3 săptămâni

LIVE VIDEO. Liderii PSD Olt conferinţă de presă după victoria de la locale

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Locuinţă distrusă într-un incendiu, în judeţul Olt

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Percheziţii în Gorj şi Hunedoara, într-un dosar de evaziune fiscală cu material lemnos. Prejudiciul depăşeşte 300.000 lei

ACTUALacum 3 săptămâni

Accident GRAV la Brezoi, în Vâlcea. Un autocamion s-a răsturnat în râul Lotru, şoferul a murit

Reporter24 TVacum 3 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 5 octombrie | Invitat – noul primar din Caracal, Ion Doldurea

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Incendiu VIOLENT de vegetaţie uscată şi stuf, la Piatra-Olt. Au ars zece hectare

POLITICĂacum 4 săptămâni

VIDEO. Un primar din Gorj a sărbătorit victoria în alegeri călare pe un cal

POLITICĂacum 4 săptămâni

VIDEO. Primarul din Deveselu, mort din cauza COVID-19, reales în funcţie

POLITICĂacum o lună

VIDEO. Bătaie în secţia de votare. Un primar din Dolj s-a ales cu dosar penal

POLITICĂacum o lună

Unde a votat secretarul general al PSD, Paul Stănescu

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2020 JFK Media&More.