< Tik Tok și WeChat nu vor mai putea fi descărcate, de mâine, în Statele Unite - REPORTER24
Connect with us

TECH

Tik Tok și WeChat nu vor mai putea fi descărcate, de mâine, în Statele Unite

Publicat

în

Din 20 septembrie, niciuna dintre aceste aplicații „made in China” nu vor mai putea fi descărcate de utilizatorii americani, a anunțat administrația Donald Trump. Guvernul Statelor Unite a interzis rețeaua pentru că o acuză de colaborare cu serviciile de spionaj din China.

Guvernul chinez a anunţat sâmbătă că introduce un mecanism care îi va permite să restrângă activităţile companiilor străine, o măsură văzută în mare parte ca represalii împotriva SUA, relatează digi24.ro.

Anunţul Ministerului Comerţului, făcut în plin scandal între Beijing şi Washington, nu vizează o companie străină în mod special.

Însă decizia menţionează la modul general o serie de acţiuni prin care companiile care vor figura pe o viitoare „listă de entităţi non-fiabile” devin pasibile de amenzi şi riscă să li se restricţioneze activităţile sau aducerea de materiale şi personal în China, transmite Agerpres.

Lista va cuprinde companii ale căror activităţi „aduc atingere suveranităţii naţionale a Chinei şi intereselor sale în materie de securitate şi dezvoltare” sau care încalcă „regulile economice şi comerciale internaţional acceptate”, conform ministerului.

Anunţul survine în contextul în care SUA interzic începând de duminică descărcarea aplicaţiilor TikTok şi WeChat deţinute de giganţii chinezi ByteDance şi Tencent.

Într-un comunicat, Ministerul chinez al Comerţului a acuzat sâmbătă Washingtonul că practică „intimidarea”.

„Dacă SUA persistă în acţiunile lor unilaterale, China va lua măsurile necesare pentru a apăra cu hotărâre drepturile şi interesele legitime ale companiilor chineze”, a ameninţat Beijingul.

Tensiunile dintre SUA şi China sunt în creştere din luna august, când preşedintele Donald Trump, în plină campanie pentru al doilea amandat, a dat un ultimatum aplicaţiei TikTok, pe care o acuză de spionaj industrial în favoarea Beijingului, fără a oferi totuşi public probe tangibile.

Gigantul chinez de telecomunicaţii Huawei este de asemenea pe o listă neagră a SUA pentru a fi împiedicat să achiziţioneze tehnologii ‘made in USA’ indispensabile pentru telefoanele sale. SUA pun de asemenea presiune asupra statelor europene pentru a exclude Huawei de la participarea la viitoarele lor reţele 5G.

Între timp, în SUA, compania ByteDance, care deţine TikTok, a înaintat vineri o plângere la un tribunal federal din Washington pentru a obţine suspendarea deciziei administraţiei Trump de a interzice descărcarea aplicaţiei.

Cei care folosesc deja aceste două aplicații o vor putea face și în continuare, dar nu vor mai avea acces la actualizări. Google și Apple vor putea oferi în continuare cele două aplicații clienților din străinătate.

Cu o sută de milioane de utilizatori lunar în Statele Unite, TikTok e popular în special în rândul tinerilor.

Print Friendly, PDF & Email

TECH

Externalizarea IT – “must do it!”

Publicat

în

RPA, AI, BI , culorile dominante ale tabloului actual de externalizare IT.

Mulţi antreprenori, companii mici şi mijlocii care doresc să evolueze şi să treacă la un alt nivel, adoptă aceste instrumente.  În cazul firmelor mari şi al multinaționalelor, soluţiile de externalizare IT nu mai pot fi considerate alternative sau opţiuni, ci „must do it”!

Studiile realizate de Outsourcing Institute, în ultimii ani, au scos la iveală o mulțime de motive pentru care companiile aleg externalizarea IT: de la cele evidente, ce ţin de reducerea riscurilor si a costurilor, la cele ce au legătură cu controlul operaţional, accesul la consultanță specializată şi îmbunătăţirea semnificativă a concentrării pe dezvoltarea businessului. Practic, odată iniţiat planul de dezvoltare şi implementare a soluției de externalizare, sunt reduse costurile companiei legate de serviciile digitalizate cu până la 69% şi este minimizat riscul de atacuri şi furturi cibernetice.

Servicii profesionale de externalizare IT – avantaje, beneficii!

Companiile mici şi mijlocii care aleg soluţii profesionale de externalizare IT beneficiază de numeroase avantaje. Cu parteneri de încredere precum ITAdviser, operaţiunile şi procedurile nu mai par atât de complicate, ci devin simple şi uşor de gestionat. Instrumentele propuse de experți sunt facile şi pot fi înţelese de cei mai puţin familiarizaţi cu uneltele de gestionare IT. Antreprenorii şi administratorii care aleg astfel de parteneriate își pot orienta energia asupra dezvoltării businessului, având acces la rapoarte în timp real și reușind astfel să observe rapid sectoarele mai puțin productive, remediindu-le din mers.

Serviciile și ofertele de externalizare IT profesionale îți oferă totodată și numeroase avantaje: acces permanent la suport ITC integral ; acces la unelte şi resurse dedicate; suport tehnic specializat pentru protecţie cibernetică. Astfel, afacerea ta va fi una sigură și nu va pica pradă atacurilor cibernetice (din ce in ce mai prezente în această perioadă a lucrului predominant from home pe fondul pandemiei de Covid-19.)

Totodata, soluțiile specializate de externalizare IT sunt însoţite și de facilități precum: training, audit complet, analiza riscurilor, monitorizare permanentă, mentenanță şi consultanţă personalizate. Toate aceste instrumente facilitează buna gestionare a resurselor şi a afacerii dezvoltate. Sunt pliabile pe orice tip de business şi te ajută să creşti, să fii productiv, să te ocupi de lucrurile importante.

În ceea ce privește partea de integrare software, beneficiezi de aceeaşi atenţie:  suport în timp real indiferent de nivelul de utilizator pentru care optezi şi  training specific care te ajută să înţelegi şi să coordonezi funcţiile speciale. Iar pentru că soluţiile de externalizare IT sunt parteneriate de durată, vei beneficia de suport pe tot parcursul dezvoltării soluției precum şi în timpul testelor de funcționare, şi mai târziu, pe partea de mentenanță şi îmbunătăţire a proiectului.

Vrei să faci parte dintr-o organizație în permanență la curent cu ultimele noutăți din IT? Ești foarte aproape de acest obiectiv.  Serviciile propuse aici sunt orientate către inovație şi dezvoltare. Ai acces la ultimele tehnologii, cercetări, rapoarte şi date cu privire la  robotică/RPA, inteligență artificială, big data, business intelligence. Mai mult, aceste concepte vor fi testate chiar de tine, odată cu implementarea soluțiilor de externalizare IT în cadrul organizației tale.

ITAdviser – un partener cu resurse multiple

ITAdviser nu este un simplu furnizor de servicii şi soluţii de externalizare IT, este un partener care te ajută să înveți continuu, să te dezvolți. Fie că vrei să acumulezi cunoștințe despre cele mai noi tehnologii de analiză a datelor, programare, administrare SQL, Azure, Microsoft 365, Office, fie că vrei să îmbunătăţeşti abilităţile personalului angajat şi să creşti productivitatea acestora, aici vei găsi cele mai noi cursuri Microsoft, predate de instructori certificați, consultanți IT cu foarte multă experiență practică.

 

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

TECH

De ce să alegi un electrician autorizat?

Publicat

în

Lumini slabe sau care palpaie, defectiuni ale intrerupatorului de lumina, lipsa tensiunii, defectiuni in tabloul de sigurante, senzatie de furnicaturi la atingerea aparatele electrocasnice, sunt cateva semne principale care indica probleme de natura electrica. Fie ca defectiunea este cauzata de un scurtcircuit, o supratensiune sau de vechimea avansata a instalatiilor electrice, un electrician autorizat poate interveni urgent pentru remedierea acesteia.

Lumini slabe sau care palpaie, defectiuni ale intrerupatorului de lumina, lipsa tensiunii, defectiuni in tabloul de sigurante, senzatie de furnicaturi la atingerea aparatele electrocasnice, sunt cateva semne principale care indica probleme de natura electrica. Fie ca defectiunea este cauzata de un scurtcircuit, o supratensiune sau de vechimea avansata a instalatiilor electrice, un electrician autorizat poate interveni urgent pentru remedierea acesteia.

Fie ca este necesara o interventie complexa asupra instalatiei electrice, sau doar pentru repararea unei defectiuni, este indicat sa alegerea electricianului sa fie documentata si sa verificati urmatoarele aspecte:

Este acreditat si autorizat ANRE

Este important sa alegi un electrician acreditat, cu o buna cunoastere a domeniului, pentru a avea garantia unor lucrari efectuate in conditii de siguranta, respectand normele de protectie si standardele in domeniu.

Ofera garantie pentru activitatea prestata

Garantia pentru serviciul prestat este o confirmare a unei lucrari de calitate si va protejeaza de costuri suplimentare in cazul unor posibile defectiuni ulterioare. Garantia scrisa este o certificare ca lucrarile au fost realizate respectand reglementarile in domeniu.

Are recomandari bune

Verifica recomandarile pentru a afla parerile pro si contra ale altor beneficiari. Experientele pozitive ale altor persoane si gradul acestora de multumire legat de serviciile prestate de catre un electrician, te pot ajuta in a face o alegere potrivita.

Practica preturi corecte

Verifica mai multe oferte ale electricienilor si parerile altor beneficiari, pentru a avea certitudinea ca pretul solicitat este proportional cu munca si serviciile prestate. Costurile interventiei sa fie transparente, detaliate pe etape de lucru, insa nu este indicat sa alegi cea mai ieftina optiune pentru ca, in mod cert pretul reflecta calitatea serviciului prestat si a materialelor utilizate.

Are o atitudine si tinuta profesionala

O colaborare cu o persoana care prezinta o atitudine negativa sau un comportament necorespunzator nu este de dorit. De cele mai multe ori atitudinea profesionala se reflecta in calitatea manoperei furnizate. Un electrician bun detine unelte si echipamente adecvate, poate stabili dinainte costul si timpul efectuarii unei lucrari. Este esential sa pastrezi sistemul electric din casa in siguranta si functional. Totusi, cand ceva nu merge bine, este indicat sa lucrezi cu un expert pentru o solutie sigura si eficienta. Fie ca defectiunea este cauzata de un scurtcircuit, o supratensiune sau de vechimea avansata a instalatiilor electrice, un electrician autorizat poate interveni urgent pentru remedierea acesteia.

Serviciile prestate de un electrician profesionist cuprind:

 • montaj/inlocuire/reparare tablou electric
 • montaj/inlocuire/reparare prize si intrerupatoare
 • montaj/inlocuire/reparare corpuri de iluminat
 • montaj sisteme de protectie impotriva electrocutarii sau impotriva supratensiunii
 • montaj si reparatii sisteme de impamantare
 • schimbari circuite electrice sau defecte
 • inlocuiri instalatii electrice aluminiu cu cupru
 • remedieri avarii electrice in doza
 • realizarea de circuite separate din tablou pentru masini de spalat automate, plite electrice, cuptoare
 • verificari si revizii instalatii electrice
 • interventii rapide pentru avarii si defectiuni ale instalatiei electrice, etc.

Un electrician autorizat are competenta si pregatirea profesionala de a executa servicii de montaj, reparatii si intretinere a instalatiei electrice sau de verificare periodica a acesteia. Sunt cazuri in care la nivel de asociatie de propietari se achizitioneaza servicii de mentenanta instalatii electrice. Serviciul de mentenanta instalatii electrice pentru asociatiile de propietari are ca scop mentinerea functionarii optime a instalatiilor si echipamentelor electrice ale cladirii prin intretinerea si prevenirea situatiilor de avarie, precum si repararea eventualelor defectiuni inainte ca acestea sa se amplifice.

Daca esti in cautarea unui electrician autorizat apeleaza cu incredere la echipa Electrician Bucuresti.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

TECH

Avantajele utilizării fototapetului

Publicat

în

Când clienții dvs. intră prima dată în biroul dumneavoastră, prima impresie contează.

Dacă aveți un fototapet personalizat bine conceput, este probabil ca aceștia să se gândească la serviciile dvs. Dacă încăperea este aglomerată și nepotrivită și vopseaua se desprinde de pe pereți, nu va reflecta profesionalismul dvs. De aceea, ar trebui să căutați să obțineți fototapet personalizat pentru afacerea dvs. Este o modalitate excelentă de a vă atrage clienţii.

Aspectul reședinței dvs. sau al biroului poate fi complet îmbunătățit alegând fototapet personalizat. Fototapeturile personalizate au o mulțime de avantaje. Aceste beneficii au făcut ca fototapeturile personalizate să fie populare.

Mai jos regăsiţi câteva dintre avantajele principale ale utilizării unui fototapet personalizat:

Design mai bun

Datorită fototapetului tipărit digital, au dispărut vremurile vechilor imagini de fundal plictisitoare cu modele identice. Un fototapet personalizat tipărit digital vă permite acum să alegeţi designul dorit iar rezoluţia va fi de înaltă calitate.

Cu ajutorul imprimării digitale, designerii pot găsi modele pe placul dvs. şi se pot personaliza la cerere. Se pot crea modele uimitoare care sunt infinit mai bune decât cele standard, din trecut.

Un fototapet personalizat vă poate transforma holul, sala de ședințe, biroul, magazinul, showroom-ul sau chiar şi camera de zi într-o experiență atractivă din punct de vedere vizual.

Publicitate excelentă

Un design excelent vă poate ajuta afacerea să iasă din mulțime și să îmbunătățească identitatea mărcii.

În loc să vă vopsiți logoul, brandul sau alte informații pe pereții dvs., puteţi alege fototapet personalizat pentru peretele biroului. Vopseaua se sfărâmă, se zgârie ușor și se poate duce în timp, ceea ce poate afecta aspectul logo-ului și informațiile importante pe care le-ați putea avea pe pereți. În plus, este mult mai scump să angajaţi pe cineva care să picteze aceste informații decât să imprimaţi pur și simplu ceea ce aveţi nevoie pe tapetul personalizat. Această publicitate accesibilă va face minuni pentru afacerea dvs.

Aspect elegant

Pe lângă faptul că vopseaua se deteriorează mai mult în timp decât un fototapet personalizat, poate lăsa și un aspect lipicios și lucios pe pereți. Fototapetul are un finisaj neted care lasă un aspect lustruit și îl puteți personaliza pentru a se potrivi cu orice design doriți. Un fototapet personalizat redă culorile companiei dvs. şi va arăta elegant indiferent de designul ales.

Gamă flexibilă de culori

Prin imprimarea digitală a fototapetului personalizat, puteţi utiliza imagini de fundal având culori vii, care să reflecte cu adevărat imaginea dorită de dvs.

Fototapet adaptat nevoilor dumneavoastră

Există companii de la care puteţi cumpăra fototapet personalizat, astfel încât să corespundă nevoilor dumneavoastră. Profesioniştii din domeniu vor lucra împreună cu dvs. pentru a vă ajuta să găsiți ce design de tapet este potrivit pentru dvs.

Investiție mai bună

Așa cum am menționat anterior, vopseaua se deteriorează rapid. Aceasta se poate sfărâma, se va estompa și se va curăța și la un moment dat va trebui să plătiți pe cineva pentru a revopsi din nou.

Obținând fototapet personalizat, puteți avea desenele pe care le doriți pe perete și vă așteptați să dureze. Fototapetul durează de obicei de până la cinci ori mai mult decât vopseaua, ceea ce reprezintă o perioadă lungă de timp pentru ca desenele dvs. personalizate să vă atragă clienţii.

Instalare uşoară

Utilizând fototapet personalizat, veţi câştiga foarte mult timp deoarece instalarea sa este extrem de uşoară şi rapidă. De asemenea, utilizarea de fototapet personalizat nu necesită protejarea sau mutarea mobilierului.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești
Publicitate

Toate ştirile pe Facebook

ACTUALacum 13 secunde

Dosar penal pentru un bărbat care avea în bagaj zeci de sticle cu alcool etilic. A fost prins în tren

ACTUALacum 13 minute

Coronavirus | Containere modulare pentru triajul epidemiologic, la spitalele din Olt

ACTUALacum 28 de minute

Codiţă din Caracal lua bani de la CFR Marfă pentru servicii fictive. Poliţiştii fac percheziţii, în Olt şi Bucureşti

ACTUALacum 43 de minute

Peste 200 de cazuri de Covid, în județul Dolj, în ultimele 24 de ore

POLITICĂacum 52 de minute

Olguţa Vasilescu, împiedicată să-şi preia mandatul de primar de către cel care a denunţat-o în dosarul “Faţada”

ACTUALacum O oră

Tânăr din Teleorman, reţinut după ce a spart o maşină, de unde a furat bani şi carduri bancare

ACTUALacum O oră

Alexandru Rafila: „Va fi nevoie de centre de vaccinare. Vaccinul anti-COVID rezistă doar 17 zile”

ACTUALacum 15 ore

Un mort şi cinci răniţi, într-un accident rutier petrecut în Teleorman. O căruţa a fost izbită de un autoturism

ANUNȚURIacum 15 ore

Comunicat de presă

ACTUALacum 19 ore

Un bărbat a murit, după ce un tir s-a răsturnat peste o mașină

EDUCAŢIEacum 19 ore

Elevii din Şerbăneşti primesc GRATUIT tablete de la primărie

ADMINISTRAŢIEacum 19 ore

Oprescu: “Slătinenii s-au obișnuit de-a lungul timpului cu un anumit nivel al serviciilor publice”

ACTUALacum 20 de ore

La Caracal, începe sterilizarea câinilor cu stăpân

ACTUALacum 20 de ore

Tânăr reținut pentru că își șantaja fosta iubită cu fotografii compromițătoare. Materiale ridicate de polițiști din locuința bărbatului

ACTUALacum 20 de ore

Coronavirus | Care sunt şcolile din Gorj, care au trecut în SCENARIUL ROŞU

ACTUALacum 21 de ore

Reguli noi pentru pacienții cu coronavirus. În unitățile de primiri urgențe, triajul se va face cu teste rapide

ECONOMIEacum 21 de ore

Pirelli: Cauciucuri de iarnă sau pentru toate anotimpurile? Ghidul Utilizatorului

ACTUALacum 21 de ore

“Valutiştii” din Slatina, săltaţi de poliţişti. Sume de bani, confiscate

ACTUALacum 22 de ore

BREAKING | 5.343 cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 de ore. RAPORTUL pe judeţe

ACTUALacum 23 de ore

O nouă zi cu peste 150 de cazuri de coronavirus în județul Dolj

ACTUALacum 23 de ore

Sute de amenzi aplicate la locurile de joacă din Craiova. Părinții ignoră regulile

ACTUALacum 24 de ore

Directorul ABA Jiu, apel către doljeni: „Malurile râurilor și zonele din apropiere nu sunt gropi de gunoi”

ACTUALacum 24 de ore

FOTO. Maşină în flăcări, pe o stradă din Slatina

ADMINISTRAŢIEacum 24 de ore

Emil Moţ a vorbit despre proiectele din noul mandat de primar al Slatinei

ACTUALacum 4 zile

Motociclistul din Găneasa, grav rănit în accident, a decedat

ACTUALacum 4 zile

FOTO | Motociclist în vârstă de 16 ani din Găneasa, în comă, în urma unui accident rutier

ACTUALacum 2 zile

DOLJ | Accident cu doi morți, între Melinești și Craiova. Un șofer a lovit un cap de pod

ACTUALacum 3 zile

O asistentă de la un spital din Olt, confirmată cu COVID-19, a decedat

ACTUALacum 4 zile

Botez organizat în comuna Dăneasa, oprit de către polițiști

ACTUALacum 4 zile

Restricții în cinci comune din județul Dolj. Număr tot mai mare de cazuri de Covid

ACTUALacum 4 zile

Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp, la Grădinari. O persoană a fost rănită

ACTUALacum 3 zile

Un subofiţer din cadrul ISU Vâlcea, confirmat cu COVID-19, a decedat

ACTUALacum 3 zile

Un nou focar de coronavirus la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Secția de Radioterapie, afectată

ACTUALacum 3 zile

Epidemia de coronavirus, CIFRELE ZILEI | 2.844 cazuri noi, 79 decese. Situaţia din fiecare judeţ

ACTUALacum 3 zile

VIDEO. Vicele de la Protecţia Consumatorului, chef în pandemie, într-o comună din Gorj. Au participat oameni de afaceri din Olt şi Dolj

ACTUALacum 2 zile

VIDEO | Adolescentul din Găneasa, condus pe ultimul drum. Zeci de motocicliști au participat la eveniment

ACTUALacum 2 zile

O asistentă de la Spitalul Slatina, infectată cu SARS-CoV2, a decedat

ACTUALacum 3 zile

33 de benefiiciari ai Centrului de Abilitare și Reabilitare Caracal, testaţi pozitiv pentru COVID-19

ACTUALacum 3 zile

FOTO | Verificări la mall-ul din Târgu Jiu. 15 inspectori ITM Gorj au fost în control

ACTUALacum 3 zile

Caracal: Un şofer băut a intrat cu maşina în porţile locuinţei

ACTUALacum o zi

O comună din Dolj a trecut în scenariul roșu, rata de infectare ajungând la 14,93

ACTUALacum 3 zile

A fost actualizată lista țărilor pentru care se impune carantina la intrarea în România

ACTUALacum 2 zile

Un doljean s-a sinucis în spital. S-a spânzurat cu o curea legată de gratiile de la geam

ACTUALacum 22 de ore

BREAKING | 5.343 cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 de ore. RAPORTUL pe judeţe

ACTUALacum 2 zile

Record de decese înregistrate în 24 de ore: 104 pacienți cu Covid au murit. Situația în fiecare județ

ACTUALacum 3 zile

Gorj: Lăsat să plece din arest pentru a depune jurământul de consilier local

ACTUALacum 3 zile

DSP Dolj vrea ca Spitalul CFR și Spitalul Militar Craiova să devină suport Covid

ACTUALacum 3 zile

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19, în judeţul Olt, scade sub un caz la 1.000 de locuitori

ACTUALacum 3 zile

VIDEO. Vicele de la Protecţia Consumatorului, chef în pandemie, într-o comună din Gorj. Au participat oameni de afaceri din Olt şi Dolj

ACTUALacum 7 zile

VIDEO-EXPERIMENT| Poliţist depistat cu alcoolemie, după ce s-a dezinfectat cu spirt

ACTUALacum o săptămână

Mascaţi au descins în Teleorman, la înmormântarea unui bărbat cu COVID-19

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Se asfaltează pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Primul strat, în zona Balş

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. INCENDIU devastator, într-o comună din Olt

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Cifă de beton, răsturnată la una din intrările în Slatina

Reporter24 TVacum o săptămână

Emisiunea “Reporter 24” din 19 octombrie | Invitat – Gheorghe Manicea, primar Osica de Sus

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO VIRAL | Un şofer din Olt a plecat cu pompa de carburant după el

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Un reper al Slatinei, şters de pe faţa pământului. Ce va fi construit în locul fabricii Aluta

Reporter24 TVacum 2 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 12 octombrie | Invitat – Florin Ciobanu, preşedinte ATF

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Înmormântare fără distanţare fizică şi cu ignorarea măsurilor anti-COVID. 30 de participanţi, amendaţi de poliţiştii din Craiova

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO: Romi la furat, pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Filmaţi cu drona

ACTUALacum 3 săptămâni

Accident GRAV, la intrarea în Slatina dinspre Craiova. Cel puţin o persoană a murit

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Imagini de la nunta oprită de mascaţi, la Slatina. Erau aşteptaţi Florin Salam şi Stana Izbaşa

POLITICĂacum 3 săptămâni

LIVE VIDEO. Liderii PSD Olt conferinţă de presă după victoria de la locale

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Locuinţă distrusă într-un incendiu, în judeţul Olt

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Percheziţii în Gorj şi Hunedoara, într-un dosar de evaziune fiscală cu material lemnos. Prejudiciul depăşeşte 300.000 lei

ACTUALacum 3 săptămâni

Accident GRAV la Brezoi, în Vâlcea. Un autocamion s-a răsturnat în râul Lotru, şoferul a murit

Reporter24 TVacum 3 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 5 octombrie | Invitat – noul primar din Caracal, Ion Doldurea

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Incendiu VIOLENT de vegetaţie uscată şi stuf, la Piatra-Olt. Au ars zece hectare

POLITICĂacum o lună

VIDEO. Un primar din Gorj a sărbătorit victoria în alegeri călare pe un cal

POLITICĂacum o lună

VIDEO. Primarul din Deveselu, mort din cauza COVID-19, reales în funcţie

POLITICĂacum o lună

VIDEO. Bătaie în secţia de votare. Un primar din Dolj s-a ales cu dosar penal

POLITICĂacum o lună

Unde a votat secretarul general al PSD, Paul Stănescu

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2020 JFK Media&More.