< Continuăm împreună dezvoltarea comunei Gighera! Cu siguranță, Florea Neacșu la primărie! - REPORTER24
Connect with us

ACTUAL

Continuăm împreună dezvoltarea comunei Gighera! Cu siguranță, Florea Neacșu la primărie!

Publicat

în

Cu un potențial natural deosebit, comuna Gighera– aşezată între două lunci – Lunca Dunării şi Lunca Jiului, zonă cu preponderenţă agricolă şi piscicolă, continuă să se dezvolte. Investiții însemnate au fost făcute în ultimii ani, iar candidatul PSD Dolj la funcția de primar, Florea Neacșu, continuă dezvoltarea zonei.

Educația, domeniul social, infrastructura, canalizarea au fost principalele domenii în care s-a investit în ultimii patru ani. Alimentarea cu apă în satul Zăval a fost un proiect extrem de așteptat, proiect care în prezent se află în derulare. De asemenea, a fost semnată autorizația de construcție pentru lucrările de canalizare în toate satele comunei Gighera. Autorizația a fost emisă și a început deja organizarea de șantier pentru demararea lucrărilor.

Florea Neacșu, primar în mandatul 2016-2020, a înțeles că investiția în unitățile de învățământ este esențială, că elevii trebuie să învețe în condiții decente.

”Dintre cele mai importante realizări în mandatul ce tocmai se încheie vreau să menționez faptul că terenul de sport, proiect realizat din Fonduri Europene, a fost modernizat. S-au investit aproximativ 43.000 de euro. S-a investit, de asemenea, în modernizarea grădinițelor Gighera, Nedeia și Zăval, proiect realizat din fonduri de la bugetul local aflat în curs de finalizare. Grădinița din satul Nedeia este gata, urmează construcția celei de a doua grădinițe care, în câteva luni se va finaliza”, a spus Florea Neacșu.

Și târgul comunal a fost reabilitat, printr-un proiect realizat din Fonduri Europene, a cărui valoare s-a ridicat la suma de 95.341 euro. Tot din fonduri europene au fost modernizate și drumurile agricole din comună, dar și extinderea alimentării cu apă a satului Zăval.

Comuna Gighera are iluminat public modern și supraveghere video. Pentru aceste proiecte, administrația locală a alocat bani de la bugetul local. Peste 280.000 de lei, bani tot din bugetul local, au fost investiți în asfaltarea drumurilor în comuna Gighera, amenajarea curților instituțiilor, dar și amenajarea unui loc de joacă pentru copii.

Și oferta electorală pentru următorii patru ani a candidatului PSD Dolj este menită să ofere locuitorilor din Gighera un nivel de trai ridicat. Pentru aceasta, Florea Neacșu și-a propus să investească într-o nouă coloană de alimentare cu apă pentru asigurarea debitului necesar în sat Nedeia, asfaltarea în cele trei sate pentru care există deja două proiecte, continuarea lucrărilor de alimentare cu apă în sat Zăval; continuarea lucrărilor de canalizare în Nedeia, Gighera, Zăval.

Grădinița din satul Zăval va fi finalizată, tot aici copiii vor avea un loc de joacă  dotat corespunzător. Și elevii de la Școala din Gighera vor putea face sport pe un teren sintetic cu nocturnă, dar și într-o sală de sport pe careadmnistrațiaPSD și-a propus să o construiască. Și la Grădinița din satul Nedeia, va fi amenajat un loc de joacă.

”Cu fonduri europene, Căminul Cultural din satul Nedeia va fi reabilitat. Cu fonduri POCU mi-am propus să demarăm un proiect extrem de util pentru cetățenii comunei, montarea de panouri solare, reabilitarea unui număr de locuințe în urma selecției familiilor cu condiții precare de locuire pentru îmbunătățirea gradului de confort și a calității vieții. La fel de important este și proiectul prin care sprijinim dezvoltarea afacerilor locale”, a completat candidatul PSD la funcția de primar.

Florea Neacșu și-a propus să vină în ajutorul locuitorilor și prin sprijinirea proiectului Micul Fermier, dar și înființarea a trei platforme ecologice pentru colectarea deșeurilor în localitățile comunei.

”Gighera este o comună îmbătrânită. Din acest motiv, îmi doresc foarte mult să înființăm în comună un centru social pentru bătrâni, locația a fost deja identificată, este vorba de fosta grădiniță. Vreau ca acest centru să ofere toate condițiile asigurării unei bătrâneți liniștite, supraveghere medicală și socială. Să fie ca un refugiu în care să găsească tot ceea ce au nevoie, iar copiii dumnealor să îi știe în siguranță. Vreau să îi asigur pe locuitorii comunei că vor găsi la primar tot sprijinul de care au nevoie. Am spus de la început că voi fi garantul securității lor și consider că am respectat această promisiune. Le promit că se va menține liniștea și ordinea în comună. Și încă o promisiune este aceea că drumurile din comuna Gighera vor fi modernizate”, a mai spus Florea Neacșu.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ, executat de SC JFK MEDIA&MORE SRL, cod AEP 21200019. 

 

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

Minoră din Craiova, dată dispărută

Publicat

în

O fată în vârstă de 14 ani, din Craiova, este căutată de către polițiști, după ce tatăl acesteia a anunțat faptul că fiica lui a plecat de acasă, luni, și că nu mai știe nimic despre ea de atunci. 

Flori Mustafa are următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m, aproximativ 40 kg, par şaten, lung, ochi căprui.

Ultima dată când a fost văzută, minora purta pantaloni de culoare neagră şi un halat de culoare roz.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ACTUAL

Altercație într-o comună din județul Dolj. 10 persoane au fost reținute

Publicat

în

Opt bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 18 și 47 de ani, șapte dintre aceștia din comuna Coțofenii din Faţă și trei din comuna Goiești, au fost reținuți, luni, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit IPJ Dolj, aceștia au fost implicați într-o altercație, în ziua de 19 octombrie, izbucnită pe o stradă din comuna Coțofenii din Față, în urma căreia o persoană a primit îngrijiri medicale, de la un echipaj de ambulanță sosit la fața locului.

„Conflictul a fost aplanat imediat de poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti, Poliţiei Municipiului Craiova şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, care s-au deplasat la faţa locului. De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că, în timpul conflictului, persoanele împlicate în altercație și-ar fi adresat reciproc amenințări și ar fi aruncat cu pietre unii în ceilalții. Totodată, au fost provocate distrugeri, fiind sparte geamurile unor locuințe și autoturisme ale persoanelor implicate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Toate cele 10 persoane implicate în conflict au fost reținute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ACTUAL

FOTO | Cătălin Rotea a depus jurământul în funcția de primar al orașului Balș

Publicat

în

Noul primar al oraşului Balş, Cătălin Rotea, a depus jurământul, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat, marţi.

În cadrul aceleiaşi ceremonii au depus jurământul şi noii consilieri din Balş.

La eveniment au fost prezenţi şi preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, dar şi prefectul Florin Homorean.

Candidat din partea PSD, Cătălin Rotea a reuşit pe lângă câştigarea cursei pentru fotoliul de primar şi obţinerea majorităţii în Consiliul Local.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești
Publicitate

Toate ştirile pe Facebook

Reporter24 TVacum 4 ore

Emisiunea “Reporter 24” din 26 octombrie | Invitat – Adrian Chesnoiu, candidat PSD la Camera Deputaţilor

ANUNȚURIacum 5 ore

Comunicat de presă

ACTUALacum 6 ore

Minoră din Craiova, dată dispărută

ACTUALacum 7 ore

Altercație într-o comună din județul Dolj. 10 persoane au fost reținute

ACTUALacum 7 ore

FOTO | Cătălin Rotea a depus jurământul în funcția de primar al orașului Balș

ACTUALacum 8 ore

A fost semnat contractul pentru reabilitarea stației de clorinare Izvarna și a primului tronson Izvarna II

ACTUALacum 8 ore

VIDEO | Adolescentul din Găneasa, condus pe ultimul drum. Zeci de motocicliști au participat la eveniment

ACTUALacum 10 ore

Primarul municipiului Slatina a depus jurământul pentru noul mandat

ACTUALacum 10 ore

Record de decese înregistrate în 24 de ore: 104 pacienți cu Covid au murit. Situația în fiecare județ

ACTUALacum 11 ore

FOTO | Afacere de familie, pornită din iubirea pentru lemn. Doi soți din Craiova realizează produse unicat de mobilier

ACTUALacum 12 ore

Alte 110 cazuri de coronavirus, în județul Dolj, în ultimele 24 de ore

ACTUALacum 13 ore

Un doljean s-a sinucis în spital. S-a spânzurat cu o curea legată de gratiile de la geam

ACTUALacum 13 ore

DOLJ | Accident cu doi morți, între Melinești și Craiova. Un șofer a lovit un cap de pod

ACTUALacum 14 ore

O asistentă de la Spitalul Slatina, infectată cu SARS-CoV2, a decedat

ACTUALacum 14 ore

Nelu Tătaru: „800 din cele aproape 1.200 de paturi de la ATI sunt ocupate”

ACTUALacum 14 ore

Trei fete găsite intoxicate cu fum în propria locuință. Una a murit, alte două sunt în stare gravă

ANUNȚURIacum 15 ore

Comunicat de presă

ACTUALacum o zi

Un subofiţer din cadrul ISU Vâlcea, confirmat cu COVID-19, a decedat

ACTUALacum o zi

DOLJ | Preot și cântăreț bisericesc, fără mască în timpul unei slujbe de sfințire a unei troițe. Au fost amendați

ACTUALacum o zi

DSP Dolj vrea ca Spitalul CFR și Spitalul Militar Craiova să devină suport Covid

ACTUALacum o zi

33 de benefiiciari ai Centrului de Abilitare și Reabilitare Caracal, testaţi pozitiv pentru COVID-19

ACTUALacum o zi

Dolj: Amendaţi pentru că nu purtau masca de protecţie, la Târgul Făcăi

ADMINISTRAŢIEacum o zi

Noii consilieri locali şi primarul din Corabia au depus jurământul

ACTUALacum o zi

Cea mai sigura solutie pentru spatiile destinate copiilor: hidroizolatiile lichide ecologice

ACTUALacum 2 zile

Motociclistul din Găneasa, grav rănit în accident, a decedat

ACTUALacum 2 zile

FOTO | Motociclist în vârstă de 16 ani din Găneasa, în comă, în urma unui accident rutier

ACTUALacum 2 zile

Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp, la Grădinari. O persoană a fost rănită

ACTUALacum 2 zile

Botez organizat în comuna Dăneasa, oprit de către polițiști

ACTUALacum 2 zile

Restricții în cinci comune din județul Dolj. Număr tot mai mare de cazuri de Covid

POLITICĂacum 3 zile

S-a constituit noul Consiliu Judeţean. PSD are cele mai multe mandate

ACTUALacum o zi

O asistentă de la un spital din Olt, confirmată cu COVID-19, a decedat

ACTUALacum 3 zile

Directorul Spitalului Județean Craiova, mesaj pentru doljeni: „Nu stați acasă până în ultima clipă. Este foarte complicat să prinzi un loc la Terapie Intensivă”

ACTUALacum o zi

Epidemia de coronavirus, CIFRELE ZILEI | 2.844 cazuri noi, 79 decese. Situaţia din fiecare judeţ

ACTUALacum 13 ore

DOLJ | Accident cu doi morți, între Melinești și Craiova. Un șofer a lovit un cap de pod

ACTUALacum 2 zile

VIDEO. Vicele de la Protecţia Consumatorului, chef în pandemie, într-o comună din Gorj. Au participat oameni de afaceri din Olt şi Dolj

ACTUALacum 4 zile

Bărbat din Craiova, amendat de către polițiștii din Olt pentru transport ilegal de deșeuri

ACTUALacum o zi

FOTO | Verificări la mall-ul din Târgu Jiu. 15 inspectori ITM Gorj au fost în control

ACTUALacum o zi

Un subofiţer din cadrul ISU Vâlcea, confirmat cu COVID-19, a decedat

ACTUALacum o zi

A fost actualizată lista țărilor pentru care se impune carantina la intrarea în România

ACTUALacum 3 zile

4.671 de cazuri de COVID și 73 de decese, în ultimele 24 de ore. Care este situația în fiecare județ

ACTUALacum o zi

Un nou focar de coronavirus la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Secția de Radioterapie, afectată

ACTUALacum 3 zile

Lista Pro România-filiala Olt pentru Senat, respinsă din cauza lipsei candidaților femei

ACTUALacum 3 zile

DSP Dolj face angajări. Posturi pentru medici epidemiologi și personal IT

ACTUALacum o zi

33 de benefiiciari ai Centrului de Abilitare și Reabilitare Caracal, testaţi pozitiv pentru COVID-19

ACTUALacum o zi

Caracal: Un şofer băut a intrat cu maşina în porţile locuinţei

ACTUALacum 2 zile

Gorj: Lăsat să plece din arest pentru a depune jurământul de consilier local

ACTUALacum 3 zile

FOTO | Impact între două mașini și o autoutilitară, pe centura Caracalului. Patru persoane au ajuns la spital

ACTUALacum 2 zile

Patru localități din Dolj au depășit coeficientul de 3 la mia de locuitori

ACTUALacum 2 zile

VIDEO. Vicele de la Protecţia Consumatorului, chef în pandemie, într-o comună din Gorj. Au participat oameni de afaceri din Olt şi Dolj

ACTUALacum 5 zile

VIDEO-EXPERIMENT| Poliţist depistat cu alcoolemie, după ce s-a dezinfectat cu spirt

ACTUALacum 6 zile

Mascaţi au descins în Teleorman, la înmormântarea unui bărbat cu COVID-19

ACTUALacum 6 zile

VIDEO. Se asfaltează pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Primul strat, în zona Balş

ACTUALacum 6 zile

VIDEO. INCENDIU devastator, într-o comună din Olt

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Cifă de beton, răsturnată la una din intrările în Slatina

Reporter24 TVacum o săptămână

Emisiunea “Reporter 24” din 19 octombrie | Invitat – Gheorghe Manicea, primar Osica de Sus

ACTUALacum o săptămână

VIDEO VIRAL | Un şofer din Olt a plecat cu pompa de carburant după el

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Un reper al Slatinei, şters de pe faţa pământului. Ce va fi construit în locul fabricii Aluta

Reporter24 TVacum 2 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 12 octombrie | Invitat – Florin Ciobanu, preşedinte ATF

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Înmormântare fără distanţare fizică şi cu ignorarea măsurilor anti-COVID. 30 de participanţi, amendaţi de poliţiştii din Craiova

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO: Romi la furat, pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Filmaţi cu drona

ACTUALacum 3 săptămâni

Accident GRAV, la intrarea în Slatina dinspre Craiova. Cel puţin o persoană a murit

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Imagini de la nunta oprită de mascaţi, la Slatina. Erau aşteptaţi Florin Salam şi Stana Izbaşa

POLITICĂacum 3 săptămâni

LIVE VIDEO. Liderii PSD Olt conferinţă de presă după victoria de la locale

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Locuinţă distrusă într-un incendiu, în judeţul Olt

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Percheziţii în Gorj şi Hunedoara, într-un dosar de evaziune fiscală cu material lemnos. Prejudiciul depăşeşte 300.000 lei

ACTUALacum 3 săptămâni

Accident GRAV la Brezoi, în Vâlcea. Un autocamion s-a răsturnat în râul Lotru, şoferul a murit

Reporter24 TVacum 3 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 5 octombrie | Invitat – noul primar din Caracal, Ion Doldurea

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Incendiu VIOLENT de vegetaţie uscată şi stuf, la Piatra-Olt. Au ars zece hectare

POLITICĂacum 4 săptămâni

VIDEO. Un primar din Gorj a sărbătorit victoria în alegeri călare pe un cal

POLITICĂacum 4 săptămâni

VIDEO. Primarul din Deveselu, mort din cauza COVID-19, reales în funcţie

POLITICĂacum o lună

VIDEO. Bătaie în secţia de votare. Un primar din Dolj s-a ales cu dosar penal

POLITICĂacum o lună

Unde a votat secretarul general al PSD, Paul Stănescu

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2020 JFK Media&More.