< Iulian Sultana, candidat PSD pentru funcția de primar al comunei Braloștița: „Vom așeza localitatea pe lista comunelor cu adevărat dezvoltate” - REPORTER24
Connect with us

POLITICĂ

Iulian Sultana, candidat PSD pentru funcția de primar al comunei Braloștița: „Vom așeza localitatea pe lista comunelor cu adevărat dezvoltate”

Publicat

în

Iulian Sultana este candidat PSD pentru funcția de primar al Comunei Braloștița. Este tânăr, dornic să pună localitatea pe harta celor dezvoltate și, în urma discuțiilor cu cetățenii, a completat lista obiectivelor stabilită la început de drum.

Reporter: Campania electorală este în derulare. Ați vorbit deja cu cetățenii. Cum îi simțiți? Care este mulțumirea lor, ce le lipsește, ce vă transmit când discutați cu dumnealor?

Iulian Sultana, candidat PSD pentru Primăria Comunei Braloștița: Campania electorală este în plină desfășurare. Cetățenii sunt receptivi, vorbesc cu noi, iar discuțiile purtate se referă, în general, la situația localității și în mod special la anumite servicii care lipsesc de pe raza comunei Braloștița.

Rep.: Aveți teme favorite în discuțiile cu cetățenii? Sunteți la început de drum. Pe ce mizați?
I.S.: Discuțiile sunt din domenii diverse pentru că, într-o comunitate, problemele nu sunt puține. Sunt provocări, sunt lucruri de făcut. Sunt la început de drum, este adevărat, dar am obiective clare și sunt convins că voi reuși să le ating. Tinerii din această comună au nevoie de nou, au nevoie de servicii pentru ei. Astfel, cu o echipă tânără vom face lucruri frumoase pentru tinerii din localitate. Este necesar un cămin cultural, loc unde vom organiza evenimente pentru tineri, dar nu numai. De asemenea, ne propunem și construirea unei săli de sport.

Rep.: Obiective majore pentru următorul mandat?

I.S.: Sunt multe proiecte de care comuna Braloștița are nevoie. Ca interes general, ne propunem două lucruri importante și foarte necesare. În primul rând, avem în plan aducția conductei de gaze și, în al doilea rând, realizarea sistemului de canalizare. Sunt obiectivele majore ale mele și ale viitoarei mele echipe. Cu astfel de servicii vom așeza comuna Braloștița pe lista comunelor cu adevărat dezvoltate. Având aceste două avantaje, altfel vom discuta și cu anumiți investitori.

Rep.: Ce le-ați transmite locuitorilor comunei Braloștița, acum, când se tot vobește despre schimbări, despre așteptări?

I.S.: Ținând cont de tinerețea consiliului local propus pentru alegerile locale din acest an le transmit locuitorilor comunei Bralostita sa aibă încredere în noi, în tinerețea noastră și sa fie alături de noi în derularea proiectelor prezentate mai sus.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ, executat de SC JFK MEDIA&MORE SRL, cod AEP 21200019.

Print Friendly, PDF & Email

POLITICĂ

Marius Oprescu, radiografie a celor patru ani de mandat: Mare parte a realizărilor şi a lucrurile de care sunt mulţumit sunt investiţiile de la Spitalul Slatina

Publicat

în

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, joi, după ultima şedinţă a acestui mandat că priveşte cu optimism către următorii patru ani pentru a realiza lucrurile pe care nu le-a reuşit, din 2016 până acum.

Preşedintele CJ a declarat că cei patru ani se încheie atât cu realizări, cât şi cu neîmpliniri.

„A fost ultima şedinţă din acest mandat de patru ani. Bineînţeles că avem emoţia unui mandat cu multe realizări, dar şi cu neîmpliniri. Cu optimism privesc către un nou mandat, pentru că sunt convins că Partidul Social Democrat va câştiga aceste alegeri, la Olt”, a declarat Oprescu.

Acesta a adăugat că încă mai sunt proiecte de infrastructură, care trebuie realizate.

„Mare parte a realizărilor şi a lucrurile de care sunt mulţumit sunt investiţiile de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. O nemulţumire este că infrastructura din judeţul Olt este una foarte mare, peste o mie de kilometri de drum judeţean, şi neavând foarte multe măsuri deschise pe fonduri europene, aceste drumuri nu arată într-o stare grozavă, aşa cum ar trebui să fie. Din păcate pentru noi, banii pe structura rutieră, la nivel de fonduri europene, sunt foarte puţini. Atunci, nu reuşim să reabilităm atât de mult cât ne-am dori”, a mai declarat Marius Oprescu.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

POLITICĂ

Marius Iancu: “Domnule Orban, vă rog să prezentați scuze public pentru injuriile adresate mie și celorlalți colegi parlamentari”

Publicat

în

Deputatul PSD de Olt, Marius Iancu, îi solicită premierului Ludovic Orban să prezinte scuze publice după ce i-a catalogat drept „demenţi” pe parlamentarii care au votat pentru respectarea Legii Pensiilor şi a Salarizării.

Parlamentarul oltean a afirmat că a votat pentru binele copiilor, pensionarilor şi profesorilor români.

„Domnule Orban, vă simțiți bine? În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Buget, Finanțe și Bănci a Camerei Deputaților vă rog să prezentați scuze public pentru injuriile adresate mie și celorlalți colegi parlamentari. Sunt “dement” pentru că am votat ca Legea Pensiilor și Legea Salarizării să fie respectate? Sunt “dement” pentru că am votat pentru continuarea Programului Stat Up Nation de care au beneficiat mii de tineri și a creat zeci de mii locuri de muncă? Sunt “dement” pentru ca am votat să nu mai îndatorați inutil și excesiv România? Sunt “dement” pentru că îmi pasă de copii, de pensionari și profesori?”, a declarat Marius Iancu.

Deputatul a ţinut să-i reamintească premierului Orban că a fost demis prin moţiune de cenzură şi că nu a fost ales de români.

„Domnule Orban, eu sunt parlamentar ales prin vot de cetățenii din județul Olt. Dumneavoastră ce sunteți? Un premier demis prin moțiune de cenzură care a condus cel mai slab Guvern al României din ultimii 30 de ani, un premier care a deschis școlile fără să îi pese de siguranța copiilor noștri, un premier care organizează alegeri fără să se gândească la riscuri, un premier care a încălcat legi și a refuzat să dubleze alocațiile copiilor și să mărească pensiile, un fost șomer ajuns să conducă Guvernul, neales de nimeni și numit abuziv de Iohannis, un biet trubadur care a fost oprit de DNA să candideze la Primăria Capitalei și care sarea apoi în piață de frica Sistemului. Domnule Orban, sunteți un eșec al democrației și astfel de derapaje ale discursului politic nu pot fi tolerate”, a mai spus Iancu.

Social-democratul le mai cere lui Orban şi ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, să plece acasă.

„Vă dau un sfat, luați-l pe ministru fugar Cîțu care are același comportament ca dumneavoastră și plecati acasă! Noi “socialiștii” care am votat “aberații” așa cum susține acest ministru incompetent, nu am dus România “la coada Europei”, ci în topul țărilor cu creștere economică record. Noi, în trei ani, am construit și dezvoltat, voi, în 6 luni, ați mintit și ați furat! Noi am pus oamenii pe primul loc, voi, v-ați făcut vouă loc! Să fim, oare, noi “demenți” că am făcut toate astea? Dar voi?”, a mai declarat Marius Iancu.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ACTUAL

Anișoara Stănculescu, candidat PMP la Primăria Craiova: „Să dăm posibilitatea craiovenilor să decidă asupra minim 10% din bugetul local”

Publicat

în

Toți candidații la Primăria Craiova vorbesc de smart- city, ceea ce e un lucru bun. Să digitalizăm serviciile publice, să ușurăm viața cetățenilor în raport cu administrația, să avem un trafic inteligent, să avem aplicații diverse prin care să ne planificăm mai bine viața în oraș, de la parcări la timpul liber și multe altele.

Un smart city înseamnă, înainte de toate, acestea un oraș în care  cetățenii pot decide asupra unei părți din bugetul local. Prin metoda bugetării participative. O susțin și mă voi bate pentru ea la Primăria Craiova.

DE CE MĂ VOI LUPTA PENTRU DREPTUL CRAIOVENILOR DE A DECIDE ASUPRA UNEI PĂRȚI A BANILOR PUBLICI?!

 Prin toate cartierele, oameni de toate categoriile sociale și de toate vârstele, îmi spun așa: „În cartierul meu nu se va schimba nimic pentru că DOAR CE VREA PRIMARUL SE FACE ÎN ORAȘUL ĂSTA!”

Eu, Anișoara Stănculescu, vin la primărie să schimbăm această realitate. Sunt singurul candidat pentru Primăria Craiova care vorbește de bugetul participativ în această campanie. Și care îl va implementa în Craiova.

Oamenii au dreptul, ca peste tot în orașele civilizate ale lumii sa decidă asupra destinației unei părți din bugetul construit și din taxele și impozitele pe care ei le plătesc. Și cei din Craiovița, și cei din  Brestei, din Catargiu, din Valea Roșie, din Brazdă, din Bariera Vîlcii. De peste tot din oraș!

 CUM VOM PROCEDA?

Craiovenii vor decide, prin vot online, modul de alocare a minim 10% din Bugetul local. În felul acesta și dorințele, nevoile celor din cartiere vor fi rezolvate și nu vor mai fi amânate cu anii sau cu deceniile!!!

Cetățenii vor putea  propune în vederea dezvoltării şi modernizării oraşului proiecte diverse legate de domenii și activități precum: parcări, spaţii verzi, locuri de joacă, străzi, alei și trotuare, colectare deșeuri, spații publice smart, renovare fațade clădiri publice, modernizare/ construcție de şcoli si grădinițe, infrastructura utilitară și multe, multe altele.

Prin intermediul aplicației inteligente pentru telefoane mobile și calculator craiovenii  se vor putea înscrie pentru a propune proiecte și pentru a evalua proiectele trimise de alți cetățeni.

Craiovenii vor putea să își facă o campanie pentru promovarea unui anumit proiect. Primele 5 proiecte din fiecare domeniu vor fi ierarhizate și supuse din nou unei campanii publice de mediatizare și informare pentru votul final. Care va avea loc tot online.

În această etapă finală, toți cetățenii înscriși pe platformă vor putea vota un singur proiect dintre toate cele existente iar, în ordinea numărului de voturi, proiectele vor fi incluse în planificările de buget ale anului următor, pentru a fi finanțate de Primăria și Consiliul Local Craiova.

Nu e deloc complicat.Vom deprinde cu toții această bună practica și ne va fi mai bine.Vom merge cu totii înainte iar administrația orașului nu va va mai impărți Craiova în cetățeni de rangul I și cetățeni de rangul II.Toți suntem plătitori de taxe și impozite.

Așa s-a modernizat Clujul în toate zonele sale. Așa vom face și la Craiova. Contez pe Voi!

Sunt Anișoara Stănculescu și candidez la Primăria Craiova din partea PMP. Poziția 2 pe buletinul de vot!

Mereu #ÎnServiciulDumneavoastră

Comandat de PMP Dolj, executat de SC JFK MEDIA&MORE SRL, cod AEP 21200020.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești
Publicitate
Publicitate

Toate ştirile pe Facebook

EDUCAŢIEacum 11 ore

Şcolile din toată ţara se închid pentru trei zile. MOTIVUL

ACTUALacum 17 ore

Transalpina se închide, sâmbătă şi duminică

ACTUALacum 17 ore

VIDEO. Urmărit internaţional de autorităţile din SUA, prins la Craiova

ACTUALacum 17 ore

Minori dintr-un centru de plasament, abuzaţi sexual

ACTUALacum 18 ore

Tânăr reținut, după ce a intrat în casa unui consătean și i-a furat portofelul cu bani

ACTUALacum 19 ore

Pistol deținut ilegal, găsit în locuința unui tânăr din Craiova. Au avut loc percheziții

ACTUALacum 19 ore

1.527 cazuri noi de coronavirus şi 48 de decese, în ultimele 24 de ore | RAPORT pe judeţe

ACTUALacum 19 ore

În Slatina se montează a doua staţie de monitorizare a calităţii aerului

ACTUALacum 20 de ore

Un tânăr polițist din Motru, grav rănit într-un accient rutier, are nevoie de sânge

ACTUALacum 20 de ore

Un nou focar de coronavirus, în județul Dolj, la un centru privat pentru bătrâni

ACTUALacum 21 de ore

Scrisoare deschisă domnului Nicolae Giugea

ACTUALacum 21 de ore

Accident rutier în Vâlcea. Trafic blocat pe DN 7

ACTUALacum 21 de ore

La Slatina vor fi instalate încă 37 de containere de gunoi “underground”

ACTUALacum 22 de ore

Vâlcea: Circulaţia rutieră se închide, pentru două zile, pe Centura Călimăneşti

ACTUALacum 22 de ore

Jandarmii craioveni aleargă pentru copiii cu autism

ECONOMIEacum 22 de ore

Pirelli îşi extinde gama de anvelope “all season”. Tehnologie nouă: etanşeizare “seal inside”

ACTUALacum 22 de ore

Un motociclist a decedat, după ce a căzut într-o râpă pe Transalpina

ACTUALacum 23 de ore

Premiul Special UNITER pentru Festivalul Puppets Occupy Street 2019

ACTUALacum 23 de ore

Continuăm împreună dezvoltarea comunei Gighera! Cu siguranță, Florea Neacșu la primărie!

ACTUALacum 2 zile

Dosar pentru primarul care și-a filmat fiica dezbrăcată în timp ce o certa

ACTUALacum 2 zile

Bărbaţii care cultivau cannabis în vie, plasaţi sub control judiciar

ACTUALacum 2 zile

Arest preventiv pentru şoferul din Olt băut şi fără permis care, vrând să fugă, a lovit autospeciala de poliţie

ACTUALacum 2 zile

DNA ridică documente de la Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Poliţiştii ar fi făcut publice imaginile de la întâlnirea Vasilescu-interlopi

ADMINISTRAŢIEacum 2 zile

Preşedintele CJ Olt confirmă că va finanţa asfaltarea drumului dintre Slatina şi Slătioara, pe baraj

ACTUALacum 2 zile

A murit primarul comunei Deveselu din Olt. Era internat în spital cu COVID-19

ACTUALacum 3 zile

RECORD NEGATIV de noi îmbolnăviri cu COVID-19: 1.713 cazuri şi 49 de decese, în ultimele 24 de ore

ECONOMIEacum 3 zile

Zeci de noi locuri de muncă la Potcoava, în judeţul Olt. Primăria a reuşit atragerea unui investitor important

ACTUALacum 2 zile

27 de decese şi peste 1.600 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore | Situaţia pe judeţe

ADMINISTRAŢIEacum 3 zile

FOTO. Cel mai lung drum judeţean din Olt a intrat în reabilitare. Investiţie cu fonduri europene

ACTUALacum 4 zile

VIDEO. Fetiţă din Gorj, umilită şi bătută de alţi copii. Poliţia a deschis o anchetă

ACTUALacum 3 zile

Focar de coronavirus la Liceul Militar din Craiova. Opt elevi, testați pozitiv

ACTUALacum 4 zile

FOTO. Accident la Râmnicu Vâlcea. Mai multe maşini parcate au fost avariate

ACTUALacum 4 zile

VIDEO. Cum se vede Drumul Expres Craiova-Piteşti, în zona dealului Saru

ACTUALacum 19 ore

1.527 cazuri noi de coronavirus şi 48 de decese, în ultimele 24 de ore | RAPORT pe judeţe

ADMINISTRAŢIEacum 2 zile

FAPTE BUNE. 150.000 de măşti, donate pentru elevii şcolilor şi liceelor din Caracal

ACTUALacum 4 zile

COVID UPDATE: 51 de persoane au murit, în ultimele 24 de ore. Peste 1.100 de cazuri noi

ADMINISTRAŢIEacum 3 zile

Ultimele două tronsoane ale Drumului Expres Craiova-Piteşti intră în execuţie. Astăzi se semnează contractele

ACTUALacum 21 de ore

Accident rutier în Vâlcea. Trafic blocat pe DN 7

ACTUALacum 4 zile

Tutun vândut ilegal, pe internet. Poliţiştii din Olt au făcut 19 percheziţii în comuna Rotunda

ACTUALacum 20 de ore

Un nou focar de coronavirus, în județul Dolj, la un centru privat pentru bătrâni

ACTUALacum 3 zile

Craiova | O femeie a murit, după ce a fost lovită de mașină pe o trecere pentru pietoni

ACTUALacum 3 zile

Accident în Slatina. Un şofer a intrat cu maşina în zidul unei clădiri

ACTUALacum 2 zile

Bărbat reținut după ce s-a urcat băut și fără permis la volan. A vrut să scape de polițiști, dar le-a lovit mașina

ADMINISTRAŢIEacum 3 zile

Două localităţi din Olt, finanţare guvernamentală pentru modernizarea iluminatului public

ACTUALacum 3 zile

VIDEO. Cannabis cultivat în vie, găsit de poliţiştii şi procurorii DIICOT

ACTUALacum 4 zile

FOTO. Bărbat în stare gravă după ce a fost acroşat de un autoturism, în Vâlcea. Şoferul avea o alcoolemie record

ACTUALacum 2 zile

Coronavirusul detectat în aer. Tehnologie dezvoltată de o firmă din Canada

EDUCAŢIEacum 11 ore

Şcolile din toată ţara se închid pentru trei zile. MOTIVUL

ACTUALacum 4 zile

VIDEO. Fetiţă din Gorj, umilită şi bătută de alţi copii. Poliţia a deschis o anchetă

ACTUALacum 4 zile

VIDEO. Şofer din Gorj, depăşire periculoasă pe contrasens pe un drum din Dolj. Poliţiştii l-au depistat

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. INCENDIU în Olt. Două femei, la spital cu arsuri

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Incendiu în Craiova. Arde o casă nelocuită

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Adolescenţii din Târgu Jiu, printre care o tânără, care au bătut şi umilit un minor, plasaţi sub control judicar

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Dincă şi familiile Alexandrei şi Luizei, din nou faţă în faţă, la Curtea de Apel Craiova

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Încă un copil, bătut, umilit şi filmat, de trei adolescenţi, în Gorj

POLITICĂacum 2 săptămâni

VIDEO. Proiectul lui Voiculescu pentru un Spital de Pediatrie la Slatina, un copy-paste de prima mână

Reporter24 TVacum 2 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 7 septembrie | Invitat – primarul Slatinei, Emil Moţ

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Una dintre adolescentele agresoare din Târgu Jiu, reţinută de poliţişti

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Adolescentă din Târgu Jiu, umilită şi bătută de alte două fete. Imagini cu IMPACT EMOŢIONAL

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Scandal în curtea Mitropoliei. Intervenţie în forţă a poliţiştilor după ce zeci de romi s-au luat la bătaie

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Accident mortal la Brebeni. O bătrână care a traversat prin loc nepermis, spulberată de un autoturism

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Incendiu de proporţii într-o comună din Olt

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Protest la Novaci împotriva fiului unei judecătoare care a spulberat cu maşina o femeie

Reporter24 TVacum 3 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 31 august | Invitat – Florin Ciobanu, preşedinte ATF Olt

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Accident grav în Dolj. Intervine elicopterul SMURD

LIFEacum 3 săptămâni

FILMELE ALINEI | Outlander (2008) – Au fost ajutați vikingii de extratereștrii antici?

Reporter24 TVacum 4 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 24 august | Invitat – Adrian Chesnoiu, city manager Caracal

SPORTacum 4 săptămâni

Meciuri cu maximum 500 de spectatori, în Liga 1. Declaraţie oficială de la DSP

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Veste proastă pentru legumicultori. Guvernul taie din banii pentru Programul “Tomata”

ACTUALacum o lună

VIDEO. O maşină a intrat într-o conductă de gaze, în Vâlcea

ACTUALacum o lună

VIDEO. Tânăr din Vâlcea dat dispărut, găsit după două zile de căutări

LIFEacum o lună

FILMELE ALINEI | Bad Boys – Evoluţia cinematografiei

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2020 JFK Media&More.