< VIDEO. Proiectul lui Voiculescu pentru un Spital de Pediatrie la Slatina, un copy-paste de prima mână - REPORTER24
Connect with us

POLITICĂ

VIDEO. Proiectul lui Voiculescu pentru un Spital de Pediatrie la Slatina, un copy-paste de prima mână

Publicat

în

Candidatul Pro România la Primăria Slatina, Marius Bălaşa, îl ironizează printr-un clip postat pe pagina sa de Facebook pe liberalul Liviu Voiculescu şi declaraţia acestuia că a stat 400 de ore pentru a pune la punct proiectul privind Spitalul Municipal de Pediatrie.

Bălaşa ironizează declaraţia lui Voiculescu care spune: „Eu am făcut o analiză, am discutat cu experții, cu cetățenii, cu membrii guvernului, cu colegi din Ministerul Sănătății, Ministerul Dezvoltării și Ministerul Fondurilor Europene”.

Candidatul Pro România arată că proiectul lui Liviu Voiculescu este copiat din Planul Operaţional Sănătate 2021-2027 şi că nu are niciun temei real, iar toate înşiruirile sunt doar informaţii fără noimă luate prin metoda „copy-paste”.

„Slătinenii merită respect! Un candidat care vinde minciuni și iluzii nu poate fi demn de votul tău!”, notează Marius Bălaşa, la distribuirea clipului.

Slătinenii merită respect!Un candidat care vinde minciuni și iluzii nu poate fi demn de votul tău!

Publicată de Marius Balasa pe Marţi, 8 septembrie 2020

Print Friendly, PDF & Email

POLITICĂ

Marius Oprescu, radiografie a celor patru ani de mandat: Mare parte a realizărilor şi a lucrurile de care sunt mulţumit sunt investiţiile de la Spitalul Slatina

Publicat

în

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, joi, după ultima şedinţă a acestui mandat că priveşte cu optimism către următorii patru ani pentru a realiza lucrurile pe care nu le-a reuşit, din 2016 până acum.

Preşedintele CJ a declarat că cei patru ani se încheie atât cu realizări, cât şi cu neîmpliniri.

„A fost ultima şedinţă din acest mandat de patru ani. Bineînţeles că avem emoţia unui mandat cu multe realizări, dar şi cu neîmpliniri. Cu optimism privesc către un nou mandat, pentru că sunt convins că Partidul Social Democrat va câştiga aceste alegeri, la Olt”, a declarat Oprescu.

Acesta a adăugat că încă mai sunt proiecte de infrastructură, care trebuie realizate.

„Mare parte a realizărilor şi a lucrurile de care sunt mulţumit sunt investiţiile de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. O nemulţumire este că infrastructura din judeţul Olt este una foarte mare, peste o mie de kilometri de drum judeţean, şi neavând foarte multe măsuri deschise pe fonduri europene, aceste drumuri nu arată într-o stare grozavă, aşa cum ar trebui să fie. Din păcate pentru noi, banii pe structura rutieră, la nivel de fonduri europene, sunt foarte puţini. Atunci, nu reuşim să reabilităm atât de mult cât ne-am dori”, a mai declarat Marius Oprescu.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

POLITICĂ

Marius Iancu: “Domnule Orban, vă rog să prezentați scuze public pentru injuriile adresate mie și celorlalți colegi parlamentari”

Publicat

în

Deputatul PSD de Olt, Marius Iancu, îi solicită premierului Ludovic Orban să prezinte scuze publice după ce i-a catalogat drept „demenţi” pe parlamentarii care au votat pentru respectarea Legii Pensiilor şi a Salarizării.

Parlamentarul oltean a afirmat că a votat pentru binele copiilor, pensionarilor şi profesorilor români.

„Domnule Orban, vă simțiți bine? În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Buget, Finanțe și Bănci a Camerei Deputaților vă rog să prezentați scuze public pentru injuriile adresate mie și celorlalți colegi parlamentari. Sunt “dement” pentru că am votat ca Legea Pensiilor și Legea Salarizării să fie respectate? Sunt “dement” pentru că am votat pentru continuarea Programului Stat Up Nation de care au beneficiat mii de tineri și a creat zeci de mii locuri de muncă? Sunt “dement” pentru ca am votat să nu mai îndatorați inutil și excesiv România? Sunt “dement” pentru că îmi pasă de copii, de pensionari și profesori?”, a declarat Marius Iancu.

Deputatul a ţinut să-i reamintească premierului Orban că a fost demis prin moţiune de cenzură şi că nu a fost ales de români.

„Domnule Orban, eu sunt parlamentar ales prin vot de cetățenii din județul Olt. Dumneavoastră ce sunteți? Un premier demis prin moțiune de cenzură care a condus cel mai slab Guvern al României din ultimii 30 de ani, un premier care a deschis școlile fără să îi pese de siguranța copiilor noștri, un premier care organizează alegeri fără să se gândească la riscuri, un premier care a încălcat legi și a refuzat să dubleze alocațiile copiilor și să mărească pensiile, un fost șomer ajuns să conducă Guvernul, neales de nimeni și numit abuziv de Iohannis, un biet trubadur care a fost oprit de DNA să candideze la Primăria Capitalei și care sarea apoi în piață de frica Sistemului. Domnule Orban, sunteți un eșec al democrației și astfel de derapaje ale discursului politic nu pot fi tolerate”, a mai spus Iancu.

Social-democratul le mai cere lui Orban şi ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, să plece acasă.

„Vă dau un sfat, luați-l pe ministru fugar Cîțu care are același comportament ca dumneavoastră și plecati acasă! Noi “socialiștii” care am votat “aberații” așa cum susține acest ministru incompetent, nu am dus România “la coada Europei”, ci în topul țărilor cu creștere economică record. Noi, în trei ani, am construit și dezvoltat, voi, în 6 luni, ați mintit și ați furat! Noi am pus oamenii pe primul loc, voi, v-ați făcut vouă loc! Să fim, oare, noi “demenți” că am făcut toate astea? Dar voi?”, a mai declarat Marius Iancu.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ACTUAL

Anișoara Stănculescu, candidat PMP la Primăria Craiova: „Să dăm posibilitatea craiovenilor să decidă asupra minim 10% din bugetul local”

Publicat

în

Toți candidații la Primăria Craiova vorbesc de smart- city, ceea ce e un lucru bun. Să digitalizăm serviciile publice, să ușurăm viața cetățenilor în raport cu administrația, să avem un trafic inteligent, să avem aplicații diverse prin care să ne planificăm mai bine viața în oraș, de la parcări la timpul liber și multe altele.

Un smart city înseamnă, înainte de toate, acestea un oraș în care  cetățenii pot decide asupra unei părți din bugetul local. Prin metoda bugetării participative. O susțin și mă voi bate pentru ea la Primăria Craiova.

DE CE MĂ VOI LUPTA PENTRU DREPTUL CRAIOVENILOR DE A DECIDE ASUPRA UNEI PĂRȚI A BANILOR PUBLICI?!

 Prin toate cartierele, oameni de toate categoriile sociale și de toate vârstele, îmi spun așa: „În cartierul meu nu se va schimba nimic pentru că DOAR CE VREA PRIMARUL SE FACE ÎN ORAȘUL ĂSTA!”

Eu, Anișoara Stănculescu, vin la primărie să schimbăm această realitate. Sunt singurul candidat pentru Primăria Craiova care vorbește de bugetul participativ în această campanie. Și care îl va implementa în Craiova.

Oamenii au dreptul, ca peste tot în orașele civilizate ale lumii sa decidă asupra destinației unei părți din bugetul construit și din taxele și impozitele pe care ei le plătesc. Și cei din Craiovița, și cei din  Brestei, din Catargiu, din Valea Roșie, din Brazdă, din Bariera Vîlcii. De peste tot din oraș!

 CUM VOM PROCEDA?

Craiovenii vor decide, prin vot online, modul de alocare a minim 10% din Bugetul local. În felul acesta și dorințele, nevoile celor din cartiere vor fi rezolvate și nu vor mai fi amânate cu anii sau cu deceniile!!!

Cetățenii vor putea  propune în vederea dezvoltării şi modernizării oraşului proiecte diverse legate de domenii și activități precum: parcări, spaţii verzi, locuri de joacă, străzi, alei și trotuare, colectare deșeuri, spații publice smart, renovare fațade clădiri publice, modernizare/ construcție de şcoli si grădinițe, infrastructura utilitară și multe, multe altele.

Prin intermediul aplicației inteligente pentru telefoane mobile și calculator craiovenii  se vor putea înscrie pentru a propune proiecte și pentru a evalua proiectele trimise de alți cetățeni.

Craiovenii vor putea să își facă o campanie pentru promovarea unui anumit proiect. Primele 5 proiecte din fiecare domeniu vor fi ierarhizate și supuse din nou unei campanii publice de mediatizare și informare pentru votul final. Care va avea loc tot online.

În această etapă finală, toți cetățenii înscriși pe platformă vor putea vota un singur proiect dintre toate cele existente iar, în ordinea numărului de voturi, proiectele vor fi incluse în planificările de buget ale anului următor, pentru a fi finanțate de Primăria și Consiliul Local Craiova.

Nu e deloc complicat.Vom deprinde cu toții această bună practica și ne va fi mai bine.Vom merge cu totii înainte iar administrația orașului nu va va mai impărți Craiova în cetățeni de rangul I și cetățeni de rangul II.Toți suntem plătitori de taxe și impozite.

Așa s-a modernizat Clujul în toate zonele sale. Așa vom face și la Craiova. Contez pe Voi!

Sunt Anișoara Stănculescu și candidez la Primăria Craiova din partea PMP. Poziția 2 pe buletinul de vot!

Mereu #ÎnServiciulDumneavoastră

Comandat de PMP Dolj, executat de SC JFK MEDIA&MORE SRL, cod AEP 21200020.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești
Publicitate
Publicitate

Toate ştirile pe Facebook

ACTUALacum 5 ore

FOTO. Accident mortal, în judeţul Olt. Un şofer a adormit la volan şi a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea drumului

ACTUALacum 7 ore

Promovare pe Facebook – de ce aspecte trebuie sa tii cont atunci cand apelezi la serviciile unei agentii de publicitate

ACTUALacum 9 ore

Motociclist lovit de un autoturism, la Novaci, în Gorj

ACTUALacum 11 ore

VIDEO. Fetiţă de trei ani, lovită de un autoturism, în Balş. Transportată la Spitalul Craiova

ACTUALacum 11 ore

VIDEO. Operaţiune de salvare a unui bebeluş născut cu probleme, la Spitalul Slatina. Transferat cu elicopterul SMURD, la Craiova

ACTUALacum 12 ore

42 de decese şi 1.333 cazuri noi de coronavirus, în 24 de ore | RAPORT pe judeţe

ACTUALacum 12 ore

Un specialist în sănătate publică susţine că miza Guvernului este să ajungă la alegeri, după care vom intra într-un lockdown parțial

LIFEacum 12 ore

Regiuni din România și Bulgaria, codașele Europei la comenzile plasate online

ACTUALacum 13 ore

Copiii au mult mai puține probleme decât adulții în infecțiile cu SARS-CoV-2 și încă nu se știe de ce

TECHacum 13 ore

Tik Tok și WeChat nu vor mai putea fi descărcate, de mâine, în Statele Unite

ACTUALacum 13 ore

Bărbat din Vâlcea, reţinut pentru şantaj. A cerut bani unei femei pentru a nu publica fotografii compromiţătoare cu aceasta

ACTUALacum 14 ore

Sâmbătă dimineaţa s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din ţară

ACTUALacum 14 ore

Revoltător: Profesor arestat pentru acte sexuale cu minori, în formă continuată

ACTUALacum 16 ore

Stelian Gună – candidatul PSD pentru funcția de primar la Giubega

EDUCAŢIEacum o zi

Şcolile din toată ţara se închid pentru trei zile. MOTIVUL

ACTUALacum o zi

Transalpina se închide, sâmbătă şi duminică

ACTUALacum o zi

VIDEO. Urmărit internaţional de autorităţile din SUA, prins la Craiova

ACTUALacum o zi

Minori dintr-un centru de plasament, abuzaţi sexual

ACTUALacum o zi

Tânăr reținut, după ce a intrat în casa unui consătean și i-a furat portofelul cu bani

ACTUALacum o zi

Pistol deținut ilegal, găsit în locuința unui tânăr din Craiova. Au avut loc percheziții

ACTUALacum o zi

1.527 cazuri noi de coronavirus şi 48 de decese, în ultimele 24 de ore | RAPORT pe judeţe

ACTUALacum o zi

În Slatina se montează a doua staţie de monitorizare a calităţii aerului

ACTUALacum 2 zile

Un tânăr polițist din Motru, grav rănit într-un accient rutier, are nevoie de sânge

ACTUALacum 2 zile

Un nou focar de coronavirus, în județul Dolj, la un centru privat pentru bătrâni

ACTUALacum 3 zile

A murit primarul comunei Deveselu din Olt. Era internat în spital cu COVID-19

ACTUALacum 3 zile

RECORD NEGATIV de noi îmbolnăviri cu COVID-19: 1.713 cazuri şi 49 de decese, în ultimele 24 de ore

ECONOMIEacum 3 zile

Zeci de noi locuri de muncă la Potcoava, în judeţul Olt. Primăria a reuşit atragerea unui investitor important

ACTUALacum 2 zile

27 de decese şi peste 1.600 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore | Situaţia pe judeţe

ADMINISTRAŢIEacum 4 zile

FOTO. Cel mai lung drum judeţean din Olt a intrat în reabilitare. Investiţie cu fonduri europene

ACTUALacum o zi

1.527 cazuri noi de coronavirus şi 48 de decese, în ultimele 24 de ore | RAPORT pe judeţe

ACTUALacum 3 zile

Focar de coronavirus la Liceul Militar din Craiova. Opt elevi, testați pozitiv

ADMINISTRAŢIEacum 2 zile

FAPTE BUNE. 150.000 de măşti, donate pentru elevii şcolilor şi liceelor din Caracal

ADMINISTRAŢIEacum 4 zile

Ultimele două tronsoane ale Drumului Expres Craiova-Piteşti intră în execuţie. Astăzi se semnează contractele

ACTUALacum 2 zile

Accident rutier în Vâlcea. Trafic blocat pe DN 7

ACTUALacum 12 ore

42 de decese şi 1.333 cazuri noi de coronavirus, în 24 de ore | RAPORT pe judeţe

ACTUALacum 2 zile

Un nou focar de coronavirus, în județul Dolj, la un centru privat pentru bătrâni

EDUCAŢIEacum o zi

Şcolile din toată ţara se închid pentru trei zile. MOTIVUL

ACTUALacum 4 zile

Craiova | O femeie a murit, după ce a fost lovită de mașină pe o trecere pentru pietoni

ACTUALacum 3 zile

Accident în Slatina. Un şofer a intrat cu maşina în zidul unei clădiri

ACTUALacum 3 zile

Bărbat reținut după ce s-a urcat băut și fără permis la volan. A vrut să scape de polițiști, dar le-a lovit mașina

ACTUALacum 5 ore

FOTO. Accident mortal, în judeţul Olt. Un şofer a adormit la volan şi a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea drumului

ADMINISTRAŢIEacum 4 zile

Două localităţi din Olt, finanţare guvernamentală pentru modernizarea iluminatului public

ACTUALacum 3 zile

VIDEO. Cannabis cultivat în vie, găsit de poliţiştii şi procurorii DIICOT

ACTUALacum o zi

Transalpina se închide, sâmbătă şi duminică

ACTUALacum o zi

VIDEO. Urmărit internaţional de autorităţile din SUA, prins la Craiova

ACTUALacum 2 zile

Coronavirusul detectat în aer. Tehnologie dezvoltată de o firmă din Canada

ACTUALacum 2 zile

Un tânăr polițist din Motru, grav rănit într-un accient rutier, are nevoie de sânge

ACTUALacum 2 zile

Vâlcea: Circulaţia rutieră se închide, pentru două zile, pe Centura Călimăneşti

ACTUALacum 11 ore

VIDEO. Fetiţă de trei ani, lovită de un autoturism, în Balş. Transportată la Spitalul Craiova

ACTUALacum 11 ore

VIDEO. Operaţiune de salvare a unui bebeluş născut cu probleme, la Spitalul Slatina. Transferat cu elicopterul SMURD, la Craiova

ACTUALacum 5 zile

VIDEO. Fetiţă din Gorj, umilită şi bătută de alţi copii. Poliţia a deschis o anchetă

ACTUALacum 5 zile

VIDEO. Şofer din Gorj, depăşire periculoasă pe contrasens pe un drum din Dolj. Poliţiştii l-au depistat

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. INCENDIU în Olt. Două femei, la spital cu arsuri

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Incendiu în Craiova. Arde o casă nelocuită

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Adolescenţii din Târgu Jiu, printre care o tânără, care au bătut şi umilit un minor, plasaţi sub control judicar

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Dincă şi familiile Alexandrei şi Luizei, din nou faţă în faţă, la Curtea de Apel Craiova

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Încă un copil, bătut, umilit şi filmat, de trei adolescenţi, în Gorj

POLITICĂacum 2 săptămâni

VIDEO. Proiectul lui Voiculescu pentru un Spital de Pediatrie la Slatina, un copy-paste de prima mână

Reporter24 TVacum 2 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 7 septembrie | Invitat – primarul Slatinei, Emil Moţ

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Una dintre adolescentele agresoare din Târgu Jiu, reţinută de poliţişti

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Adolescentă din Târgu Jiu, umilită şi bătută de alte două fete. Imagini cu IMPACT EMOŢIONAL

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Scandal în curtea Mitropoliei. Intervenţie în forţă a poliţiştilor după ce zeci de romi s-au luat la bătaie

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Accident mortal la Brebeni. O bătrână care a traversat prin loc nepermis, spulberată de un autoturism

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Incendiu de proporţii într-o comună din Olt

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Protest la Novaci împotriva fiului unei judecătoare care a spulberat cu maşina o femeie

Reporter24 TVacum 3 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 31 august | Invitat – Florin Ciobanu, preşedinte ATF Olt

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Accident grav în Dolj. Intervine elicopterul SMURD

LIFEacum 3 săptămâni

FILMELE ALINEI | Outlander (2008) – Au fost ajutați vikingii de extratereștrii antici?

Reporter24 TVacum 4 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 24 august | Invitat – Adrian Chesnoiu, city manager Caracal

SPORTacum 4 săptămâni

Meciuri cu maximum 500 de spectatori, în Liga 1. Declaraţie oficială de la DSP

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Veste proastă pentru legumicultori. Guvernul taie din banii pentru Programul “Tomata”

ACTUALacum o lună

VIDEO. O maşină a intrat într-o conductă de gaze, în Vâlcea

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2020 JFK Media&More.