< De ce merită să foloseşti alice sablare din oţel pentru curăţarea diferitelor tipuri de suprafeţe? - REPORTER24
Connect with us

TECH

De ce merită să foloseşti alice sablare din oţel pentru curăţarea diferitelor tipuri de suprafeţe?

Publicat

în

Sablarea reprezinta una dintre cele mai raspandite modalitati prin care poti sa obtii suprafete curatate perfect si pregatite pentru etapele de prelucrare ulterioare. Dar, pentru obtinerea celor mai bune rezultate ai nevoie de echipamente specifice dar si de materiale potrivite alese in functie de caracteristicile materialelor care necesita o sablare profesionala.

Una dintre materialele pentru sablare utilizate la nivel industrial este reprezentat de alice sablare din otel. Acesta este un material fabricat din rebuturi de otel si este un material net superior in comparatie cu altele. Acest material pentru sablare are o duritate ridicata si ofera avantajul de a curata perfect chiar si cele mai impregnate pete de pe diferite tipuri de suprafete.

Suprafete perfect curatate cu ajutorul acestor alice sablare din otel

Unul dintre principalele avantaje ale acestor alice sablare din otel este acela ca in timpul utilizarii nu emite praf si are o durata de viata ridicata. Alegerea unor alice sablare din otel de calitate premium poate sa iti ofere aceste avantaje iar rezultatele eficiente se vor vedea imediat.

Aceste alice sablare din otel au fost concepute pentru curatarea perfecta a suprafetelor extrem de dure precum cele din granit sau otel. De asemenea, acest tip de alice permit reutilizarea multipla a lor, reducand astfel cheltuielile in ceea ce priveste investitia in materiale pentru sablare. Alicele sunt uniforme si au aceleasi dimensiuni, motiv pentru care curatarea suprafetelor se realizeaza eficient si fara imperfectiuni.

Referitor la dimensiuni, aceste alice sablare din otel trebuie selectate si in functie de granulatie care se decide in functie de tipurile de lucrari care se au in vedere a fi realizate. Granulatia este determinata si in functie de tipul de echipament utilizat si caracteristicile tehnice ale acestuia. In magazinele specializate vei putea gasi alice sablare din otel sferice sau colturoase, fiecare dintre acestea fiind indicate pentru un anumit tip de lucrari.

Obtine lucrari de calitate folosind alice sablare din otel de calitate superioara

Sablarea cu alice din otel se face numai cu ajutorul unor echipamente speciale care proiecteaza alicele direct pe suprafata vizata la o viteza mare iar in urma impactului acestora cu suprafata rezulta o curatare perfecta. Dupa procesul de sablare, suprafata este foarte neteda si lipsita de imperfectiuni. Aceste alice sablare din otel nu deniveleaza materialul si creeaza o suprafata ideala pentru lucrai de finisare ulterioare.

Alice sablare din otel poti achizitiona si din magazinele specializate din mediul online. Insa, conditia pentru a profita de toate avantajele oferite pentru diferite tipuri de lucrari este acela ca trebuie sa indeplineasca toate conditiile de calitate. Cu siguranta, sablarea este una dintre cele mai eficiente metode prin care poti sa iti duci la indeplinire toate proiectele indiferent de complexitatea pe care o presupun.

Dupa cum spuneam, calitatea este foarte importanta atunci cand alegi materiale pentru sablare deoarece un material de calitate intotdeauna poate sa iti ofere rezultatele dorite intr-un timp foarte scurt si fara a fi necesar sa repeti procedeul. Aceste alice sablare din otel sunt foarte eficiente si utile in diferite domenii de activitate.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești
Publicitate
Click pentru a lăsa un comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TECH

Imprimantele Brother – de ce merită să le achiziţionezi

Publicat

în

Imprimantele Brother se remarcă prin fiabilitate, calitate şi preţuri accesibile, reprezentând un brand care vine cu numeroase avantaje şi beneficii, indiferent de domeniul de activitate sau de model.

Vom vedea în continuare de ce merită să achiziţionezi o imprimantă Brother.

Imprimantele Brother beneficiază de asistenţă tehnică superioară

Serviciul oferit clienţilor pentru asistenţă tehnică este un considerent important la chizitionarea unei imprimante. În lipsa acestuia, pot apărea frustrări care pot fi în defavoarea mărcii. Din fericire, iprimantele Brother se bucura de servicii de asistenţă tehnică foarte bune, astfel încât, dacă apar probleme, utilizatorii le pot soluţiona în cel mai scurt timp.

Instalarea imprimantelor Brother este uşoară

Brother oferă timp de 14 zile după achizie asistenţă gratuită pentru configurarea şi instalarea imprimantei. Acest lucru este un avantaj enorm, mai ales dacă nu te pricepi şi vrei să începi utilizarea imprimantei cât mai repede. Datorită faptului că Brother are un software unic care se conectează de la distanţă la computer, procesul de instalare este foarte uşor, rapid şi fără probleme. În plus, imprimantele Brother se bazează pe software de clasa mondială, driverele furnizate fiind de calitate şi actualizate constant. În plus, Brother pune la dispoziţia utilizatorilor o pagină dedicată descărcării driverelor şi a manualelor de utilizare.

Consumabilele Brother nu sunt foarte costisitoare

Imprimantele şi consumabilele Brother se remarcă printr-un raport foarte bun preţ versus calitate şi eficienţă. Pentru a face faţă concurenţei şi a-şi păstra popularitatea, Brother menţine preţuri rezonabile, atât la consumabile cât şi la imprimante.

Fața de alte branduri precum  Epson, care necesită consumabile de tip cartuş T2621, și care tind să sufere modificări de prețuri, în cazul celor de la Brother nu există surprize. Acesta reușește de ceva vreme să pastreze constante costurile pentru consumabile.

Brother oferă facilităţi excelente pentru imprimantele cu jet

Imprimantele Brother, precum MFC-urile Color inkjet, sunt ideale atât pentru birou, cât şi pentru acasă. Acestea utilizează pentru fiecare culoare cartuşe de cerneală separate şi elimină riscul de a arunca cerneala neutilizată din cartuşe multicolore. Pur şi simplu, se va înlocui cartuşul golit. În plus, faptul că imprimantele cu jet Brother au în faţă uşa pentru accesul la cartuşe, facilitează considerabil înlocuirea acestora. Cartuşele sunt special concepute pentru a asigura imprimarea uniformă, nu se murdaresc şi nici nu se înfundă.

Imprimantele Brother au ecran LCD color tactil

Faptul că sunt dotate cu un ecran LCD color tactil, face ca imprimantele cu jet Brother să fie uşor de utilizat. Această facilitate permite navigarea facilă printre funcţiile imprimantei, accesul rapid la aplicaţiile Brother Cloud, listarea de pe dispozitive compatibile precum smartphone-ul sau încărcarea rapidă şi uşoară a documentelor şi fotografiilor.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

TECH

Imprimantele HP, cum le alegi pe cele potrivite

Publicat

în

Alegerea imprimantei HP potrivite pentru necesităţile sau afacerea ta ar putea necesita ceva timp şi, totodată, un mic studiu.

Astfel, o evaluare a caracteristicilor pe care ar trebui să le aibă noua ta imprimantă, dar şi a necesitaţilor tale, te va scuti de o investiţie neinspirată. Iată de ce ar trebui să ţii cont când cumperi o imprimantă HP.

Evaluează necesităţile tale

Cheia achiziţionării imprimante potrivite constă în evaluarea cu atenţie a nevoilor tale. Stabileşte de ce ai nevoie de o imprimantă nouă, dar şi modul în care necesităţile tale evoluează în timp. După ce ai răspuns la aceste două întrebări, alegerea imprimantei HP potrivită va fi mult mai uşoară.

De ce ar trebui să ţii cont când alegi o imprimantă pentru o afacere. Dacă ai o mică afacere şi urmează să achiziţionezi o imprimantă, stabileşte clar:

Cât eşti dispus să cheltuieşti

Care este numărul de pagini tipărite într-o zi

Ce tip de imprimare vei face (imagini, grafice sau texte)

Ai nevoie de facilităţi suplimentare precum fotocopiere, fax sau scanare

De câte cartuşe imprimantă ai nevoie lunar şi cât costă acestea.

De ce tip de imprimantă ai nevoie – cu jet sau laser.

Imprimanta cu jet de cerneală

Imprimanta cu jet de cerneală este versatila şi poate acoperi toate necesităţile tale. Acestea pot tipări alb negru sau color, îţi oferă calitate medie pentru prinţ, instalarea se face uşor, la fel şi înlocuirea cartuşelor cu cerneală. Totodată, consumabilele pentru imprimanta cu jet de cerneală sunt mai puţin costisitoare decât la restul timpurilor de imprimante. Dezavantajul acestui timp de imprimantă este viteza mică de tipărire şi faptul ca nu fac faţa unui volum mare de tipărire.

Imprimanta laser

Imprimanta laser este mai scumpă decât cea cu jet de cerneală, dar oferă şi mai mult. Acestea se găsesc într-o mare varietate de modele şi caracteristici şi pot fi imprimantele ideale pentru businessul tău. Imprimanta laser poate lista alb-negru sau color, îţi oferă viteză mare de tipărire şi un număr considerabil de pagini pe minut, fiind cu mult mai rapidă decât imprimantă cu jet. De asemenea, imprimantele cu laser folosesc consumabile numite tonere care conţin o pulbere fină şi nu cerneală, ceea ce asigură o calitate superioară şi sigură a printului.

Cu toate acestea, costurile consumabilelor pentru imprimantă laser, sunt mult mai mari, iar calitatea tipăririi lasă de dorit în cazul graficelor şi a imaginilor. De exemplu, un toner HP 44A poate costa între 160 şi 230 lei, preţul variind în funcţie de calitatea acestuia. În ciuda costurilor, imprimanta cu laser este exact ceea ce ai nevoie dacă vrei un print de calitate (dar nu pentru grafice şi imagini), viteză, tipăreşti des şi în volum mare.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ECONOMIE

Impactul Covid-19 asupra IMM-urilor din întreaga lume. Facebook lansează Raportul Global Privind Starea Întreprinderilor Mici

Publicat

în

Întreprinderile mici și mijlocii reprezintă motorul economiei, contribuind la reducerea sărăciei și a inegalității veniturilor, în special în țările în curs de dezvoltare; cu toate acestea, pandemia provocată de Covid-19 a avut un impact major asupra performanței acestora.

Pentru a ilustra modul de răspuns și reacțiile în fața unei provocări nemaiîntâlnite până acum, Facebook, în parteneriat cu Banca Mondială și Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), realizează un sondaj la nivel global, desfășurat pe parcursul a șase luni, în 50 de țări. Prima fază a cercetării a avut loc între 29 mai și 1 iunie și a implicat peste 30.000 de lideri de afaceri din întreaga lume, care sunt prezenți pe Facebook.

O privire de ansamblu:

  • Peste un sfert dintre IMM-urile participante la sondaj au raportat faptul că în primele 5 luni ale anului 2020 și-au suspendat activitatea;
  • O treime dintre IMM-uri au ales să reducă numărul de angajați, pentru a face față provocărilor legate de pandemie;
  • Sectoarele cele mai afectate au fost HoReCa; Transport și Logistică; Producție și Servicii;
  • Suspendarea temporară a activității a pus o presiune suplimentară asupra companiilor conduse de femei, care au fost nevoite, mai mult decât oricând, să găsească un echilibru între responsabilitățile personale și cele profesionale.

Majoritatea țărilor au intrat în carantină în luna martie a anului 2020, iar impactul economic al acestei decizii a fost major – o treime (33%) dintre IMM-urile care funcționau au raportat că și-au redus numărul de angajați ca urmare a pandemiei provocate de Covid-19, în timp ce 26% dintre IMM-uri au raportat faptul că și-au suspendat activitatea în perioada ianuarie – mai 2020, procentul fiind de peste 50% în unele țări.

În România, IMM-urile au reușit să depășească provocările aduse de pandemie, chiar dacă fac parte din industriile puternic afectate și nu primesc sprijin financiar adecvat. Cu toate acestea, respondenții s-au declarat optimiști, mai ales pe termen mediu, majoritatea companiilor așteptându-se să își reia activitatea odată ce restricțiile generate de Covid-19 vor fi ridicate.

În România, IMM-urile deținute de femei au raportat mai puține sistări ale activității

Aproape un sfert din IMM-urile chestionate au raportat faptul că activitatea a fost suspendată în perioada ianuarie – mai, anul curent. În Europa, IMM-urile deținute de femei erau cu 6 puncte procentuale mai probabil să fie închise decât IMM-urile deținute de bărbați (23% dintre IMM-urile deținute de femei au fost închise, comparativ cu 17%, cele deținute de bărbați). În România, însă, situația este diferită – o rată mai mare de suspendări a fost raportată în cazul companiilor deținute de bărbați, față de companiile deținute de femei. Acest lucru a fost remarcat și în Indonezia, Italia și Ungaria. Cu toate acestea, deși au reușit să își continue activitatea, companiile din România deținute de femei au raportat o scădere a vânzărilor cu o marjă de peste cinci puncte procentuale – aspect întâlnit și în Japonia, Canada și Statele Unite ale Americii.

Cele mai afectate sectoare au fost HoReCa (76%), Transport și Logistică (69%), Producție (64%) și Servicii (63%).

Un lucru important de remarcat este legătura dintre măsurile restrictive adoptate de guverne și impactul acestor măsuri asupra IMM-urilor: cu cât măsurile au fost mai restrictive, cu atât disparitatea de gen în ceea ce privește ratele de închidere a IMM-urilor deținute de femei, respectiv cele deținute de bărbați a fost mai pronunțată.

Sprijinul financiar este esențial pentru continuarea activității

30% dintre IMM-urile chestionate în Europa au raportat faptul că au primit o formă de asistență financiară ca răspuns la pandemia Covid-19, până la momentul în care a fost realizat sondajul. În România, mai puțin de 15% dintre IMM-uri au raportat că au primit asistență financiară. Un procent similar a fost observat și în Turcia, Ungaria și Vietnam. În schimb, Austria, Belgia și Irlanda se situează cu mult peste media europeană, aproape 50% dintre IMM-urile chestionate din aceste țări raportând faptul că au beneficiat de sprijin financiar.

Femeile aflate la conducerea companiilor rămân în căutarea echilibrului muncă – viață privată 

Nevoia de a găsi un echilibru între responsabilitățile profesionale și cele personale a avut un impact disproporționat asupra liderilor de afaceri de sex feminin. În toate țările participante la sondaj s-a putut observa o probabilitate mai mare ca femeile aflate la conducerea companiilor să aibă grijă de copii sau de alte persoane în nevoie, fiind mult mai puțin probabil să se bazeze pe partenerul de viață. Așadar, în țări precum Australia, Belgia, Ungaria, Olanda, România și Rusia există o mare inegalitate. Liderii de afaceri femei sunt cu 30% până la 50% mai predispuși să aibă grijă de persoanele dependente, fiind cu 20% până la 30% mai puțin probabil să se bazeze pe partenerul de viață. Această diferență importantă scoate în evidență faptul că multe femei de afaceri resimt mult mai accentuat schimbările și provocările generate de pandemia de Covid-19.

Cum va arăta viitorul?

Rezultatele sondajului au arătat faptul că antreprenorii sunt optimiști și perseverenți, dar pentru a putea depăși acest moment dificil au nevoie urgentă de încasări și de clienți. Întreprinderile mici și mijlocii au avantajul major al agilității și al capacității de adaptare la situații noi, dar, cu toate acestea, accesul la fonduri este încă o provocare. Și mai promițător este faptul că 74% dintre IMM-urile care au fost închise la momentul sondajului se așteaptă să își reia activitatea pe măsură ce măsurile de prevenire a Covid-19 vor fi ridicate.

Putem spune, astfel, că depășirea efectelor pandemiei presupune o muncă permanentă. Drumul spre relansare nu este clar și pot fi necesare măsuri suplimentare de sprijin – mulți fac referire la importanța unor subvenții salariale, amânări de obligații fiscale și a accesului la împrumuturi și credite pentru a compensa problemele de încasări și de cerere, cu care companiile se confruntă la ora actuală. Sondajul va continua să monitorizeze evoluția acestor nevoi și provocări, pe parcursul următoarelor luni.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești
Publicitate
Publicitate

Toate ştirile pe Facebook

ACTUALacum 10 minute

Stelian Gună – candidatul PSD pentru funcția de primar la Giubega

EDUCAŢIEacum 13 ore

Şcolile din toată ţara se închid pentru trei zile. MOTIVUL

ACTUALacum 18 ore

Transalpina se închide, sâmbătă şi duminică

ACTUALacum 18 ore

VIDEO. Urmărit internaţional de autorităţile din SUA, prins la Craiova

ACTUALacum 19 ore

Minori dintr-un centru de plasament, abuzaţi sexual

ACTUALacum 20 de ore

Tânăr reținut, după ce a intrat în casa unui consătean și i-a furat portofelul cu bani

ACTUALacum 20 de ore

Pistol deținut ilegal, găsit în locuința unui tânăr din Craiova. Au avut loc percheziții

ACTUALacum 20 de ore

1.527 cazuri noi de coronavirus şi 48 de decese, în ultimele 24 de ore | RAPORT pe judeţe

ACTUALacum 21 de ore

În Slatina se montează a doua staţie de monitorizare a calităţii aerului

ACTUALacum 21 de ore

Un tânăr polițist din Motru, grav rănit într-un accient rutier, are nevoie de sânge

ACTUALacum 22 de ore

Un nou focar de coronavirus, în județul Dolj, la un centru privat pentru bătrâni

ACTUALacum 22 de ore

Scrisoare deschisă domnului Nicolae Giugea

ACTUALacum 22 de ore

Accident rutier în Vâlcea. Trafic blocat pe DN 7

ACTUALacum 22 de ore

La Slatina vor fi instalate încă 37 de containere de gunoi “underground”

ACTUALacum 23 de ore

Vâlcea: Circulaţia rutieră se închide, pentru două zile, pe Centura Călimăneşti

ACTUALacum 23 de ore

Jandarmii craioveni aleargă pentru copiii cu autism

ECONOMIEacum 24 de ore

Pirelli îşi extinde gama de anvelope “all season”. Tehnologie nouă: etanşeizare “seal inside”

ACTUALacum 24 de ore

Un motociclist a decedat, după ce a căzut într-o râpă pe Transalpina

ACTUALacum o zi

Premiul Special UNITER pentru Festivalul Puppets Occupy Street 2019

ACTUALacum o zi

Continuăm împreună dezvoltarea comunei Gighera! Cu siguranță, Florea Neacșu la primărie!

ACTUALacum 2 zile

Dosar pentru primarul care și-a filmat fiica dezbrăcată în timp ce o certa

ACTUALacum 2 zile

Bărbaţii care cultivau cannabis în vie, plasaţi sub control judiciar

ACTUALacum 2 zile

Arest preventiv pentru şoferul din Olt băut şi fără permis care, vrând să fugă, a lovit autospeciala de poliţie

ACTUALacum 2 zile

DNA ridică documente de la Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Poliţiştii ar fi făcut publice imaginile de la întâlnirea Vasilescu-interlopi

ACTUALacum 2 zile

A murit primarul comunei Deveselu din Olt. Era internat în spital cu COVID-19

ACTUALacum 3 zile

RECORD NEGATIV de noi îmbolnăviri cu COVID-19: 1.713 cazuri şi 49 de decese, în ultimele 24 de ore

ECONOMIEacum 3 zile

Zeci de noi locuri de muncă la Potcoava, în judeţul Olt. Primăria a reuşit atragerea unui investitor important

ACTUALacum 2 zile

27 de decese şi peste 1.600 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore | Situaţia pe judeţe

ADMINISTRAŢIEacum 3 zile

FOTO. Cel mai lung drum judeţean din Olt a intrat în reabilitare. Investiţie cu fonduri europene

ACTUALacum 3 zile

Focar de coronavirus la Liceul Militar din Craiova. Opt elevi, testați pozitiv

ACTUALacum 4 zile

FOTO. Accident la Râmnicu Vâlcea. Mai multe maşini parcate au fost avariate

ACTUALacum 4 zile

VIDEO. Cum se vede Drumul Expres Craiova-Piteşti, în zona dealului Saru

ACTUALacum 20 de ore

1.527 cazuri noi de coronavirus şi 48 de decese, în ultimele 24 de ore | RAPORT pe judeţe

ADMINISTRAŢIEacum 2 zile

FAPTE BUNE. 150.000 de măşti, donate pentru elevii şcolilor şi liceelor din Caracal

ACTUALacum 4 zile

COVID UPDATE: 51 de persoane au murit, în ultimele 24 de ore. Peste 1.100 de cazuri noi

ADMINISTRAŢIEacum 3 zile

Ultimele două tronsoane ale Drumului Expres Craiova-Piteşti intră în execuţie. Astăzi se semnează contractele

ACTUALacum 22 de ore

Accident rutier în Vâlcea. Trafic blocat pe DN 7

ACTUALacum 22 de ore

Un nou focar de coronavirus, în județul Dolj, la un centru privat pentru bătrâni

ACTUALacum 3 zile

Craiova | O femeie a murit, după ce a fost lovită de mașină pe o trecere pentru pietoni

ACTUALacum 3 zile

Accident în Slatina. Un şofer a intrat cu maşina în zidul unei clădiri

ACTUALacum 2 zile

Bărbat reținut după ce s-a urcat băut și fără permis la volan. A vrut să scape de polițiști, dar le-a lovit mașina

ADMINISTRAŢIEacum 3 zile

Două localităţi din Olt, finanţare guvernamentală pentru modernizarea iluminatului public

ACTUALacum 3 zile

VIDEO. Cannabis cultivat în vie, găsit de poliţiştii şi procurorii DIICOT

ACTUALacum 4 zile

FOTO. Bărbat în stare gravă după ce a fost acroşat de un autoturism, în Vâlcea. Şoferul avea o alcoolemie record

EDUCAŢIEacum 13 ore

Şcolile din toată ţara se închid pentru trei zile. MOTIVUL

ACTUALacum 2 zile

Coronavirusul detectat în aer. Tehnologie dezvoltată de o firmă din Canada

ACTUALacum 18 ore

Transalpina se închide, sâmbătă şi duminică

ACTUALacum 23 de ore

Vâlcea: Circulaţia rutieră se închide, pentru două zile, pe Centura Călimăneşti

ACTUALacum 4 zile

VIDEO. Fetiţă din Gorj, umilită şi bătută de alţi copii. Poliţia a deschis o anchetă

ACTUALacum 5 zile

VIDEO. Şofer din Gorj, depăşire periculoasă pe contrasens pe un drum din Dolj. Poliţiştii l-au depistat

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. INCENDIU în Olt. Două femei, la spital cu arsuri

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Incendiu în Craiova. Arde o casă nelocuită

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Adolescenţii din Târgu Jiu, printre care o tânără, care au bătut şi umilit un minor, plasaţi sub control judicar

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Dincă şi familiile Alexandrei şi Luizei, din nou faţă în faţă, la Curtea de Apel Craiova

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Încă un copil, bătut, umilit şi filmat, de trei adolescenţi, în Gorj

POLITICĂacum 2 săptămâni

VIDEO. Proiectul lui Voiculescu pentru un Spital de Pediatrie la Slatina, un copy-paste de prima mână

Reporter24 TVacum 2 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 7 septembrie | Invitat – primarul Slatinei, Emil Moţ

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Una dintre adolescentele agresoare din Târgu Jiu, reţinută de poliţişti

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Adolescentă din Târgu Jiu, umilită şi bătută de alte două fete. Imagini cu IMPACT EMOŢIONAL

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Scandal în curtea Mitropoliei. Intervenţie în forţă a poliţiştilor după ce zeci de romi s-au luat la bătaie

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Accident mortal la Brebeni. O bătrână care a traversat prin loc nepermis, spulberată de un autoturism

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Incendiu de proporţii într-o comună din Olt

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Protest la Novaci împotriva fiului unei judecătoare care a spulberat cu maşina o femeie

Reporter24 TVacum 3 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 31 august | Invitat – Florin Ciobanu, preşedinte ATF Olt

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Accident grav în Dolj. Intervine elicopterul SMURD

LIFEacum 3 săptămâni

FILMELE ALINEI | Outlander (2008) – Au fost ajutați vikingii de extratereștrii antici?

Reporter24 TVacum 4 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 24 august | Invitat – Adrian Chesnoiu, city manager Caracal

SPORTacum 4 săptămâni

Meciuri cu maximum 500 de spectatori, în Liga 1. Declaraţie oficială de la DSP

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Veste proastă pentru legumicultori. Guvernul taie din banii pentru Programul “Tomata”

ACTUALacum o lună

VIDEO. O maşină a intrat într-o conductă de gaze, în Vâlcea

ACTUALacum o lună

VIDEO. Tânăr din Vâlcea dat dispărut, găsit după două zile de căutări

LIFEacum o lună

FILMELE ALINEI | Bad Boys – Evoluţia cinematografiei

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2020 JFK Media&More.