< Preşedintele PSD Caracal, Ion Doldurea, şi-a lansat candidatura pentru Primărie - REPORTER24
Connect with us

POLITICĂ

Preşedintele PSD Caracal, Ion Doldurea, şi-a lansat candidatura pentru Primărie

Publicat

în

Preşedintele PSD Caracal, omul de afaceri Ion Marian Doldurea, a lansat, vineri, strângerea de semnături pentru depunerea candidaturii la primăria municipiului.

Evenimetul organizat în Piaţa Victoriei din centrul municipiului a echivalat cu lansarea candidaturii sale la Primăria Caracal. La eveniment au fost prezenţi mai mulţi membri şi simpatizanţi, dar şi preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, secretarul executiv al organizaţiei, Virgil Delureanu, şi preşedintele organizaţiei de femei, Corina Sulger.

„Candidez la Primărie pentru a demonstra că  orașul poate fi administrat în mod eficient și în interesul cetățenilor. De ce eu? Am dovedit că știu să fac treabă și că îmi pasă de oameni: am experiență managerială (am pus pe picioare 3 companii de succes, am creat peste 250 de locuri  de muncă, și, ce este mai important, am pus omul mai presus de orice, facandu-i astfel pe angajatii mei să se simtă ca în familie. Nu am interese materiale, întrucât sunt un om realizat din punct de vedere financiar. Am timpul fizic să mă dedic exclusiv pentru rezolvarea treburilor orașului nostru.

Nu am datorii financiare față de nimeni (îmi plătesc singur campania, nu m-am realizat și nu mi-am construit cariera pe favoruri, astfel încât să fiu vreodată dator cuiva)

Nu am lucrat în administrație, nu am fost niciodată primar, nu am fost niciodată viceprimar, nu am fost niciodată consilier local, așa cum au fost mulți ani contracandidații mei, fără să aducă un plus de bine orașului nostru. Așadar, nu am avut pârghiile necesare ca să fac ceva concret din punct de vedere administrativ pentru orașul nostru, EI au avut această posibilitate. Dacă suntem nemulțumiți de cum arată în unele locuri orașul, de cum au mers treburile în oraș, şi ei sunt printre cei care ne-au dezamăgit. Au stat în funcții publice aproape zece ani și nu au făcut nimic din ceea  ce azi ne promit că vor face.

Am ales să trăiesc în Caracal,  iubesc acest oraș, m-am implicat ca cetățean, necondiţionat, ori de câte ori am putut, pentru a promova orașul, istoria, oamenii valoroși. Sunt mândru că sunt sunt născut și crescut în Caracal și vă invit ca împreună să redăm demnitatea caracalenilor și să repunem orașul la loc de cinste. (…)

Nu în ultimul rând, am alături de mine o echipă de oameni tineri, specialiști recunoscuți în domeniile lor de activitate, care ne fac cinste nouă caracalenilor prin calitățile lor morale și profesionale. Avem profesori, medici, juriști, ingineri, profesioniști în administrația publică locală și centrală”, a declarat Doldurea.

Marius Oprescu, președintele Consiliul Județean Olt, a adus trei argumente în favoarea susținerii candidaturii lui Ion Doldurea la Primăria Caracal.

„Cartea de vizită – Ion Doldurea a demonstrat în mediul privat că a reușit, are o afacere de succes, deci nu avea nevoie de nimic din punct de vedere financiar sau profesional; este un om cum nu am văzut altul care să își dorească să facă ceva pentru Caracal. De fiecare dată vine cu probleme încercând să facă ceva bun pentru oraș; Oamenii din Caracal, potrivit studiilor sociologice, îl apreciază și îl doresc ca primar”, a afirmat Oprescu.

Potrivit candidatului Ion Doldurea, cu sprijinul cetățenilor, Caracalul poate deveni cu adevărat un oraș european, fără gropi și drumuri pietruite, cu parcări moderne, cu locuințe racordate la rețeaua de apă și canal, un oraș cu școli modernizate, cu infrastructură medicală la standarde occidentale, un oraș cu supraveghere video în care siguranța și confortul cetățeanului sunt pe primul loc.

Totodată, Ion Doldurea susține  că, prin istoria sa și patrimoniul cultural de care dispune, Municipiul Caracal poate deveni centru cultural regional. Un capitol distinct în programul candidatului PSD vizează Eficiența energetică și protecția mediului: Ion Doldurea propune caracalenilor un model de oraș Eco în care se refac zonele verzi ale orașului prin repunerea în circuitul urban a terenurilor degradate sau neutilizate; se modernizează Parcul Constantin Poroineanu ca parc natural și se reamenajează  zona lacului din Parc; se amplasează panouri fotovoltaice pe clădirile publice pentru reducerea cheltuielilor bugetare, se promovează  managementul integrat al deșeurilor și se crează „Centura Verde a Caracalului” prin plantarea unor perdele forestiere în jurul orașului.

 

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

Demisii în cadrul Consiliului Județean Dolj. Patru consilieri au renunțat la mandate

Publicat

în

Patru consilieri județeni din partea PSD+ALDE au renunțat la mandatele câștigate la alegerile locale din 27 septembrie, fiind vorba despre Oana Bică, Cosmin Durle, Ninel Cercel și Adinel Ilinca.

Oana Bică a obținut un post de consilier județean, dar a renunțat la el pentru funcția de consilier personal al lui Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj.

Cosmin Durle renunțat și el la funcția de consilier CJ Dolj, existând informații potrivit cărora va reveni în funcția de administrator public al județului Dolj, funcție pe care a mai ocupat-o.

Cele patru demisii au fost puncte pe ordinea de zi a unei ședințe a CJ Dolj ce a avut loc, marți, când s-a aprobat și rectificarea bugetară a județului Dolj.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

POLITICĂ

FOTO. Primarul Emil Moţ şi candidaţii PSD Olt la Parlament, întâlnire cu slătinenii din cartierul Steaua

Publicat

în

Primarul Emil Moţ şi candidaţii PSD pentru Parlament au fost prezenţi, luni seara, în zona cartierului Steaua din Slatina, şi le-au prezentat oamenilor măsurile din programul de guvernare al social-democraţilor.

Emil Moţ a declarat că problemele slătinenilor îşi vor găsi rezolvarea, după 6 decembrie, iar viitorii parlamentari PSD Olt şi-au asumat acest lucru.

„În această seară, împreună cu membri importanți ai PSD – senatorul Siminica Mirea, deputatul Marius Iancu, Florin Barbu, Cătălin Grecu și Adrian Chesnoiu – candidați la alegerile parlamentare pe listele pentru Camera Deputaților și Senat, am fost în mijlocul cetățenilor din cartierul Steaua din Slatina. Deschiși și receptivi la problemele ridicate de slătineni, colegii mei au oferit cele mai bune soluții pentru rezolvarea lor, acestea fiind deja integrate în programul de guvernare cu care PSD vine în fața alegătorilor. De-a lungul întregului traseu, derulat pe străzile cartierului, până în zona pieței Steaua, discuțiile s-au purtat în grupuri restrânse, respectându-se măsurile de distanțare impuse de pandemie”, a afirmat edilul.

La rândul său, deputatul Marius Iancu, cel care deschide lista candidaţilor PSD Olt pentru Camera Deputaţilor, a afirmat că echipa de parlamentari olteni va susţine proiectele pentru dezvoltarea Slatinei.

„Echipa de parlamentari a PSD va fi mereu alături de slătineni, vom susține proiectele Slatinei și vom fi o voce puternică în Parlamentul României atunci când va trebui să apărăm interesele orașului nostru. Haideți, să fim și pe 6 decembrie aceeași echipă mare și unită pentru Slatina și pentru întreg județul Olt!”, a afirmat Iancu.

 

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

POLITICĂ

Şeful PNL Olt, Liviu Voiculescu, are coronavirus

Publicat

în

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus şi a anunţat că s-a autoizolat.

Liberalul a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook şi sugerează că ar fi contactat virusul în timpul campaniei electorale. Voiculescu este candidat al partidului pentru un post de senator.

“Nimic nu te pregătește pentru momentul în care primești diagnosticul: POZITIV LA COVID.
Nici micile stări inconfortabile, nici bănuielile, nici vaga suferință fizică, dublată poate de o frică de necunoscut. Într-o perioadă în care întreaga mea preocupare se apleca asupra campaniei electorale în care m-am angajat, am căzut și eu în plasa întinsă cu atâta înverșunare de infecția pandemică și m-am alăturat tuturor celor care au dat și dau piept cu virusul. Sper doar să fiu suficient de puternic să-l îngenunchez repede, fără efort și fără sacrificii. Deocamdată sunt bine, în izolare, departe de toți fizic dar cu sufletul la fel de aproape ca și până acum. Sunt optimist! Voi trece cu bine peste aceste momente și ne vom reîntâlni la fel de energici și hotărâți! Aveți grijă de voi!!”, a notat politicianul pe pagina sa de socializare.

Liviu Voiculescu s-a mai aflat în izolare, la începutul anului, chiar în debutul pandemiei în România. Atunci, şeful PNL Olt s-a numărat printre contacţii actualului primar al Constanţei, Vergil Chiţac, care deşi era pozitiv la COVID-19 a participat la o întâlnire a partidului.

 

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești
Publicitate

Toate ştirile pe Facebook

ACTUALacum 12 minute

COVID UPDATE | 7.753 cazuri noi şi 196 decese. RAPORTUL din fiecare judeţ

ACTUALacum 24 de minute

Bărbat din Teleorman, reţinut după ce şi-a bătut concubina şi a încălcat ordinul de protecţie

ACTUALacum 30 de minute

Percheziții într-o comună din județul Dolj la persoane cercetate pentru furturi din locuință

ACTUALacum 42 de minute

Bani din bugetul județean pentru echipamente și materiale necesare Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova

ACTUALacum O oră

Aproape un milion de doze de vaccin gripal vor ajunge la medicii de familie

ACTUALacum 2 ore

Demisii în cadrul Consiliului Județean Dolj. Patru consilieri au renunțat la mandate

ACTUALacum 2 ore

Situație Covid județul Dolj: 82 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore

ECONOMIEacum 3 ore

Alro şi-a extins pe încă trei ani un împrumut de 150 milioane dolari

POLITICĂacum 3 ore

FOTO. Primarul Emil Moţ şi candidaţii PSD Olt la Parlament, întâlnire cu slătinenii din cartierul Steaua

ACTUALacum 3 ore

Un tânăr din Olt, rănit într-un accident rutier, între Cluj şi Sălaj

ACTUALacum 3 ore

Mall-urile anunță restricții de sărbători din cauza pandemiei de coronavirus

POLITICĂacum 3 ore

Şeful PNL Olt, Liviu Voiculescu, are coronavirus

ACTUALacum 3 ore

Agenţia Medicamentului a interzis vânzarea către populaţie a testelor rapide pentru COVID-19

POLITICĂacum 4 ore

Calendarele creştin-ortodoxe distribuite în campanie de Pro România sunt false şi cu greşeli

ADMINISTRAŢIEacum 4 ore

FOTO. Cel mai lung drum judeţean din Olt, modernizat cu fonduri europene. S-a turnat primul strat de asfalt

ACTUALacum 4 ore

Serviciile medicale paraclinice pot fi acordate oriunde în țară în baza biletului de trimitere

ACTUALacum 4 ore

Mihail Genoiu: „Adevărata bătălie se dă pe fonduri europene”

ACTUALacum 4 ore

Polițist tăiat cu un cuțit, într-un cartier din Craiova. Intervenise la un scandal provocat de mai multe persoane

ACTUALacum 4 ore

Vâlcea: Trafic restricţionat pe DN 7, în zona localităţii Călimăneşti

ACTUALacum 21 de ore

Grupare specializată în trafic de persoane și spălare de bani, destructurat de DIICOT Craiova

ACTUALacum 22 de ore

Mașini căutate de către autoritățile din Franța și Italia, descoperite în România

ACTUALacum 23 de ore

Alegeri parlamentare 2020. Cum se va desfăşura votul în localităţile carantinate

ACTUALacum 23 de ore

Tablete și laptopuri pentru mii de elevi din Târgu Jiu. Proiect în valoare de aproximativ 4 milioane de euro

ACTUALacum o zi

Peste 4.200 cazuri noi de coronavirus şi 130 decese | RAPORT pe judeţe

ACTUALacum 3 zile

Patronul unui lanț de farmacii din Târgu Jiu a sfârșit într-un accident rutier

ACTUALacum 3 zile

A decedat și cel de-al doilea șofer care a fost implicat în accidentul din județul Gorj. Acesta ar fi fost vinovat de producerea tragediei

ACTUALacum 3 zile

Un renumit profesor din Caracal, răpus de Covid. A predat Limba și literatura română la Școala „Gheorghe Magheru”

Fără categorieacum 3 zile

FOTO | Accident cu trei victime între Osica de Sus și Fălcoiu

ACTUALacum 4 zile

Primul bolnav de COVID-19, transferat în străinătate

ACTUALacum 4 zile

Cel mai cunoscut medic de pe frontul anti-Covid-19, condamnat la închisoare

ACTUALacum 4 zile

Primăria Slatina îşi poate testa angajaţii pentru COVID-19. A primit o donaţie de 2.000 de teste rapide

ACTUALacum 4 zile

VIDEO. Un autoturism aflat în mers a luat foc, pe o stradă din Slatina

ADMINISTRAŢIEacum 4 zile

40 de containere pentru colectarea selectivă a gunoiului, la Caracal

ADMINISTRAŢIEacum o zi

Primăria Caracal face angajări pentru Spitalul Municipal. Ce posturi se caută

LIFEacum 4 zile

FOTO. Zidurile fostului Cazino din Slatina se descoperă în fiecare zi

ACTUALacum 3 zile

Lia Olguța Vasilescu, replică pentru cei care critică ideea organizării târgului de Crăciun: „Și la Viena se face. Cu aceleași restricții precum cele impuse și de noi la Craiova”

ACTUALacum 3 zile

Două județe din Oltenia, sub avertizare Cod galben de ninsori și vânt puternic

ACTUALacum o zi

10 autoturisme implicate într-un accident pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Şase persoane au fost rănite

ADMINISTRAŢIEacum o zi

Primăria Slatina, investiţie pe opt străzi din municipiu. Se intervine la nivelul carosabilului şi trotuarelor

ACTUALacum 3 zile

Testele rapide pentru Covid, scoase din farmacii. Ce decizie a fost luată în privința comercializării lor

ACTUALacum o zi

Medicul Valeriu Gheorghiță: „Vor fi înființate caravane pentru vaccinarea anti-Covid a persoanelor greu deplasabile”

ACTUALacum 3 zile

CIFRELE ZILEI | 9.685 de cazuri noi de coronavirus și 160 de decese. Situația în fiecare județ

ADMINISTRAŢIEacum o zi

Ion Doldurea: „Vrem să aflăm de la cetăţeni cum văd ei partea de mobilitate urbană şi, mai ales, partea de strategie privind dezvoltarea municipiului”

ACTUALacum 2 zile

BREAKING | 5.837 de cazuri noi de Covid și 131 de decese, în ultimele 24 de ore. Raport pe județe

ACTUALacum 2 zile

Medicul Emilian Imbre: „Atenţie, ATI-ul nu te poate salva! E bine să nu ajungi acolo. Trebuie să ai noroc să beneficiezi de medicaţie şi oxigen”

ACTUALacum 4 zile

Proxenet din Gorj, reţinut pe aeroport de procurorii DIICOT. Voia să fugă în Dubai

ACTUALacum o zi

Fost agent de poliție din Dolj, condamnat definitiv, cu executare, pentru luare de mită

ACTUALacum 3 zile

A fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic mare

ACTUALacum 4 zile

VIDEO. Un autoturism aflat în mers a luat foc, pe o stradă din Slatina

ACTUALacum 5 zile

VIDEO. GRAV accident rutier, pe Defileul Jiului: Două maşini implicate, trei victime

ADMINISTRAŢIEacum o săptămână

VIDEO. Cum arată şantierul Drumului Expres Craiova-Piteşti, în zona noului pod peste Olt

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. INCENDIU la Terapie Intensivă. 7 oameni AU MURIT

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Profesor filmat când accesa site-uri cu prostituate, în timpul cursului online

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO: Un şofer băut a doborât un semn de circulaţie în Slatina

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Alex Bodi, reţinut de DIICOT. De ce este acuzat fostul soţ al Biancăi Drăguşanu

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Percheziţii în Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea şi alte patru judeţe, într-un dosar de proxenetism şi trafic de persoane

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Înmormântare cu manele, la Drăgăneşti-Olt. Poliţiştii au aplicat amenzi

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Comerciant din Piaţa Zahana din Slatina: “Mergeţi la Bucureşti şi-l luaţi de gât pe cel care a dat această lege!”. Scoşi din Piaţă, oamenii au luat cu asalt Prefectura

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Grav accident rutier, în Teleorman. Căruţă izbită de un autoturism, un bărbat prins sub atelaj

Reporter24 TVacum 2 săptămâni

#AnalizaDinGrădină, un demers jurnalistic Reporter 24 | Episodul 1

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Iohannis, la şedinţa Guvernului: Toate școlile online. Restricționare circulație noaptea. Închiderea magazinelor dupa 21. Masca obligatorie peste tot în ţară. Târguri și piețe inchise

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Noi imagini de pe şantierul Tronsonului 2 al Drumului Expres. Cum arată podul peste DJ 653

Reporter24 TVacum 3 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 2 noiembrie | Invitat – şeful IPJ Olt, Mihai Mihalache

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Patru persoane rănite într-un accident rutier cu două maşini, petrecut noaptea trecută la Slatina. Un bărbat a rămas încarcerat, în urma impactului

POLITICĂacum 3 săptămâni

VIDEO. Primarul din Potcoava a depus jurământul online, fiind izolat la domiciliu după ce a fost confirmat cu COVID-19

ACTUALacum 4 săptămâni

FOTO | Mai multe persoane rănite într-un accident rutier, în Balş

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Vicele de la Protecţia Consumatorului, chef în pandemie, într-o comună din Gorj. Au participat oameni de afaceri din Olt şi Dolj

ACTUALacum o lună

VIDEO-EXPERIMENT| Poliţist depistat cu alcoolemie, după ce s-a dezinfectat cu spirt

ACTUALacum o lună

Mascaţi au descins în Teleorman, la înmormântarea unui bărbat cu COVID-19

ACTUALacum o lună

VIDEO. Se asfaltează pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Primul strat, în zona Balş

ACTUALacum o lună

VIDEO. INCENDIU devastator, într-o comună din Olt

ACTUALacum o lună

VIDEO. Cifă de beton, răsturnată la una din intrările în Slatina

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2020 JFK Media&More.