< VIDEO. Zeci de membri ai unei grupări care ar fi exploatat sexual mai multe tinere, săltaţi de poliţişti. Percheziţii în România, Anglia şi Austria - REPORTER24
Connect with us

ACTUAL

VIDEO. Zeci de membri ai unei grupări care ar fi exploatat sexual mai multe tinere, săltaţi de poliţişti. Percheziţii în România, Anglia şi Austria

Publicat

în

În urma a 18 percheziții efectuate în România, Anglia și Austria, au fost depistate mai multe persoane bănuite că ar fi exploatat sexual 28 de tinere. Victimele erau racolate prin metoda ,,loverboy”, iar dacă se împotriveau exploatării erau constrânse fizic sau moral.

16 percheziții domiciliare, în județul Giurgiu, au fost desfăşurate, miercuri, de polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul de Combatere a Grupurilor de Criminalitate Organizată și procurori DIICOT – Structura Centrală.

Percheziţiile au vizat destructurarea unei grupări infracționale bănuite de trafic de internațional de persoane.

22 de mandate de aducere au fost puse în mişcare.

Concomitent cu perchezițiile din România au fost efectuate alte 2 percheziții domiciliare în Viena (Austria) și o percheziție în Huddersfield (Marea Britanie), în baza unor ordine europene de anchetă transmise de către procurorii D.I.I.C.O.T. autorităților judiciare competente din cele 2 state.

În urma perchezițiilor efectuate în România , poliţiştii au confiscat18.700 de lei, 4.300 de euro, 100 de dolari, precum și 8 autoturisme de lux, o autoutilitară și 6 ceasuri.  De asemenea, au fost depistate 4 pistoale cu muniție cu bilă și gaz, o pușcă cu aer comprimat – calibru 5,5, 23 de cartușe, 2 cutii de  muniție cu bile metalice, 2 macete, o sabie tip samurai, mai multe cuțite, 12 bancnote din cupiura 20 de lire sterline susceptibile a fi contrafăcute, aproximativ 2 grame de fragmente vegetale uscate de culoare verde oliv, bijuterii din aur, 57 de parfumuri și articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute, 19 telefoane mobile, 20 de cartele SIM, 5 laptopuri, 3 tablete, chitanțe pentru transferuri bancare, precum și alte înscrisuri cu valoare probatorie în cauză.

15 persoane bănuite în cauză au fost conduse la sediul D.I..I.C.O.T. – Structura Centrală, pentru audieri.

La percheziția efectuată în Marea Britanie au fost identificate  2 persoane de sex feminin, exploatate de către membrii grupării, mai multe telefoane mobile și medii de stocare.

În urma activității derulate de către partenerii britanici, au fost identificați și arestați 2 membri ai grupării, care au fost depistați la adresa percheziționată.

„Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii și procurorii români au cooperat cu autoritățile polițienești și judiciare din Austria, Cipru, Germania și Marea Britanie. Din anchetă au rezultat indicii că, începând cu anul 2012, liderul grupului ar fi dezvoltat la nivelul unor state ca România, Austria, Germania, Anglia, Cipru, Elveția și Turcia legături infracționale cu persoane pe care le-ar fi cooptat într-un grup infracțional organizat specializat în proxenetism, trafic de persoane, contrabandă și spălarea banilor”, se arată într-un comunicat remis de Poliţia Română.

Astfel, începând cu anul 2012 și până în prezent, membrii grupării ar fi recrutat 28 de persoane de sex feminin, în special prin metoda loverboy, pe care le-ar fi plasat în diverse orașe de pe teritoriul Europei, în scopul practicării prostituției și obținerii de foloase materiale.

În alte cazuri, liderul grupării ar fi recrutat tinere vulnerabile, cu o situație materială și familială precară, provenind din medii defavorizate, pe care le cointeresa material în vederea deplasării și practicării prostituției în străinătate.

„Membrii grupării sunt bănuiți că, prin diverse tertipuri sau favoruri acordate (împrumutarea de bani, postarea unor anunțuri pe site-uri de profil, plata chiriei locuințelor unde se prostituau, achiziționarea biletelor de avion sau oferirea unor cadouri, în special bijuterii din aur) le creau persoanelor exploatate sentimentul că sunt profund îndatorate atât din punct de vedere moral, cât și material  față de aceștia, motiv pentru care trebuia să presteze servicii sexuale contra cost în beneficiul lor, chiar dacă își achitaseră demult eventualele obligații existente”, mai spun poliţiştii.

Un alt factor de constrângere morală a victimelor îl reprezenta și faptul că persoanele bănuite ar fi avut relații de concubinaj cu victimele, iar în urma acestora au rezultat copii minori de a căror îngrijire se ocupau rude ale membrilor grupării. În acest fel tinerele erau determinate să continue activitatea de prostituție în beneficiul foștilor concubini.

„În cazul în care victimele nu le înmânau membrilor traficanților sumele de bani solicitate cu titlu de creanțe sau cuantumul sumelor obținute în urma practicării prostituției nu se ridica la nivelul așteptărilor acestora ori tinerele exploatate refuzau continuarea prestării activității, acestea erau constrânse psihic sau fizic.În aceeași manieră violentă procedau membrii grupării și atunci când aflau că victimele au încercat sau au reușit să sesizeze organele de urmărire penală cu privire la situația lor”, se mai arată în comunicatul citat.

Astfel, membrii grupării fie recurgeau la amenințări directe sau prin intermediul rețelelor sociale cu aplicarea de corecții fizice victimelor sau membrilor familiei acestora, fie procedau efectiv la agresarea lor fizică.

„Gradul de cruzime al membrilor grupării rezultă și din obligarea tinerelor exploatate la practicarea prostituției și atunci când acestea erau gravide și agresarea lor fizică, fără a ține cont de starea de graviditate. Toate aceste manifestări de violență verbală și fizică au fost de natură a  induce o stare de temere evidentă pentru persoanele de sex feminin exploatate”, arată Poliţia Română.

Totodată, membrii grupării sunt bănuiți că ar fi tranzacționat între ei victimele, cu sume între 5.000 și 8.000 de euro.

„De multe ori pentru a tranșa anumite divergențe legate de astfel de tranzacții membrii grupării apelau la forme de justiție paralelă, realizate în interiorul grupării, prin care se stabileau regulile ce urmau a fi respectate de cei implicați în aceste așa zise litigii. În cazul unei persoane de sex feminin exploatate, originară din Republica Moldova și care nu îndeplinea condițiile legale pentru a circula în Spațiul Schengen, membrii grupării ar fi încercat, în cursul lunii iulie 2019, scoaterea frauduloasă din România prin utilizarea unei cărți de identitate originală aparținând unei cetățene românce, cu trăsături asemănătoare, care o declarase anterior pierdută în împrejurări necunoscute”, se mai arată în comunicat.

Pentru a crea impresia unei afaceri legale care să justifice veniturile financiare dobândite în mod ilicit, liderul grupării și membrii familiei sale administrau o întreprindere familială sub paravanul căreia s-ar fi realizat și activități infracționale din sfera contrabandei calificate cu aur achiziționat din Turcia.

De asemenea, un alt membru al grupării, care acționa pe teritoriul Marii Britanii, este bănuit că a încercat introducerea în circuitul financiar bancar a mai multor bancnote de 20 de lire sterline falsificate.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză au rezultat indicii că, de la data inițierii activităților infracționale și până în prezent, membrii grupării ar fi obținut un profit ilicit de aproximativ 1.115.000 de euro. Sumele de bani obținute în străinătate de la persoanele exploatate prin obligarea la practicarea prostituției erau transferate în România prin intermediul altor membri ai grupului infracțional organizat, persoane interpuse care aveau rolul de a facilita introducerea produsului infracțional în circuitul financiar licit”, mai arată anchetatorii.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul celorlalte servicii ale Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, S.C.C.O. Giurgiu și a beneficiat de sprijinul  operațional al luptătorilor din cadrul B.S.I.J. ,,Vlad Țepeș”.

Suportul tehnic a fost asigurat de către Biroul Tehnic și Criminalistic din cadrul D.I.I.C.O.T.

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

VIDEO. Două maşini implicate într-un accident rutier, în Slatina. O persoană la spital

Publicat

în

Un accident în care au fost implicate două autoturisme s-a petrecut, sâmbătă, pe strada Nicolae Bălcescu din Slatina.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că în accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii.

„Paramedicii SMURD au asistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Milcov, conștient, cu traumatism toracic. Bărbatul a fost transportat la UPU Slatina. Celălalt șofer nu prezenta urme vizibile de traumă și a refuzat transportul la spital”, a declarat Băsăşteanu.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ACTUAL

Peste 8.000 de cazuri noi de coronavirus şi 161 decese. Situaţia pe judeţe

Publicat

în

Până astăzi, 28 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 465.982 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

335.764 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.134 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Nr. crt. Județ Număr de cazuri confirmate(total) Număr de cazuri nou confirmate Incidența  înregistrată la 14 zile
1. Alba 9783 121 5,35
2. Arad 11066 193 5,33
3. Argeș 13288 304 4,78
4. Bacău 12801 166 2,78
5. Bihor 13787 153 4,59
6. Bistrița-Năsăud 5737 51 3,56
7. Botoșani 6018 159 2,58
8. Brașov 18618 169 6,44
9. Brăila 5548 222 3,29
10. Buzău 6431 77 2,42
11. Caraș-Severin 4734 91 2,92
12. Călărași 4206 95 3,28
13. Cluj 21356 402 6,51
14. Constanța 16700 573 7,54
15. Covasna 4110 49 3,05
16. Dâmbovița 11221 167 3,58
17. Dolj 11905 198 2,99
18. Galați 10125 275 3,21
19. Giurgiu 4003 66 2,76
20. Gorj 4290 59 1,43
21. Harghita 4624 43 1,52
22. Hunedoara 8660 114 3,84
23. Ialomița 4497 66 3,65
24. Iași 19663 409 3,26
25. Ilfov 14991 418 3,91
26. Maramureș 8454 104 2,8
27. Mehedinți 3904 55 3,04
28. Mureș 11875 168 4,01
29. Neamț 9229 69 2,11
30. Olt 7166 142 1,75
31. Prahova 18766 262 4,25
32. Satu Mare 5412 71 4,37
33. Sălaj 5484 43 3,49
34. Sibiu 13753 252 7,37
35. Suceava 13012 109 2,12
36. Teleorman 5508 93 2,65
37. Timiș 18783 278 4,92
38. Tulcea 3591 160 4,22
39. Vaslui 7591 97 2,24
40. Vâlcea 7846 94 2,88
41. Vrancea 5316 48 1,67
42. Mun. București 66131 1159 6,61
43. Cazuri noi nealocate pe județe 5999* 290
 TOTAL 465.982 8.134

 *Referitor la „cazurile noi nealocate pe județe”, facem precizarea că numărul acestora este determinat de modificările aduse platformei electronice prin care sunt raportate și centralizate rezultatele testelor pentru noul coronavirus. Astfel, conform noii metodologii, centrele de testare introduc în mod direct rezultatele testelor realizate, urmând ca de la nivelul Direcțiilor de Sănătate Publică să fie realizată ancheta epidemiologică și atribuite cazurile pozitive județului/localității de care aparțin persoanele infectate.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.298 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Distribuția pe județe a acestor cazuri o regăsiți în tabelul de mai jos.

 Nr. Crt. JUDEȚ Probe pozitive la retestare
1 ALBA 22
2 ARAD 42
3 ARGEŞ 45
4 BACĂU 27
5 BIHOR 19
6 BISTRIŢA-NĂSĂUD 8
7 BOTOŞANI 17
8 BRĂILA 45
9 BRAŞOV 40
10 BUZĂU 15
11 CĂLĂRAŞI 11
12 CARAŞ-SEVERIN 11
13 CLUJ 32
14 CONSTANŢA 48
15 COVASNA 12
16 DÂMBOVIŢA 23
17 DIN STRAINATATE 2
18 DOLJ 15
19 GALAŢI 45
20 GIURGIU 21
21 GORJ 19
22 HARGHITA 19
23 HUNEDOARA 27
24 IALOMIŢA 14
25 IAŞI 67
26 ILFOV 56
27 MARAMUREŞ 12
28 MEHEDINŢI 14
29 MUNICIPIUL BUCUREŞTI 180
30 MUREŞ 44
31 NEAMŢ 24
32 OLT 37
33 PRAHOVA 52
34 SĂLAJ 11
35 SATU MARE 28
36 SIBIU 44
37 SUCEAVA 40
38 TELEORMAN 36
39 TIMIŞ 44
40 TULCEA 2
41 VÂLCEA 5
42 VASLUI 17
43 VRANCEA 6
TOTAL 1298

Până astăzi, 11.045 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 27.11.2020 (10:00) – 28.11.2020 (10:00) au fost raportate 161 de decese (94 bărbați și 67 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași,  Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara,  Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, 1 deces la categoria de vârstă 40-49 de ani, 16 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 40 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 56 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 47 decese la categoria de peste 80 de ani.

151 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 10 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.040. Dintre acestea, 1.249 sunt internate la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.081.557 de teste. Dintre acestea, 33.021 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 20.669 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 12.352 la cerere.

Pe teritoriul României, 46.389 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 11.952 de  persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 70.150 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 62 de persoane.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ACTUAL

Foodpanda ajunge în 19 noi oraşe, printre care Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu şi Slatina

Publicat

în

Foodpanda anunță că în 2020 și-a extins operațiunile în 19 noi orașe, printre care Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu şi Slatina.

În prezent, serviciile companiei sunt disponibile în 36 de orașe. Pentru 2021, Foodpanda își propune să fie prezentă în peste 60 de orașe din România.

Printre orașele nou intrate în 2020 în portofoliul livratorului se numără: Arad, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Focșani, Târgoviște, Alba Iulia, Botoșani, Deva, Drobeta Turnu Severin, Buzău, Târgu Jiu, Bistrița, Mioveni, Sebeș, Roman, Zalău și Slatina.

În ultimele 6 luni numărul comenzilor pe platformă a crescut cu peste 100%, iar numărul partenerilor listați în platformă a crescut cu 200%, de la 2000 de restaurante la finalul anului 2019 la 6000 de restaurante și magazine în prezent.

Totodată, în 2020, Foodpanda și-a mărit flota cu peste 3000 de noi livratori la nivel național.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești
Publicitate

Toate ştirile pe Facebook

ACTUALacum 21 de ore

VIDEO. Două maşini implicate într-un accident rutier, în Slatina. O persoană la spital

ACTUALacum 22 de ore

Peste 8.000 de cazuri noi de coronavirus şi 161 decese. Situaţia pe judeţe

ACTUALacum 22 de ore

Foodpanda ajunge în 19 noi oraşe, printre care Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu şi Slatina

ACTUALacum 23 de ore

15 firme şi asocieri au depus oferte pentru construcţia Secţiunii 3 a Autostrăzii Sibiu-Piteşti

ACTUALacum 24 de ore

Medicul veterinar Ştefan Dinu din Caracal a încetat din viaţă. El era infectat cu coronavirus

POLITICĂacum 24 de ore

Florin Barbu, candidat PSD Olt la Camera Deputaţilor: Repornim irigaţiile, repornim România!

ACTUALacum o zi

ATENŢIE şoferi! | Mai  multe străzi din Craiova, închise de Ziua Naţională

ACTUALacum o zi

CUTREMUR în România >> A patra zi la rând când are loc un seism, în ţara noastră

ECONOMIEacum o zi

Pneurile Pirelli, testate pe circuitele din Bahrain şi Abu Dhabi

ADMINISTRAŢIEacum o zi

Craiova | Iluminatul festiv de Sărbători, aprins chiar de craioveni de acasă

LIFEacum o zi

FILMELE ALINEI | TENET – Următorul nivel în cinematografie

ACTUALacum 2 zile

PRO România Dolj infirmă trecerea filialei municipale Craiova la PSD. „Lia Olguța Vasilescu s-a lăsat păcălită de o grupare de duzină”

ACTUALacum 2 zile

Patru județe din Oltenia, sub cod galben de ceață

ACTUALacum 2 zile

Craiova | Femeie lovită de mașină, pe trecerea pentru pietoni. Șoferul este sub influența băuturilor alcoolice

LIFEacum 2 zile

FOTO. S-a aprins ILUMINATUL FESTIV DE CRĂCIUN în Slatina

ACTUALacum 2 zile

Pro România Craiova a bătut palma cu PSD Craiova

ACTUALacum 2 zile

Florinel Stancu, candidat PRO România pentru Camera Deputaților: „Este nevoie, mai mult ca oricând, să aducem profesioniști în fruntea țării”

ACTUALacum 2 zile

Cinci persoane au fost reținute și două au fost puse sub control judiciar pentru trafic și deținere de droguri

ACTUALacum 2 zile

Tânăr din Craiova, reținut după ce a furat bani și bunuri din două locuințe

ACTUALacum 2 zile

Peste 5.000 de turiști, așteptați la Rânca în perioada minivacanței de 1 Decembrie. Hotelurile, pensiunile și restaurantele au fost pregătite

ACTUALacum 2 zile

8.499 de cazuri noi de coronavirus și 172 de decese, înregistrate în ultimele 24 de ore. Raport în fiecare județ

ACTUALacum 2 zile

Craioveni reținuți pentru înșelăciune. Au creat un prejudiciu ENORM unui furnizor de mărfuri din Italia

ACTUALacum 2 zile

Străzi închise la Craiova pentru acțiunile derulate pe 1 Decembrie. Și de alegeri circulația va fi închisă

ACTUALacum 2 zile

Paradă militară în centrul Craiovei, fără public, de 1 Decembrie

ACTUALacum 4 zile

Angajat Alro Slatina, lovit MORTAL de un tren pe linia industrială a societăţii

ACTUALacum 4 zile

VIDEO | IMAGINI CU IMPACT EMOŢIONAL: Tânără de 18 ani, bătută cu bestialitate de un adolescent

ACTUALacum 4 zile

Craiova | Două persoane au murit după ce și-au făcut un consult medical la o clinică privată. Bărbatul a decedat în fața unității, femeia în interiorul unității

ACTUALacum 4 zile

Încă un medic a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Avea 44 de ani

ACTUALacum 4 zile

FOTO. Tânără bătută cu bestialitate de un adolescent. Agresorul a fost reţinut

ACTUALacum 4 zile

Un pompier infectat cu COVID-19 a murit la Râmnicu Vâlcea, într-un salon neîncălzit, cerând o pătură

ACTUALacum 4 zile

Basmul lui Petre Ispirescu, explicat cu limbaj PORNO de o profesoară

ACTUALacum 3 zile

VIDEO. ÎMBULZEALĂ la un supermarket din Alexandria: S-au călcat în picioare pentru o bucată de carne de por

ACTUALacum 2 zile

Viceprimar din Olt, infectat cu COVID-19, mort la spital după mai multe zile de comă

ACTUALacum 3 zile

FOTO. O primărie din Olt a amplasat, pe mai multe străzi din oraş, panouri prin care informează că nu administrează crosabilul şi trotuarele, aflate în stare de degradare

ACTUALacum 4 zile

Autospecială de poliţie, implicată într-un accident rutier, la Craiova

ALRO
ACTUALacum 3 zile

Dosar penal deschis în urma accidentului de muncă de la Alro, în urma căruia un angajat a decedat

ACTUALacum 4 zile

9.739 cazuri noi de coronavirus şi 168 decese. Care este situaţia în judeţul tău

ACTUALacum 3 zile

COVID-19: 9.005 cazuri noi şi 171 decese | Raportul pe judeţe

ACTUALacum 3 zile

Iohannis spune că “nu există nicio intenție de lockdown după alegeri “

POLITICĂacum 4 zile

Adrian Chesnoiu, candidat PSD Olt la Camera Deputaţilor: PSD a poziționat întotdeauna agricultura printre domeniile strategice

ACTUALacum 3 zile

Accident rutier pe Valea Oltului cu un camion şi o maşină implicate. O persoană încarcerată

ACTUALacum 2 zile

FOTO. Zeci de maşini dezmembrate ilegal în comuna Ipoteşti. Poliţiştii au deschis un dosar penal

ADMINISTRAŢIEacum 4 zile

FOTO. Parcul Tineretului din Slatina, pregătit pentru Sărbătorile de Iarnă

POLITICĂacum 2 zile

Ancheta Recorder scoate la iveală că asistentul eurodeputatului Marinescu a fost numit POLITIC la şefia SGA Dolj

ACTUALacum 3 zile

Sfârşit crunt pentru un şofer de camion >> A MURIT după ce anvelopa pe care încerca să o schimbe a explodat

ACTUALacum 3 zile

MACABRU >> A întreţinut relaţii sexuale, într-o gară, cu un bărbat care tocmai decedase

ACTUALacum 4 zile

Turc UCIS într-un oraş din România. Poliţiştii au identificat criminalul

SPORTacum 4 zile

A încetat din viaţă Diego Armando Maradona. Fostul fotbalist ar fi făcut stop cardiorespirator

ACTUALacum 21 de ore

VIDEO. Două maşini implicate într-un accident rutier, în Slatina. O persoană la spital

POLITICĂacum 2 zile

Ancheta Recorder scoate la iveală că asistentul eurodeputatului Marinescu a fost numit POLITIC la şefia SGA Dolj

ACTUALacum 3 zile

VIDEO. ÎMBULZEALĂ la un supermarket din Alexandria: S-au călcat în picioare pentru o bucată de carne de por

ACTUALacum 4 zile

VIDEO | IMAGINI CU IMPACT EMOŢIONAL: Tânără de 18 ani, bătută cu bestialitate de un adolescent

ACTUALacum 5 zile

VIDEO. Autoturism incendiat pe un câmp din Olt. Proprietarul încă de negăsit

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Un autoturism aflat în mers a luat foc, pe o stradă din Slatina

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. GRAV accident rutier, pe Defileul Jiului: Două maşini implicate, trei victime

ADMINISTRAŢIEacum 2 săptămâni

VIDEO. Cum arată şantierul Drumului Expres Craiova-Piteşti, în zona noului pod peste Olt

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. INCENDIU la Terapie Intensivă. 7 oameni AU MURIT

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Profesor filmat când accesa site-uri cu prostituate, în timpul cursului online

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO: Un şofer băut a doborât un semn de circulaţie în Slatina

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Alex Bodi, reţinut de DIICOT. De ce este acuzat fostul soţ al Biancăi Drăguşanu

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Percheziţii în Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea şi alte patru judeţe, într-un dosar de proxenetism şi trafic de persoane

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Înmormântare cu manele, la Drăgăneşti-Olt. Poliţiştii au aplicat amenzi

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Comerciant din Piaţa Zahana din Slatina: “Mergeţi la Bucureşti şi-l luaţi de gât pe cel care a dat această lege!”. Scoşi din Piaţă, oamenii au luat cu asalt Prefectura

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Grav accident rutier, în Teleorman. Căruţă izbită de un autoturism, un bărbat prins sub atelaj

Reporter24 TVacum 3 săptămâni

#AnalizaDinGrădină, un demers jurnalistic Reporter 24 | Episodul 1

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Iohannis, la şedinţa Guvernului: Toate școlile online. Restricționare circulație noaptea. Închiderea magazinelor dupa 21. Masca obligatorie peste tot în ţară. Târguri și piețe inchise

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Noi imagini de pe şantierul Tronsonului 2 al Drumului Expres. Cum arată podul peste DJ 653

Reporter24 TVacum 4 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 2 noiembrie | Invitat – şeful IPJ Olt, Mihai Mihalache

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Patru persoane rănite într-un accident rutier cu două maşini, petrecut noaptea trecută la Slatina. Un bărbat a rămas încarcerat, în urma impactului

POLITICĂacum 4 săptămâni

VIDEO. Primarul din Potcoava a depus jurământul online, fiind izolat la domiciliu după ce a fost confirmat cu COVID-19

ACTUALacum o lună

FOTO | Mai multe persoane rănite într-un accident rutier, în Balş

ACTUALacum o lună

VIDEO. Vicele de la Protecţia Consumatorului, chef în pandemie, într-o comună din Gorj. Au participat oameni de afaceri din Olt şi Dolj

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2020 JFK Media&More.