< În opt localităţi din Olt, alertarea populaţiei se face tot cu clopotul şi cu goarna, ca acum un secol - REPORTER24
Connect with us

ADMINISTRAŢIE

În opt localităţi din Olt, alertarea populaţiei se face tot cu clopotul şi cu goarna, ca acum un secol

Publicat

în

În opt localități din județul Olt nu există sistem de alarmare a populației așa că exercițiile pe care ISU le face lunar sunt desfășurate cu ajutorul clopotelor de la biserică sau a unor persoane care merg pe uliţa satului şi suflă în goarne, la fel ca în urma cu un secol.

Comunele Grădinile, Izvoarele, Obârșia, Oporelu, Schitu, Vădastra, Vâlcele și Văleni sunt singurele din judeţul Olt care, la finalul anului trecut, nu aveau sisteme de alarmare publică a populaţiei, iar exerciţiile pe care ISU le desfăşoară lunar le fac cu ajutor clopotelor de la biserică sau cu persoane care să sufle în goarne.

Contactaţi telefonic de reporter24.info, mai mulţi dintre primari au ţinut să-şi apere onoarea localităţii pe care o conduc şi să nege situaţiile în care se află. Florian Constantin este primar în comuna Izvoarele şi spune că are o sirenă pe care o aud „şi cei care au murit acum 10-15 ani”.

Totodată, edilul admite că, până de curând, alarmarea se făcea prin metode rudimentare.

„Ne-am pus sirenă, ne-am pus tot. O aud şi cei care au murit acum 10-15 ani. Cred că am pus-o acum vreo lună două, dar înainte băteam într-o tinichea. Luam un ciomag şi băteam o tinichea să anunţăm lumea. Era şi pe la noi cu goarnă, dar au murit cei care făceau asta, aşa că trebuie să ne punem sirene”, a declarat Florian Constantin.

La rândul său, primarul din Oporelu, Valentin Burciu, susţine că este o eroare faptul că localitatea sa se află pe lista comunelor fără sistem de avertizare a populaţiei. El susţine că a montat o sirenă pe care a găsit-o prin magaziile primăriei.

„Avem sirenă. Nu ne-a costat nimic pentru era demontată, am găsit-o într-o magazie a primăriei. Am făcut probă, merge şi am lăsat-o. Probabil că încă nu s-a actualizat lista la ISU. Înainte, făceam aşa cum se ştie: cu clopote. Mergeam la biserică, dacă era ceva”, a afirmat Burciu.

Care e realitatea

Potrivit ISU Olt, sistemul de avertizare a populaţiei nu se instalează întocmai cum spun cei doi primari, ci în funcție de un studiu de audibilitate, executat de o firmă de specialitate. Ulterior, se face un control în vederea emiterii unui aviz de la IGSU.

În aviz trebuie făcute mențiuni referitoare la numărul de sirene și locurile de amplasare, astfel încât să acopere întreaga localitate.

Abia după ce au studiul de audibilitate și avizul de la IGSU, edilii pot să le achiziționeze și să le monteze.

Print Friendly, PDF & Email

ADMINISTRAŢIE

Străzi reabilitate cu fonduri europene, în Slatina. Piste de biciclete, pe mai mulţi kilometri

Publicat

în

Constructorul care va reabilita străzile Vintilă Vodă şi Văilor din Slatina va fi anunţat, la începutul lunii octombrie, potrivit primarului Emil Moţ, care a afirmat că licitaţia este la final.

Proiectul „Modernizarea străzilor pe care circula transportul public si dezvoltarea infrastructurii pietonale in Municipiul Slatina” este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa 4, prioritatea de investiții 4e și are o valoare totală de 8,321,707.72 lei.

Din această valoare, 4,230,956.54 lei reprezintă finanțare nerambursabilă din fonduri europene (FEDR) și buget de stat, iar 4.090.751,18 lei din bugetul local (contribuție proprie de 86,346.05 lei și 4,004,405.13 lei cheltuieli neeligibile).

„Vintilă Vodă şi Văilor sunt două artere importante din Slatina, care vor fi reabilitate pe fonduri europene. Suntem în procedură de licitaţie, probabil că pe 1-5 octombrie, vom da câştigătorul licitaţiei pentru aceste două străzi”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moţ.

Pe strada Văilor, va fi realizată o pistă de biciclete cu lățimea de 1,20 metri, pistă ce se va continua pe strada Cuza Vodă și va ieși în strada Ecaterina Teodoroiu. Această pistă de biciclete va completa traseul de piste de biciclete ce se va crea printr-un alt proiect cu fonduri europene, deja semnat de municipalitate.

Totodată, vor fi modernizate elementele pentru îmbunătățirea siguranței rutiere şi va fi refăcut carosabilul.

Pe strada Vintilă Vodă, se vor moderniza traseele pietonale prin refacerea şi modernizarea trotuarelor existente şi se va reface carosabilul pentru pista de biciclete.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ADMINISTRAŢIE

BILANŢ | Emil Moţ, patru ani de performanţă în administraţia publică locală

Publicat

în

Primarul Slatinei, Emil Moţ, şi-a prezentat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, proiectele realizate în primii patru ani ai mandatului.

Edilul a vorbit şi despre cele mai importante proiecte aflate în curs, dar şi despre cele viitoare.

„Duminică vor fi alegeri şi toate administraţiile publice locale vor fi implicate în această cursă electorală. La noi, la Slatina, au trecut patru ani de când această echipă se află la conducere şi am considerat de cuviinţă ca cetăţenii municipiului Slatina, deşi foarte mulţi dintre ei ştiu, să cunoască mai în detaliu ce anume am făcut noi mai exact, în aceşti patru ani”, a declarat Emil Moţ.

Unul dintre principalele domenii de activitate în care municipalitatea slătineană a investit, în aceşti patru ani, a fost infrastructura.

„Dintre investiţiile în infrastructură, aş vrea să menţionez supralărgirea străzii Drăgăneşti. Am finalizat-o, acum o scurtă perioadă, este o investiţie foarte importantă pentru tot ce înseamnă platforma industrială din acea parte a oraşului, foarte importantă pentru toţi locuitorii oraşului nostru cu locurile de muncă acolo. De asemenea, o altă investiţie importantă finalizată de noi este strada Basarabilor, ieşirea spre Slătioara. În continuare, cu ajutorul Consiliului Judeţean, acea bucată de drum care duce la limita teritorială a municipiului Slatina, până la intersecţia cu drumul judeţean va fi asfaltată, iar cetăţenii care intră şi ies din Slatina vor avea un drum foarte-foarte bun. O altă investiţie mare în infrastructură este Varianta Oituz. Se lucrează, iar până în iarnă vom termina tot ce înseamnă strada Piteşti, iar cred că din primăvară intrăm peVarianta Oituz. Dintre proiectele de viitor, aş menţiona Centura Mediană a Slatinei, acel drum prin care intenţionăm să scoatem tot traficul greu din oraş, dar care din păcate este împotmolită la Curtea Constituţională”, a mai declarat Moţ

Totodată, alte lucrări în curs reprezintă semnele de circulaţie noi şi indicatoarele rutiere de orientare.  Primăria are în curs de execuţie alte 14 străzi noi.

Locuri de parcare

În perioada 2016-2019, au fost create un total de 314 locuri de parcare.

„Problema locurilor de parcare este stringentă, în Slatina. Din păcate, pe orizontal nu mai există teren unde să putem face mai multe parcări. Am identificat o posibilitate prin acele parcări supraetajate, care se pot amplasa pe suprafeţe mici de teren. Suntem în procedură de licitaţie şi pe 1-5 octombrie vom da câştigătorul pentru cele zece parcări supraetajate din municipiul Slatina. Sunt parcări pe care slătinenii le aşteaptă de foarte mult timp, suntem la finalul procedurii. Primăria Slatina are în vedere să extindă acest lot de zece parcări şi să mai facem o achiziţie de încă un lot de zece parcări, în alte zece noi locaţii”, a explicat primarul Emil Moţ.

Primăria realizează parcări şi în alte zone aglomerate ale oraşului.

„Mai avem în lucru o parcare pe trei niveluri la Aleea Muncii. S-a terminat licitaţia şi suntem la faza de obţinere a avizelor pentru autorizaţia de construire. În Eugen Ionescu am terminat studiul de fezabilitate, trebuie să urcăm caietul de sarcini în SICAP pentru o parcare subterană cu 80 de locuri, cu parc şi loc de joacă deasupra. Mai avem parcare la sol, pe strada Arcului, 75 de locuri, la Direcţia Agricolă. Suntem la faza de Proiect Tehnic, durată de trei luni. De asemenea, facem parcare la sol pe strada Crişan, unde e fosta sală de box Alro, cu 45 de locuri. Suntem la faza de evaluare financiară. Bineînţeles, avem în spatele Creşei Nr. 4, pe strada Zmeurei, unde există un teren, care a intrat în proprietatea municipiului Slatina şi unde vom construi 98 de noi locuri de parcare şi un loc de joacă. Cu această ocazie, mulţumesc consiliului judeţean pentru înţelegere şi pentru ajutor”, a conchis primarul.

103 blocuri anvelopate deja, 312 în următorii patru ani

După ce a reabilitate deja 103 blocuri de locuinţei, municipalitatea continuă investiţiile în acest domeniu.

„În Slatina şi noi la Primăria Slatina am pus un accent foarte mare pe ceea ce înseamnă eficienţa energetică. Din 2016 până acum, Primăria Slatina a anvelopat 103 blocuri, însemnând 185 de scări. După cum ştiţi, un an a durat licitaţia şi într-un final am semnat un acord cadru pe patru ani pentru reabilitarea termică a 312 blocuri de locuinţe, respectiv 599 de scări. Săptămâna aceasta, deja constructorii au intrat, au făcut măsurători, au pus schelele pe bloc şi se lucrează deja la patru blocuri de pe strada Cuza Vodă”, a declarat Emil Moţ.

Slătinenii pot în continuare să solicite pentru a intra în acest program.

„De asemenea, vreau să ştie slătinenii că prin intermediul asociaţiilor de proprietari, cereri de reabilitare se pot depune în continuare la Direcţia Patrimoniu. Sper ca într-un final să avem reabilitate toate blocurile din oraşul Slatina”, a mai spus primarul.

Lifturile, colectarea deşeurilor şi extinderea sistemului de supraveghere video, sunt alte componente care au reprezentat priorităţi, în perioada 2016-2020.

„Un alt lucru pe care l-am făcut şi a fost un succes, sunt cele 58 de lifturi care în momentul de faţă se montează. Au fost date în folosinţă 18 ascensoare, opt sunt curs de punere în funcţiune şi vom începe montajul şi la alte 32 de locaţii. O altă componentă a viziunii noastre pentru oraş a fost sistemul de colectare a deşeurilor. Am preluat acest sistem şi l-am dezvoltat. La ora actuală, prin ultimul contract pe care l-am semnat, Slatina este acoperită 100% cu acest sistem. Un alt lucru pe care l-am făcut a fost extinderea sistemului de supraveghere video. Acum se lucrează la el. În prezent, avem 180 de camere video, am montat 13 noi camere în parcul tineretului, iar acum se lucrează la extinderea sistemului de supraveghere şi se vor monta 10 camere fixe la intrările din municipiu, 53 de camere mobile, vom reface dispeceratul cu servere performante şi vom redimensiona reţeaua de fibră optică”, a mai spus primarul Slatinei.

Fondurile europene: 136 milione lei, în patru ani

O componentă importantă a tot ce înseamnă Primăria Slatina o reprezintă fondurile europene. 14 proiecte sunt deja semnate şi în diferite stadii de implementare.

„Este un subiect pe care nu l-am expus foarte mult pentru că nu aveam contractele semnate. Din 2017 am început să semnăm contracte pe fonduri europene. În momentul de faţă avem 14 contracte semnate şi bani atraşi mai mult de 136 milioane de lei. Aceştia sunt cerţi şi vor fi folosiţi pentru slătineni. Aş vrea să dau citire celor 14 proiecte semnate, care sunt în diferite stadii procedurale.

Marea majoritate sunt în stadiul de licitaţie: Modernizarea, eficientizarea, extinderea sistemului de iluminat public şi reabilitarea instalaţiilor electrice, Sistem integrat de management al traficului şi mobilităţii urbane şi impunerea regulilor de siguranţă şi securitate – asta înseamnă intersecţii semaforizate inteligent, Proiect integrat de mobiliate durabilă , Înnoirea parcului de vehicule prin achiziţia de autobuze ecologice, Dezvoltarea  unei reţele de staţii de transport public local inteligente şi autonome, Proiect integrat de modernizare a sistemului de transport public, E-ticketing – sistem integrat de plată a serviciilor comunitare, WIFI4EU – 21 de puncte de acces wifi, în tot oraşul, E-încărcare – Proiect de dezvoltare a infrastructurii de alimentarea a vehiculelor cu energie electrică, E-Slatina – proiect de simplificare a procedurilor şi introducerea de instrumente electronice pentru cetăţeni. De asemenea, pe partea de informatizare, lucrăm la un proiect mare ce vizează informatizarea tot ce înseamnă alte servicii din Primăria Slatina: urbanism, eliberare autorizaţii de construire, Direcţia de Asistenţă Socială şi celelalte servicii care sunt în legătură cu publicul şi încercăm să trecem totul online. Celalte proiecte: Achiziţia mijloace de transport public, Modernizarea străzilor Vintilă Vodă şi Văilor, Piste de biciclete – patru tronsoane, Reabilitarea Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian”, a arătat Emil Moţ.

Parcul Tineretului şi Restaurantul McDonald’s

Extinderea spaţiilor verzi s-a numărat printre realizările primarului Emil Moţ. În această perioadă a fost construit cel mai mare parc din Slatina, Parcul Tineretului.

„Am construit opt noi părculeţe în cartiere, am schimbat 2153 de bănci, 741 de pergole, 2614 cosşuri de gunoi, 46 de locuri de joacă au fost reabilitate, şapte noi locuri de joacă au fost construite. De asemenea, am reabilitate total Parcul Piteşti, acum lucrăm la Parcul Eugen Ionescu. Am construit cel mai mare parc din Slatina, Parcul Tineretului – 3,2 hectare”, a declarat Emil Moţ

Tot sub mandatul primarului Moţ a ajuns la Slatina franciza McDonald’s.

„Primul McDonald’s din Slatina: Ne-am zbătut mult, dar am reuşit să aducem investitorii de la McDonald’s, iar restaurantul a devenit un punct de atracţie pentru toată lumea”, a mai spus Moţ.

Noua Esplanadă

Iar investiţiile vor continua, asigură edilul. Deja se lucrează la noua Esplanadă şi primăria are proiectul pregătit pentru noua Bază „Dumitru Dobrescu”.

„Din cauza gradului avansat de degradare, a trebuit să luăm decizia să o modernizăm. De fapt, am schimbat-o total. Se lucrează şi probabil că la sfârşitul lunii octombrie, vom avea gata lucrările la Esplanada. Noi avem studiul de fezabilitate gata de foarte mult timp pentru tot ceea ce înseamnă Baza Dumitru Dobrescu. Am terminat terenurile de tenis, am făcut deja două reveniri la Ministerul Tineretului şi Sportului pentru a promova o Hotărâre de Guvern prin care să schimbăm destinul acelui teren, acelei gropi de gunoi. Am speranţa că după terminarea acestor alegeri, vom avea înţelegere şi la acest guvern şi ne vor promova această hotărâre ca să putem începe licitaţia şi să amenajăm şi acea zonă”, a mai arătat primarul.

În încheierea prezentării bilanţului, Emil Moţ le-a transmis un mesaj slătinenilor.

„Vreau să vă mulţumesc pentru aceşti patru ani. Sper cu bunăvoinţa slătinenilor, după data de 27 septembrie, să ne vedem în aceeaşi formulă, la alte conferinţe de presă, cu alte proiecte importante pentru locuitorii oraşului nostru”, a arătat el.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ADMINISTRAŢIE

FOTO. Câinii fără stăpân din Caracal, capturaţi cu ajutorul unui ONG. Cum pot fi adoptaţi, ulterior

Publicat

în

La Caracal a început adunarea câinilor fără stăpân din oraş, operaţiune desfăşurată în baza unui acord al municipalităţii cu ONG-ul ASPA IVETS.

Contractul dintre ONG şi Primăria Caracal are o valabilitat de şase luni sau până la capturarea a 200 de animale.

Potrivit autorităţilor locale, câinii care sunt capturaţi pot fi adoptaţi, după microcipare, deparazitare şi sterilizare. Adopţia poate fi făcuta şi la distanţă, cu suportarea cheltuielilor de cazare în adăpost.

Această soluţie este doar temporară, deoarece municipalitatea caracaleană urmează să concesioneze către o firmă specializată Serviciul public pentru gestionarea câinilor fără stăpân, rezolvând astfel problema maidanezilor din oraş.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești
Publicitate
Publicitate

Toate ştirile pe Facebook

ACTUALacum 4 minute

Șeful Jandarmeriei Dolj, urmărit penal după ce a cerut să îi fie plătite ore suplimentare de muncă. Ce spun procurorii DNA

ADMINISTRAŢIEacum 5 minute

Străzi reabilitate cu fonduri europene, în Slatina. Piste de biciclete, pe mai mulţi kilometri

ACTUALacum 39 de minute

Noul an universitar. Cursuri online la Universitatea din Craiova

ACTUALacum 45 de minute

Alegeri locale 2020. Peste 130 de preşedinţi şi locţiitori ai secţiilor de votare din Olt, înlocuiţi

ACTUALacum O oră

Șefa DIICOT și-a dat demisia, după ce soțul ei a fost condamnat la închisoare

ADMINISTRAŢIEacum 16 ore

BILANŢ | Emil Moţ, patru ani de performanţă în administraţia publică locală

ACTUALacum 19 ore

Curtea Constituţională a decis că alocaţiile ar trebui mărite

ADMINISTRAŢIEacum 19 ore

FOTO. Câinii fără stăpân din Caracal, capturaţi cu ajutorul unui ONG. Cum pot fi adoptaţi, ulterior

ACTUALacum 20 de ore

Bolnavii de COVID-19 şi persoanele aflate în carantină sau în autoizolare la domiciliu pot vota la urna mobilă, dar trebuie să depună o cerere

ADMINISTRAŢIEacum 20 de ore

Începe exproprierea terenurilor aflate pe traseul Tronsonului 3 al DE Craiova-Piteşti

ACTUALacum 20 de ore

Anișoara Stănculescu, candidatul PMP la Primăria Craiova: Apel către craioveni

ACTUALacum 20 de ore

Euthyrox din import paralel. 25.000 de cutii vor fi distribuite farmaciilor începând din 28 septembrie

ADMINISTRAŢIEacum 21 de ore

CAO extinde reţelele de apă şi canal, în două comune din Olt. Investiţie din fonduri europene

ACTUALacum 21 de ore

Jocuri murdare la Orodel, cu victime colaterale. Luptele electorale se dau în defavoarea sătenilor și al intereselor acestora

ACTUALacum 22 de ore

1.639 cazuri noi de coronavirus şi 41 de decese, în 24 de ore | Situaţia din fiecare judeţ

ACTUALacum 22 de ore

Craiovean în vârstă de 17 ani, reţinut după ce s-a urcat fără permis la volan. A fost urmărit în trafic

POLITICĂacum 22 de ore

Politician liberal, condamnat pentru contrabandă cu ţigări. Fiul său vrea să fie primarul unei comune din Olt

ACTUALacum 22 de ore

Amendă de la Garda de Mediu Dolj pentru depozitul de deşeuri unde miercuri a izbucnit un incendiu

ACTUALacum 23 de ore

Zeci de percheziții la suspecți de trafic de droguri. 12 persoane au fost reţinute

ACTUALacum 23 de ore

Alexandru Rafila: “România va primi vaccinul anti-COVID”

ACTUALacum 24 de ore

VIDEO. Aţi văzut-o? I-a furat unui bărbat din Slatina adidaşii pe care îi avea la uscat

ACTUALacum o zi

Alte 31 de cazuri de coronavirus, în Dolj, în ultimele 24 de ore

POLITICĂacum o zi

Starea de sănătate a şefului PNL Caracal, agravată. Transferat la un spital din Capitală

ACTUALacum o zi

A murit tânărul poliţist din Motru, victimă a unui accident rutier care a avut loc în Constanţa

ACTUALacum 4 zile

IMAGINI VIDEO de la accidentul petrecut în Dolj, pe DN 6

ACTUALacum 4 zile

FOTO. Doi tineri Gorj sunt victimele decedate în accidentul rutier produs, luni, în Teleorman

ACTUALacum 2 zile

Impact FRONTAL între un microbuz şi un autoturism, în Dolj. Cinci persoane rănite

ACTUALacum 3 zile

Poliţiştii l-au reţinut pe albanezul care a snopit în bătaie un tânâr, într-o comună din Olt

ACTUALacum 24 de ore

VIDEO. Aţi văzut-o? I-a furat unui bărbat din Slatina adidaşii pe care îi avea la uscat

ACTUALacum 3 zile

Alți doi profesori din județul Dolj, depistați cu COVID-19. O altă clasă de elevi a trecut la scenariul roșu

ACTUALacum 2 zile

Coronavirus 23 septembrie: 1.767 cazuri noi, 47 decese | RAPORT pe judeţe

ACTUALacum o zi

A murit tânărul poliţist din Motru, victimă a unui accident rutier care a avut loc în Constanţa

ACTUALacum 3 zile

Se fac angajări din sursă externă la Penitenciarul Craiova și la Penitenciarul Pelendava

ACTUALacum 2 zile

DOLJ| Doi copii și o femeie, morți într-un incendiu care a izbucnit în apartamentul în care locuiau

ACTUALacum 3 zile

45 de decese şi 1.059 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore. Situaţia din fiecare judeţ

POLITICĂacum 22 de ore

Politician liberal, condamnat pentru contrabandă cu ţigări. Fiul său vrea să fie primarul unei comune din Olt

ADMINISTRAŢIEacum 4 zile

Stadion nou la Caracal, construit printr-un parteneriat FRF-CNI

ACTUALacum 2 zile

IMPACT între două maşini, în Slatina. Ce s-a întâmplat cu şoferii

POLITICĂacum 4 zile

Olguţa Vasilescu, favorita caselor de pariuri pentru câştigarea alegerilor la Craiova. Candidatul PNL, şansa a treia

ACTUALacum 4 zile

Se închide circulația rutieră, pe mai multe străzi din centrul Craiovei, în perioada alegerilor locale

POLITICĂacum 2 zile

FOTO&VIDEO. Preşedintele PNL Caracal, are coronavirus. Acum două zile, a fost campanie prin oraş, fără mască, alături de candidaţii partidului

ACTUALacum 4 zile

Dolj | Două persoane rănite în accident rutier, la Beharca

ACTUALacum 3 zile

Colegiul Național „Frații Buzești” din Craiova se va închide, după apariția primelor cazuri de coronavirus-surse

ACTUALacum 4 zile

808 cazuri noi de coronavirus şi 23 de decese, în 24 de ore | RAPORT complet

ACTUALacum 22 de ore

1.639 cazuri noi de coronavirus şi 41 de decese, în 24 de ore | Situaţia din fiecare judeţ

ACTUALacum 2 zile

VIDEO. Incendiu VIOLENT la un depozit de deşeuri din Craiova

ACTUALacum 4 zile

Accident în Slatina. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni

ACTUALacum 4 zile

Accident GRAV în Teleorman. Doi bărbaţi au intrat cu autocamionul într-un copac şi au murit striviţi în cabină

ACTUALacum 24 de ore

VIDEO. Aţi văzut-o? I-a furat unui bărbat din Slatina adidaşii pe care îi avea la uscat

POLITICĂacum 2 zile

FOTO&VIDEO. Preşedintele PNL Caracal, are coronavirus. Acum două zile, a fost campanie prin oraş, fără mască, alături de candidaţii partidului

ACTUALacum 2 zile

VIDEO. Incendiu VIOLENT la un depozit de deşeuri din Craiova

ACTUALacum 4 zile

VIDEO. Accident provocat de o şoferiţă beată, în Gorj. Trei persoane la spital

ACTUALacum 6 zile

VIDEO. Fetiţă de trei ani, lovită de un autoturism, în Balş. Transportată la Spitalul Craiova

ACTUALacum 6 zile

VIDEO. Operaţiune de salvare a unui bebeluş născut cu probleme, la Spitalul Slatina. Transferat cu elicopterul SMURD, la Craiova

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Fetiţă din Gorj, umilită şi bătută de alţi copii. Poliţia a deschis o anchetă

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Şofer din Gorj, depăşire periculoasă pe contrasens pe un drum din Dolj. Poliţiştii l-au depistat

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. INCENDIU în Olt. Două femei, la spital cu arsuri

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Incendiu în Craiova. Arde o casă nelocuită

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Adolescenţii din Târgu Jiu, printre care o tânără, care au bătut şi umilit un minor, plasaţi sub control judicar

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Dincă şi familiile Alexandrei şi Luizei, din nou faţă în faţă, la Curtea de Apel Craiova

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Încă un copil, bătut, umilit şi filmat, de trei adolescenţi, în Gorj

POLITICĂacum 2 săptămâni

VIDEO. Proiectul lui Voiculescu pentru un Spital de Pediatrie la Slatina, un copy-paste de prima mână

Reporter24 TVacum 2 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 7 septembrie | Invitat – primarul Slatinei, Emil Moţ

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Una dintre adolescentele agresoare din Târgu Jiu, reţinută de poliţişti

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Adolescentă din Târgu Jiu, umilită şi bătută de alte două fete. Imagini cu IMPACT EMOŢIONAL

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Scandal în curtea Mitropoliei. Intervenţie în forţă a poliţiştilor după ce zeci de romi s-au luat la bătaie

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Accident mortal la Brebeni. O bătrână care a traversat prin loc nepermis, spulberată de un autoturism

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Incendiu de proporţii într-o comună din Olt

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Protest la Novaci împotriva fiului unei judecătoare care a spulberat cu maşina o femeie

Reporter24 TVacum 3 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 31 august | Invitat – Florin Ciobanu, preşedinte ATF Olt

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Accident grav în Dolj. Intervine elicopterul SMURD

LIFEacum 4 săptămâni

FILMELE ALINEI | Outlander (2008) – Au fost ajutați vikingii de extratereștrii antici?

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2020 JFK Media&More.