Connect with us

ACTUAL

Cum arată Voineasa, stațiunea fantomă, astăzi. Ceaușescu a vrut Jocuri Olimpice de Iarnă, noi am lăsat-o să moară

Publicat

în

Printre brazi se vede o clădire uriașă. Urcăm. Deodată, prospețimea locului ce părea că explodează de viață dispare. Ajungi într-un loc gri, abandonat, lăsat în ruină. Mă uit în jurul meu și nu reușesc să înțeleg. Oprim mașina. Nu vedem nicio urmă de om: „Ce-a fost aici?”.

Am ajuns, la începutul lunii noiembrie, într-una dintre cele mai frumoase zone pe care le-am văzut vreodată în România, Munții Lotrului, din Parâng. Era prima oară când mergeam, nu știam la ce să mă aștept. Spectaculos e puțin spus. Păduri de brazi cât vezi cu ochii, acel peisaj ce pare că este o fotografie prelucrată în vreun program de editare foto, că n-are cum să fie real.

Era 4 noiembrie, Transfăgărășanul abia se închisese. Am urmat drumul șerpuit, cu pădurea într-o parte și lacurile din zonă în cealaltă. Ne oprim pe malul “Vidrei”, urcăm pe la Obârșia Lotrului și ajungem până la Oașa. Liniște, curățenie, frumusețe. Să mai adaug că nu există semnal, ceea ce înseamnă că este, cu adevărat, un loc perfect pentru a scăpa de grijile mesajelor de la serviciu?

Conducem pe unde ne duce drumul. Noaptea, o petrecem în satul Voineasa. A doua zi, într-o dimineață mohorâtă, ploioasă, ne pregătim să ne întoarcem în București. Cum ieșim din sat, vedem indicatorul „Stațiunea Voineasa”. Imediat lângă, un drum pavat cu piatră cubică, ce duce undeva sus, sus deasupra satului liniștit de munte.

Printre brazi se vede o clădire uriașă. Urcăm. Deodată, prospețimea locului ce părea că explodează de viață dispare. Ajungi într-un loc gri, abandonat, lăsat în ruină. Mă uit în jurul meu și nu reușesc să înțeleg. Oprim mașina. Nu vedem nicio urmă de om.

Ieșim și începem să explorăm. Cu aparatul în mâini, fotografiez tot. Nu-mi vine să cred că este real.

„Ce-a fost aici?”, întreb așteptând să aud o poveste tragică. „Eheee, asta era Stațiunea Voineasa. Uite, clădirea aia de vizavi era Hotelul Lotru. Nu pentru oricine”, îmi răspunde tata. Pentru mine, născută după Revoluția din 1989, „nu e pentru oricine” înseamnă scump. Adaugă: „Cred că se făceau liste. Au încercat și ai mei de câteva ori, n-au apucat.”

Ne-am plimbat printre ruinele a ceea ce părea a fi fost, în vremurile de glorie, printre primele resorturi din România. Un restaurant, uriaș, „Lotru”, sub el, unul mai mic, „Lotrișor”. Toate ușile încuiate cu lacăt. Două ”serii”. În geam, pe pervazul dinăuntru stau cadavrele a sute de muște. Le poți vedea cu ușurință zăcând sub perdelele rupte ce încă atârnă la ferestre.

Sub restaurant, o „Alimentara”, lângă ea, o „Braserie”. La parterul hotelului ”Lotru”, o „Sală de spectacole”. Toate, cu lacătul la ușă.

Mergem mai departe. Continuăm să urcăm, lăsând Lotrul în urmă. Ne întâlnim cu un cuplu. Tot turiști, tot muți de uimire. E liniște, ne purtăm de parcă am intrat într-un cimitir.

Nu credeam că se poate mai rău. Mare greșeală. Mă trezesc înconjurată de câteva vile mici, toate purtând nume de floare, toate ofilite. ”Cireșul”, ”Brândușa”, ”Panseluța” au fost lăsate să moară.

Încerc să mă uit înăuntru, fără succes. Draperiile sunt trase, obloanele închise. Nicio fărâmă de lumină nu poate intra. Nu știu cum arată interiorul vilelor, dar îmi pot imagina…

În timp ce facem fotografii și explorăm „orașul fantomă”, apar primii oameni. Par de-ai locului, ne măsoară din cap până-n picioare și se fac rapid nevăzuți. Doar doi câini, paznicii „Lotrului”, se țin după noi.

Nu știu ce se întâmplă acolo. Cert este că, dacă te uiți bine, nu toate vilele sunt lăsate în paragină. Am remarcat cel puțin două ce păreau să fie locuite. De cine? În ce condiții? N-am aflat.

Mergem mai departe. Vilele sunt înlocuite cu niște mini pensiuni. Aici am noroc, am reușit să prind câteva cadre din interior. Noroc cu alți „curioși”, care au spart câteva geamuri de la camerele de la parter.

Totul este înghețat în timp. Camerele sunt mobilate, gata pentru turiști. Doar că ei nu există. Pentru că stațiunea nu mai există. Doar cadavrul i-a rămas, ascuns de brazi, acoperit de praf.
Cine a omorât Stațiunea Voineasa?

Caut răspunsuri pe internet. Așa aflu că așezarea a fost atestată întâia oară în anul 1520, într-un hrisov din timpul domniei lui Neagoe Basarab, domnitor al Țării Românești și a lui Ioan Zapolia, voievod al Transilvaniei, care hotărau granița între Țara Românească și Transilvania. Câteva sute de ani mai târziu, odată cu construirea Hidrocentralei Lotru – Ciunget, în anul 1960, s-au construit stațiunile Voineasa și Vidra.

Stațiunea Voineasa se pare că era mândria lui Nicolae Ceaușescu, care și-ar fi dorit ca aici să aibă loc Jocurile Olimpice de Iarnă din 2000. Suntem în 2019, peste Ceaușescu a venit Revoluția, iar peste Voineasa…sindicatele, se pare.

Potrivit unui material publicat pe Jurnalul.ro, vinovați de această crimă ar fi liderii confederațiilor sindicale CNSLR, Frăția, Cartel Alfa, BNS şi CSDR. După momentul 1989, noile capete luminate ale mișcării sindicale au subtilizat averea Uniunii Generale a Sindicatelor din România (UGSR) și au împărțit-o între ei. „Ca la tarabă. Mai dă tu, că mai las și eu.”

După 1990 patrimoniul UGSR a fost preluat de confederațiile sindicale CNSLR, Frăția și Cartel Alfa. Ulterior s-au adăugat la împărțirea prăzii și confederațiile sindicale BNS și CSDR. Au înființat societatea Sind România SRL în care au venit cu activele preluate de la UGSR.

În 2011, liderii confederațiilor au împărțit patrimonial preluat de la UGSR și și-au deschis societăți de turism. După marea împărţeală, staţiunile au intrat pe linie moartă, spunea fostul director al staţiunii Voineasa, Dan Moldoveanu:

„După 2011, când confederaţiile sindicale şi-au împărţit între ele patrimoniul, staţiunile, practic, nu au mai funcţionat. Un dezastru. Acum mai funcţionează în Voineasa doar hotelul Lotru, dar şi acesta numai vara”, Dan Moldoveanu, fostul director general al staţiunii Voineasa, citat de Jurnalul.ro

Din 1994, nimeni nu s-a mai atins de stațiunea Voineasa. Adică de 25 de ani sau un sfert de secol! Tot ce exista acolo, lăsat de comuniști, a fost condamnat să moară și să intre în process de descompunere. a1.ro

 

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

Două minore au fugit dintr-un centru de plasament din Craiova. A fost sesizată poliția

Publicat

în

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că minorele Raluca Alina Ancuța și  Tatiana Andreea matei, ambele în vârstă de 16 ani, au plecat voluntar dintr-o casă tip familial din Craiova, ieri, și nu au mai revenit până în prezent.

Ancuța Raluca Alina are următoarele semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate 55 kg, constituție atletică, ten deschis, ochi căprui, păr șaten lung până la nivelul umerilor, nas mediu, ca semne particulare are un tatuaj în formă de zig-zag pe antebrațul mâinii stângi.

„La momentul plecării era îmbrăcată în pantaloni de culoare albastru tip jeans, tricou alb cu imprimeu roșu scurt până în talie iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră. Nu are asupra sa actul de identitate sau bani”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

Matei Tatiana Andreea are următoarele semnalmente: înălțime 1,75 metri, greutate 80 kg, ten măsliniu, față ovală, ochi căprui, păr șaten închis lung, nu are semne particulare.

La momentul plecării era îmbrăcată în pantaloni de culoare albastru tip jeans, cămașă albastră cu guler alb fără mânecă iar în picioare purta pantofi sport de culoare alb cu roșu.

Nici aceasta nu are acte sau bani la ea.

Cele două minore au asupra lor telefoane mobile și fiind contactate de reprezentanții centrului au precizat că nu au fost victimele vreunui infracțiuni însă nu doresc să revină în centru.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoanele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ACTUAL

Judecătoria Craiova respinge candidatura nașului cuplului Olguța Vasilescu-Claudiu Manda la funcția de primar. Ovidiu Flori mai vrea să fie edil la Ișalnița

Publicat

în

Judecătoria Craiova a respins dosarul de candidatură al lui Ovidiu Aurelian Flori la funcţia de primar al comunei Işalniţa, din partea PSD, informează reprezentanții PNL Dolj, într-un comunicat de presă. 

Cei care au depus o contestație în acest sens sunt reprezentanții PNL Dolj.

De asemenea, instanţa a anulat Hotărârea nr. 3/09.08.2020 a Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 62 Işalniţa, care a respins contestaţia PNL Dolj, acceptând astfel candidatura lui Flori Ovidiu Aurelian.

Liberalii mai cer organizației PSD Dolj să nu desemneze pentru funcția de primari și alți edili care se află în perioadă de interdicție ca urmare a unot decizii ale instanței.

„PNL Dolj solicită public conducerii organizației PSD Dolj să respecte legea şi să nu desemneze pentru funcțiile de primar sau consilier local persoane care se află în perioada de interdicție ca urmare a deciziilor ICCJ, decizii definitive de incompatibilitate/conflict de interese:

Adam Atanasie – fost primar al comunei Goiești, incompatibil, potrivit Deciziei ICCJ 788/12.02.2020;

Dică Dan Viorel – fost primar al comunei Pielești, incompatibil, potrivit deciziei ICCJ 4729/15.10.2019

Dincă Dumitru – fost primar al comunei Drăgotești, incompatibil, potrivit Deciziei ICCJ 1709/28.03.2019;

Giurcă Eugen – fost primar al comunei Sălcuța, incompatibil, potrivit Deciziei ICCJ 1652/27.03.2019;

Vintilă Marin – fost primar al comunei Poiana Mare, aflat în conflict de interese, potrivit Deciziei ICCJ 6340/11.12.2019”, sea rată în comunicatul de presă.

PNL Dolj a contestat, în data de 10 august, la Judecătoria Craiova, hotărârea nr.3/09-08.2020 a Biroului Electoral de Circumscripție nr. 62 Ișalnița, prin care a fost admisă candidatura lui Flori Ovidiu Aurelian, candidatul PSD la Primăria Işalniţa, deşi acesta a fost declarat incompatibil, potrivit deciziei nr.2632/18.06.2018 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Ovidiu Flori poate formula apel cu privire la decizia instanței.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ACTUAL

Managerul unui spital, în stare gravă, după ce s-a infectat cu noul virus

Publicat

în

Managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui, Ana Rinder,  este internată în stare gravă în spital ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Se pare ca managerul a luat virusul chiar de la fiul sau, care s-a aflat in grupul celor 30 de tineri care s-au intors de urgenta de pe litoral, zilele trecute, deoarece in grupul lor se afla o fata confirmata pozitiv cu coronavirus. Este vorba despre controversatul caz al fetei ambulantierului de la Serviciul Judetean de Ambulanta (SAJ) Vaslui, considerat cazul zero al focarului din grupul adolescentilor plecati la Costinesti, scrie Realitatea PLUS.

Cand a aflat despre cazul fetei confirmate pozitiv la infectia cu cornavirus, Ana Rinder s-a dus peronal la Costinesti pentru a-si aduce copilul acasa. Cei doi au stat in izolare cateva zile, dupa care a inceput sa se simta rau, si-a pierdut gustul si mirosul, iar in urma analizelor medicale s-a descoperit ca prezenta leziuni la plamani.

Până ieri, aceasta s-a simțit bine, în ciuda pierderii gustului și al mirosului, însă starea sa s-a deteriorat de la o oră la alta. A fost dusă cu ambulanța la spital, însă pentru ca starea sa de sanatate a continuat să se deterioreze, a fost transfera in curusul zilei de astazi la Institutul Matei Bals din Bucuresti.

Vaslui a urcat, astăzi, pe a doua poziție în topul județelor cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore, cu 113 cazuri confirmate.

Vă reamintm că, pe 5 august, s-a dat alerta pe litoral, și asta după ce într-un grup de 30 de tineri din Vaslui, plecați de la un majorat direct la plajă, în Costinești, s-a descoperit un caz pozitiv de COVID-19. De parcă asta nu ar fi tot, ulterior s-a dovedit că 10 dintre adolescenții din Vaslui  prezentau, de fapt, în momentul plecării la mare, semne de răceală, aceștia fiind confirmați pozitiv cu COVID-19 pe data de 6 august.

Cât privește cazul fetei ambulanțierului de la SAJ, povestea este și mai încurcată. Pe 31 iulie, aceasta a fost dusă chiar de către tatăl său la Unitatea Primiri Urgențe (UPUS) a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui deoarece prezenta semne de răceală. A fost testată pentru COVID-19, apoi a plecat acasă. Nu a așteptat rezultatul testului și a plecat la mare cu prietenii cu care fusese anterior la un majorat.

Pe 3 august a venit rezultatul pozitiv al testului COVID-19 efectuat de aceasta. La aflarea veștii, ambulanțierul a solicitat ambulanța pentru a-și aduce fata acasă de pe litoral. A primit “ok”-ul și a promis medicului de la Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vaslui cã la întoarcere va opri la spitalul din Bârlad, pentru a-și interna fata acolo pentru 48 de ore, conform procedurilor legale, lucru care nu s-a întâmplat însă.

Ministrul Sănătății însuși s-a deplasat, pe 9 august, într-o vizită inopinată la SAJ Vaslui pentru a se lămuri cum stau, de fapt, lucrurile în acest caz. Tot ce știm până în prezent este că o anchetă disciplinară este în plină derulare, iar reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

 

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești
Publicitate
Publicitate

Toate ştirile pe Facebook

ACTUALacum 3 ore

Două minore au fugit dintr-un centru de plasament din Craiova. A fost sesizată poliția

ACTUALacum 3 ore

Judecătoria Craiova respinge candidatura nașului cuplului Olguța Vasilescu-Claudiu Manda la funcția de primar. Ovidiu Flori mai vrea să fie edil la Ișalnița

ACTUALacum 3 ore

Managerul unui spital, în stare gravă, după ce s-a infectat cu noul virus

ACTUALacum 3 ore

Rată mai mare de promovare la titularizare, în Dolj, după rezolvarea contestațiilor

ACTUALacum 4 ore

Coronavirus DOLJ | Un deces care a avut loc duminică a fost raportat marți

ACTUALacum 5 ore

Zeci de amenzi aplicate în comuna Schitu. Nu se respectă măsurile privind limitarea răspândirii coronavirusului

ACTUALacum 5 ore

A furat o mașină, la câteva zile distanță după o faptă similară. Instanța „ajută” un tânăr din București să acționeze în Dolj

ACTUALacum 6 ore

1.215 cazuri noi de coronavirus și 35 de decese. Situația în fiecare județ, în ultimele 24 de ore

ACTUALacum 6 ore

A crescut salariul mediu net lunar. Domeniile cu cele mai semnificative salturi

ACTUALacum 6 ore

Curtea de Conturi a găsit prejudicii în gestionarea banului public de 38,3 milioane de lei în perioada STĂRII DE URGENȚĂ

ACTUALacum 7 ore

Ministrul Sănătății, despre starea de alertă: „Considerăm necesar în acest moment, încă 30 de zile”

ACTUALacum 7 ore

Dosar penal pentru angajatul unui spital care a mințit că nu a avut contact cu persoane confirmate cu coronavirus

POLITICĂacum 8 ore

Coronavirus. Senatorul Siminca Mirea cere Guvernului să nu uite de bolnavii cronici

ACTUALacum 8 ore

Cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină. Oltenia va fi afectată

ACTUALacum 9 ore

Trafic feroviar oprit în județul Mehedinți. Scurgeri de gaz petrolier lichefiat din vagonul unui marfar

ACTUALacum 10 ore

DRAMĂ. O femeie din Craiova nu poate fi înmormântată de 10 zile

ACTUALacum 10 ore

Angajată în cadrul Ministerului Sănătății, confirmată cu COVID-19

ACTUALacum 22 de ore

Echipa Olguței Vasilescu împarte reviste de integrame în locul pliantelor și al calendarelor

ACTUALacum 23 de ore

Accident cu patru victime în Craiova. Unul dintre șoferi era băut

ACTUALacum o zi

Piața auto a scăzut cu peste 34%, în primele șapte luni, în România

ACTUALacum o zi

Ludovic Orban: „Cel mai probabil vom prelungi starea de alertă”

ACTUALacum o zi

Noi condiții pentru donatorii de plasmă. Nu se mai impune ca persoana care a avut COVID-19 să fi fost internată

ACTUALacum o zi

Bani de la primărie pentru nou-născuți, măsură adoptată în orașul Rovinari din județul Gorj

ACTUALacum o zi

Minoră din Dolj, dipărută în Spania. Plecase spre localitatea din România

ACTUALacum 2 zile

Satul Greci a fost pus sub carantină pentru următoarele 14 zile. Ce reguli vor trebui respectate

ACTUALacum 2 zile

Ministrul Sănătății, mesaj pentru medici: „Oamenii din fiecare judeţ în parte îşi pun speranţa în noi”

ACTUALacum o zi

INTERVIU | Ramona Schenker, onco-psiholog: „Partea psihică are și ea un rol foarte important în demersul terapeutic al pacientului oncologic”

ACTUALacum 3 zile

Medicii de familie fac acuzații: „Suntem obligați să facem niște abuzuri pentru care vom plăti”

ACTUALacum 3 ore

Managerul unui spital, în stare gravă, după ce s-a infectat cu noul virus

ACTUALacum o zi

O asistentă de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, confirmată cu COVID-19, a pierdut lupta cu boala

ACTUALacum 2 zile

Petrecere cu peste 100 de persoane, organizată la Predești, întreruptă de polițiști și mascați

ACTUALacum 7 ore

Dosar penal pentru angajatul unui spital care a mințit că nu a avut contact cu persoane confirmate cu coronavirus

ACTUALacum 3 zile

O familie a demonstrat că tatăl lor nu a murit din cauza COVID-19. L-au îngropat după trei săptămâni

ACTUALacum 2 zile

1.145 de cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore. Situația pe JUDEȚE

ACTUALacum 22 de ore

Echipa Olguței Vasilescu împarte reviste de integrame în locul pliantelor și al calendarelor

ACTUALacum 3 zile

Șase decese din cauza COVID-19, în ultimele 24 de ore, în județul Gorj

ACTUALacum 3 zile

1.350 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore. Situația în fiecare JUDEȚ

ACTUALacum o zi

Bărbat din Dobrosloveni, ucis după ce ar fi vrut să întreţină raporturi sexuale cu agresorul

ACTUALacum o zi

Circulație feroviară întreruptă între stațiile Milcov și Slătioara. Se fac lucrări la un pod

ACTUALacum 2 zile

Locatarii unui bloc din Craiova, evacuați după ce un apartament a luat foc

ACTUALacum 3 zile

Avertizare de vreme rea emisă pentru mai multe localități din județul Olt

ACTUALacum 3 zile

Alexandru Rafila: „Numărul deceselor va crește. Va crește și cel al cazurilor de la terapie intensivă”

ACTUALacum 3 zile

Un polițist a găsit o sumă de bani în zona unui magazin din Târgu Jiu. Proprietarul este așteptat la Poliție

ACTUALacum o zi

Cinci focare de coronavirus în centre rezidenţiale ale DGASPC din Vâlcea

ACTUALacum 8 ore

Cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină. Oltenia va fi afectată

ACTUALacum 6 ore

1.215 cazuri noi de coronavirus și 35 de decese. Situația în fiecare județ, în ultimele 24 de ore

ACTUALacum 2 zile

Impact între două mașini, în comuna Șerbănești. Șase persoane au fost rănite

ACTUALacum o zi

779 de cazuri de coronavirus și 29 de decese, în ultimele 24 de ore. Care este situația în fiecare județ

Reporter24 TVacum o săptămână

Emisiunea “Reporter 24” din 3 august | Invitat – primarul din Studina, Marian Vasile

POLITICĂacum 2 săptămâni

Preşedintele PSD Caracal, Ion Doldurea, şi-a lansat candidatura pentru Primărie

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO: Fenomen rar întâlnit la Craiova: Sute de mii de ciori, surprinse pe cerul Băniei

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO: Şofer din Gorj, depăşire riscantă a unui TIR, pe DN 6

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO: Un bărbat din Craiova, care a încercat să evite un porc mistreţ, s-a răsturnat cu maşina

ADMINISTRAŢIEacum 2 săptămâni

VIDEO: Imagini cu noul pod peste Olt de pe traseul Drumului Expres Craiova-Piteşti

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Accident în Craiova, provocat de un şofer din Argeş. O femeie şi un copil, la spital

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Bărbat bătut şi sechestrat în subsolul unui bloc din Corabia

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Vitezomani depistaţi cu elicopterul, pe drumurile judeţului Olt

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Bărbat filmat în timp ce fură produse dintr-un magazin din Slatina

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Poliţiştii i-au găsit pe tinerii care chinuie un câine

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO: Doi bărbaţi răniţi, în urma unui scandal cu focuri de armă și săbii, în plină stradă

ACTUALacum 3 săptămâni

Premierul Orban vine în judeţul Gorj. Deplasare pe Transalpina

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Câine chinuit de un tânăr din Teleorman. Poliţiştii au deschis o anchetă

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Bărbat din Craiova, live pe Facebook la volanul unui bolid de lux, în timp ce goneşte cu 200 km/oră

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Accident între Slatina şi Piteşti. Opt maşini implicate

POLITICĂacum 3 săptămâni

VIDEO. Klaus Iohannis, gafă la Craiova: A declarat că se află în “capitala Băniei”

LIFEacum 3 săptămâni

FILMELE ALINEI | The F**k-It List – Vocea unei generaţii

Reporter24 TVacum 3 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 20 iulie – invitat, preşedintele ATF Olt, Florin Ciobanu

POLITICĂacum 3 săptămâni

VIDEO. România va beneficia de aproape 80 de miliarde de euro pentru proiecte europene

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Bărbat din Olt căzut de pe un moped, dus cu elicopterul SMURD la spital

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Imagini de la nunta cu 80 de persoane din Potcoava, unde a cântat Nicolae Guţă

Reporter24 TVacum 3 săptămâni

Preşedintele ATF, Florin Ciobanu, vine la emisiunea “Reporter 24”

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Un poliţist din Dolj a intrat cu autospeciala într-un zid

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2020 JFK Media&More.