Connect with us

ECONOMIE

Clariant extinde rețeaua parteneriatelor cu fermierii din Oltenia. Fabrică nouă, la Podari

Publicat

în

Clariant, companie inovatoare axată pe produse chimice de specialitate, și partenerul de consorțiu, Industrielle Biotechnologie Bayern Netzwerk GmbH, au organizat, joi, cel de-al doilea workshop dedicat fermierilor din Oltenia.

Acest eveniment reprezintă un pas înainte în vederea atingerii obiectivului de a construi parteneriate de lungă durată cu fermierii, pentru a asigura aprovizionarea cu materii prime a fabricii sunliquid® de producere a etanolului celulozic, din Podari, Craiova. Începând cu anul 2017, o echipă dedicată formată din patru membri, a încheiat contracte pe termen lung cu peste 200 de fermieri, pentru a asigura aprovizionarea fabricii cu reziduuri agricole.

În cadrul workshop-ului, Dragoș Gavriluță, Director de proiect sunliquid® Romania și Paul Popescu, Manager al Departamentului de Aprovizionare cu Materii Prime și Logistică, le-au oferit participanților informații despre faza de construcție a fabricii Clariant sunliquid® din Podari. Mai mult, fermierii au putut afla care sunt oportunitățile pe care le pot obține fiind parte a acestui proiect, dar și care au fost rezultatele obținute în campania de recoltare din anul 2019.

“Fermierii din Oltenia sunt primii agricultori din România care vor putea transforma reziduurile agricole într-o sursă suplimentară de venit, în timp ce livrează paiele la fabrica sunliquid®, unde vor fi transformate în biocombustibili avansați. Obiectivul nostru este acela de a crea un lanț de aprovizionare bine pus la punct, prin parteneriate puternice cu fermierii locali și, pot spune că am făcut deja câțiva pași importanți în această direcție,” a declarat Dragoș Gavriluţă.

Fermierii au fost încântați să afle că se pot implica în mai multe activități ale lanțului de aprovizionare cu materii prime, de exemplu, ca furnizori de paie, dar și ca prestatori de servicii conexe: balotare, încărcare, transport la fabrică sau la diferite puncte intermediare de depozitare.

Clariant a început campania de recoltare în anul 2018, colectând 3.000 de tone de paie. În 2019, au fost colectate în jur de 20.000 de tone de paie de grâu de pe o suprafață totală de aproximativ 8.000 hectare. Aprovizionarea cu materie primă va continua până va ajunge la 250.000 de tone, aceasta fiind capacitatea totală a fabricii. Cu contractele de parteneriat încheiate până acum, Clariant a asigurat deja o mare parte din materia primă necesară pentru uzina sunliquid® din Podari.

“Workshop-ul acesta m-a convins că un parteneriat pe termen lung cu Clariant este, într-adevăr, o oportunitate de a obține venituri suplimentare din paiele care, în trecut nu ne-au adus niciun beneficiu. Acești bani pot fi folosiți pentru a investi în utilaje agricole cu ajutorul cărora putem oferi servicii suplimentare în cadrul lanțului de aprovizionare,”a declarat unul dintre participanţii la eveniment.

Pe lângă workshop-ul dedicat fermierilor, Clariant a luat măsuri importante pentru coordonarea eficientă a lanțului de aprovizionare pentru fabrica sunliquid®. De exemplu, începând cu anul 2019, operațiunile de recoltare a paielor sunt coordonate, gestionate și monitorizate printr-o aplicație digitală care permite echipei Clariant să monitorizeze îndeaproape toate activitățile și utilajele pentru balotare, transport și depozitare.

Fabrica Clariant din Podari aduce în România o inovație industrială de producere a etanolului celulozic din reziduuri agricole, utilizând tehnologia sunliquid®. Din momentul în care fabrica va fi operațională, vor fi necesare 250.000 de tone de paie anual pentru a produce 50.000 de tone de etanol celulozic. Clariant investește peste 100 de milioane de Euro în acest proiect, și va primi o finanţare de 40 de milioane de Euro din partea Uniunii Europene.

Etanolul celulozic este un biocombustibil avansat, cu adevărat sustenabil și aproape neutru din punct de vedere al dioxidului de carbon, care este produs din reziduuri agricole precum paie de grâu, prin utilizarea tehnologiei sunliquid®, dezvoltată de compania Clariant și premiată la nivel internațional. Importanța acestui biocombustibil avansat crește semnificativ în contextul normativelor dedicate sustenabilității, adoptate de Uniunea Europeană, care vizează sprijinirea utilizării energiei din surse regenerabile în toate tipurile de transport. Prin urmare, etanolul celulozic produs în Podari va avea un impact economic semnificativ la nivel regional.

Proiectul realizat de compania Clariant în Podari este cea mai mare investiţie în derulare din regiunea Craiovei. Peste 800 de noi locuri de muncă vor fi create în faza de construcţie.Fabrica sunliquid® va genera crearea de locuri de muncă ecologice în zona predominant rurală a localității Podari: aproximativ 100 de angajați cu normă întreagă în fabrică și aproximativ 300 de persoane în afara acesteia (teren / logistică). Noua fabrică va fi construită pe un teren cu o suprafaţă de 98.000 de metri pătraţi și va respecta cele mai înalte standard.

Tehnologia sunliquid® permite producerea etanolului celulozic în mod sustenabil și competitiv, la scară comercială, cu economii masive ale emisiilor de gaze cu efect de seră.

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

Angajatorii din străinătate pun la bătaie locuri de muncă prin rețeaua EURES. 60 de posturi disponibile acum

Publicat

în

Doljenii care vor să lucreze peste hotare au la dispoziție, în această perioadă, 60 de locuri de muncă vacante, cele mai multe oferite de angajatori din Germania. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, Alina Ghercioiu, situația se prezintă astfel:

Spania – trei locuri de muncă pentru: tehnician întreţinere parc eolian-2 locuri, măcelar-1 loc;

Norvegia –14 locuri de muncă pentru: şef proiect tâmplărie-2 locuri, confecţioner dale din beton-2 locuri, tâmplar-2 locuri, avocat – 2 locuri, vopsitor auto/tehnician reparaţii 5 locuri, montator blaturi bucătării – 1 loc;

Germania –  42 locuri de muncă pentru:măcelar-21, lucrător producţie/ambalare-21 locuri;

Belgia – un loc de muncă pentru-grădinar.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot vedea ofertele accesând site-ul www.anofm.ro/eures sau se pot adresa consilierului Eures din cadrul Agenției  Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj , care îi poate îndruma în acest sens.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ACTUAL

A crescut salariul mediu net lunar. Domeniile cu cele mai semnificative salturi

Publicat

în

Salariul mediu nominal brut a fost 5.369 de lei, în luna iunie 2020, cu 181 lei (+3,5%) mai mare decât în luna mai 2020, iar câştigul salarial mediu nominal net a fost 3.298 lei, în creştere faţă de luna precedentă cu 119 lei (+3,7%), potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS), publicate marţi.

Potrivit INS, cele mai mari valori ale câştigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în activităţi de servicii în tehnologia informaţiei (inclusiv activităţi de servicii informatice) (7.540 lei), iar cele mai mici în hoteluri şi restaurante (1.773 lei).

Comparativ cu luna iunie a anului precedent, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 5%. Conform statisticii oficiale, indicele câştigului salarial real a fost 102,4% pentru luna iunie 2020 faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

Indicele câştigului salarial real a fost 103,6% pentru luna iunie 2020 faţă de luna precedentă. Faţă de luna octombrie 1990, indicele câştigului salarial real a fost 221,8%, cu 7,8 puncte procentuale mai mare faţă de cel înregistrat în luna mai 2020.

“În luna iunie 2020, în activităţile din sectorul economic, nivelul câştigului salarial mediu net a crescut faţă de luna precedentă ca urmare a reluării activităţii anumitor agenţi economici după introducerea măsurilor de relaxare, a realizărilor de producţie ori încasărilor mai mari (în funcţie de contracte/proiecte) ori a acordării de premii ocazionale (prime trimestriale, semestriale, anuale, al 13-lea salariu ori pentru performanţe deosebite), drepturi în natură şi ajutoare băneşti, sume din profitul net şi din alte fonduri (inclusiv bilete de valoare)”, se arată într-un comunicat de presă remis, marți, de INS.

Din datele oficiale rezultă că cele mai semnificative creşteri ale câştigului salarial mediu net s-au înregistrat după cum urmează: cu 27,2% în hoteluri şi restaurante, ca efect al reluării activităţii după introducerea măsurilor de relaxare; între 12,5% şi 18% în fabricarea de mobilă, activităţi de editare, fabricarea produselor din cauciuc şi mase plastice, activităţi de spectacole, culturale şi recreative, alte activităţi industriale n.c.a., fabricarea de maşini, utilaje şi echipamente n.c.a, tăbăcirea şi finisarea pieilor (inclusiv fabricarea articolelor de voiaj şi marochinărie, harnaşamentelor şi încălţămintei; prepararea şi vopsirea blănurilor), fabricarea produselor textile.

O creştere cuprinsă între 7% şi 9,5% s-a înregistrat în fabricarea băuturilor, tipărirea şi reproducerea pe suporturi a înregistrărilor, fabricarea autovehiculelor de transport rutier, a remorcilor şi semiremorcilor, colectarea şi epurarea apelor uzate, fabricarea produselor farmaceutice de bază şi a preparatelor farmaceutice, fabricarea altor produse din minerale nemetalice, transporturi pe apă, telecomunicaţii.

Totodată, au avut loc creşteri între 5% şi 7% în fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, industria alimentară, fabricarea calculatoarelor şi a produselor electronice şi optice, fabricarea substanţelor şi a produselor chimice, industria construcţiilor metalice şi a produselor din metal (exclusiv maşini, utilaje şi instalaţii), activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune, înregistrări audio şi activităţi de editare muzicala (inclusiv activităţi de difuzare şi transmitere de programe), prelucrarea lemnului, fabricarea produselor din lemn şi plută (cu excepţia mobilei, inclusiv fabricarea articolelor din paie şi din alte materiale vegetale împletite), silvicultură şi exploatare forestieră (inclusiv pescuit şi acvacultură), comerţ cu ridicata şi cu amănuntul (inclusiv repararea autovehiculelor şi motocicletelor).

Scăderile câştigului salarial mediu net faţă de luna mai 2020 au fost determinate de acordarea în luna precedentă de prime ocazionale, drepturi în natură şi ajutoare băneşti, sume din profitul net şi alte fonduri (inclusiv bilete de valoare).

De asemenea, scăderile câştigului salarial mediu net au fost cauzate de întreruperi/încetări ale activităţii, de continuarea şomajului tehnic de către anumiţi agenţi economici, de nerealizările de producţie ori încasările mai mici (în funcţie de contracte/proiecte) sau de remunerarea parţială a salariaţilor din unele activităţi economice.

Cele mai semnificative scăderi ale câştigului salarial mediu net la nivel de secţiuni/diviziuni CAEN Rev.2 s-au înregistrat după cum urmează: cu 11,3% în activităţi de servicii anexe extracţiei, ca urmare a acordării de prime ocazionale şi sume din profitul net în lunile precedente; între 1,5% şi 5% în fabricarea produselor din tutun, activităţi de poştă şi de curier, activităţi de servicii în tehnologia informaţiei (inclusiv activităţi de servicii informatice), extracţia minereurilor metalifere.

În sectorul bugetar s-au înregistrat creşteri ale câştigului salarial mediu net faţă de luna precedentă în administraţia publică (+2,9%), în principal ca urmare a acordării biletelor de valoare (tichete de vacanţă). Câştigul salarial mediu net a scăzut uşor faţă de luna precedentă în învăţământ, respectiv în sănătate şi asistenţă socială (-1,1% pentru fiecare activitate în parte).

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ACTUAL

Piața auto a scăzut cu peste 34%, în primele șapte luni, în România

Publicat

în

Piaţa auto din România a înregistrat o contracţie de 34,2% la nivelul primelor şapte luni ale anului, faţă de aceeaşi perioadă din 2019, arată datele Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor Auto (APIA), publicate luni.

Conform analizei sectoriale, din ianuarie până în iulie, topul general pe mărci (autoturisme + autovehicule comerciale) este condus de către Dacia – cu 20.252 unităţi, urmată de către Volkswagen (5.779), Renault (5.667), Skoda (5.000), Ford (4.905) şi Hyundai (4.064), scrie Agerpres.

Pe segmentul autoturismelor s-a consemnat, în primele şapte luni din 2020, o scădere generală de 34%, în comparaţie cu intervalul similar din anul anterior. Ierarhia vânzărilor este condusă de către Dacia, cu 18.950 de unităţi (-33,8% faţă de 2019, cotă de piaţă 30,7%).

Pe locurile următoare se clasează Skoda – cu 5.000 de unităţi (-34,6% faţă de primele şapte luni din 2019 şi cotă de piaţă de 8,1%), Volkswagen – cu 4.880 unităţi (-24,5%, cotă de piaţă 7,9%), Renault – cu 4.678 de unităţi (-44,3%, cotă de piaţă 7,6%) şi Hyundai – cu 4.064 de unităţi (-8,9%, cotă de piaţă 6,6%).

De asemenea, pe modele, cu cele 8.353 de unităţi vândute, Dacia Logan este cel mai bine vândut după primele şapte luni din 2020, în scădere cu 46,6%, comparativ cu datele din anul trecut, urmat de Dacia Duster (4.731 unităţi, -25,9%), Dacia Sandero (4.576 unităţi, -7,6%), Renault Clio (2.074 unităţi, -44,6%) şi Skoda Octavia (1.795
unităţi, -39%).

În funcţie de tipul de combustibil al achiziţiilor de autoturisme, în intervalul ianuarie – iulie, autoturismele pe benzină continuă să deţină cea mai mare pondere, respectiv 65,6% din total (în scădere faţă de cota înregistrată anul trecut, de 69,5%).

Autoturismele “verzi”, respectiv cele electrice (100% şi hibride plug-in), precum şi cele hibride (care dispun de propulsie electrică fără încărcare din sursă externă) au înregistrat un volum în creştere de 3,6%), comparativ cu perioada similară a anului trecut. Pe subcategorii, o creştere importantă (de 38,6%) a fost consemnată la autoturismele 100% electrice, dar şi una mult mai consistentă, de 115,1%, la cele hibride plug-in.

Pe de altă parte, autoturismele hibride care dispun de propulsie electrică (nu sunt incluse aici cele mild hibrid) înregistrează după primele şapte luni din 2020 o evoluţie negativă (-11,5%).

În cazul autovehiculelor comerciale uşoare (inclusiv minibuse si pick-up), statistica APIA relevă faptul că această categorie a înregistrat o scădere importantă în luna iulie (-36,4%), respectiv de 27,9%, pe primele şapte luni ale acestui an.

Potrivit sursei citate, la nivel general, cele mai multe achiziţii de autoturisme au fost realizate, în intervalul de referinţă, de către persoanele juridice, care acoperă 58% din totalul achiziţiilor de autoturisme.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești
Publicitate
Publicitate

Toate ştirile pe Facebook

ACTUALacum 3 ore

Bărbați reținuți pentru trafic de droguri de mare risc. Le aduceau din Germania și le vindeau în țară

ACTUALacum 3 ore

Copil găsit decedat în cuva unei mașini de spălat. Poliția face cercetări

ACTUALacum 3 ore

Bărbat care susţinea examenul pentru permis, prins cu alcoolemie mare

ACTUALacum 3 ore

Clinicile care fac teste Covid-19 sunt verificate de Consiliul Concurenței

ACTUALacum 4 ore

Măști purtate de către profesori și elevi, acolo unde școala începe în condiții normale. Bănci separate cu panouri din plexiglas

ACTUALacum 5 ore

Un bărbat de 42 de ani, din Slatina, a fost ucis în bătaie. Autorii crimei sunt necunoscuți

ACTUALacum 5 ore

Angajatorii din străinătate pun la bătaie locuri de muncă prin rețeaua EURES. 60 de posturi disponibile acum

ACTUALacum 6 ore

1.415 cazuri noi de coronavirus și alte 43 de decese. Situația pe județe

ACTUALacum 6 ore

Un angajat de la Consiliul Județean Dolj și un altul de la APIA Dolj, confirmați cu COVID-19

ACTUALacum 7 ore

PSD și ProRomânia, alianță la Balș. Catălin Rotea: „O nouă viziune de dezvoltare”

ACTUALacum 8 ore

A intrat în curtea unei firme de dezmembrări auto și a furat bunuri din trei mașini

ACTUALacum 8 ore

Elevii de 10 ai Slatinei își pot ridica premiile în bani promise de municipalitate

ACTUALacum 9 ore

Elevilor nu li se va mai face triaj epidemiologic. „Termometrizarea la intrare nu va face parte din ghid”

ACTUALacum 9 ore

RAPORT Curtea de Conturi. Salariul unui angajat DSP a ajuns la 9.000 de euro brut în starea de urgenţă

ACTUALacum 9 ore

PSD Dolj, reacție matinală după decizia Judecătoriei Craiova în privința candidaturii nașului Olguței Vasilescu. A fost protest și la Ișalnița

ACTUALacum 10 ore

Parteneriat pentru extinderea rețelei de gaze naturale pe axa Caracal-Redea-Deveselu-Vlădila-Traianu

ACTUALacum o zi

Două minore au fugit dintr-un centru de plasament din Craiova. A fost sesizată poliția

ACTUALacum o zi

Judecătoria Craiova respinge candidatura nașului cuplului Olguța Vasilescu-Claudiu Manda la funcția de primar. Ovidiu Flori mai vrea să fie edil la Ișalnița

ACTUALacum o zi

Managerul unui spital, în stare gravă, după ce s-a infectat cu noul virus

ACTUALacum o zi

Rată mai mare de promovare la titularizare, în Dolj, după rezolvarea contestațiilor

ACTUALacum o zi

Coronavirus DOLJ | Un deces care a avut loc duminică a fost raportat marți

ACTUALacum o zi

Zeci de amenzi aplicate în comuna Schitu. Nu se respectă măsurile privind limitarea răspândirii coronavirusului

ACTUALacum o zi

A furat o mașină, la câteva zile distanță după o faptă similară. Instanța „ajută” un tânăr din București să acționeze în Dolj

ACTUALacum o zi

1.215 cazuri noi de coronavirus și 35 de decese. Situația în fiecare județ, în ultimele 24 de ore

ACTUALacum 3 zile

Satul Greci a fost pus sub carantină pentru următoarele 14 zile. Ce reguli vor trebui respectate

ACTUALacum 3 zile

Ministrul Sănătății, mesaj pentru medici: „Oamenii din fiecare judeţ în parte îşi pun speranţa în noi”

ACTUALacum 2 zile

INTERVIU | Ramona Schenker, onco-psiholog: „Partea psihică are și ea un rol foarte important în demersul terapeutic al pacientului oncologic”

ACTUALacum o zi

Managerul unui spital, în stare gravă, după ce s-a infectat cu noul virus

ACTUALacum 3 zile

Petrecere cu peste 100 de persoane, organizată la Predești, întreruptă de polițiști și mascați

ACTUALacum o zi

Dosar penal pentru angajatul unui spital care a mințit că nu a avut contact cu persoane confirmate cu coronavirus

ACTUALacum 2 zile

O asistentă de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, confirmată cu COVID-19, a pierdut lupta cu boala

ACTUALacum 2 zile

Echipa Olguței Vasilescu împarte reviste de integrame în locul pliantelor și al calendarelor

ACTUALacum 3 zile

1.145 de cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore. Situația pe JUDEȚE

ACTUALacum 6 ore

Un angajat de la Consiliul Județean Dolj și un altul de la APIA Dolj, confirmați cu COVID-19

ACTUALacum 2 zile

Circulație feroviară întreruptă între stațiile Milcov și Slătioara. Se fac lucrări la un pod

ACTUALacum 2 zile

Bărbat din Dobrosloveni, ucis după ce ar fi vrut să întreţină raporturi sexuale cu agresorul

ACTUALacum o zi

Judecătoria Craiova respinge candidatura nașului cuplului Olguța Vasilescu-Claudiu Manda la funcția de primar. Ovidiu Flori mai vrea să fie edil la Ișalnița

ACTUALacum 3 zile

Locatarii unui bloc din Craiova, evacuați după ce un apartament a luat foc

ACTUALacum o zi

1.215 cazuri noi de coronavirus și 35 de decese. Situația în fiecare județ, în ultimele 24 de ore

ACTUALacum 9 ore

RAPORT Curtea de Conturi. Salariul unui angajat DSP a ajuns la 9.000 de euro brut în starea de urgenţă

ACTUALacum o zi

Cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină. Oltenia va fi afectată

ACTUALacum 6 ore

1.415 cazuri noi de coronavirus și alte 43 de decese. Situația pe județe

ACTUALacum o zi

DRAMĂ. O femeie din Craiova nu poate fi înmormântată de 10 zile

ACTUALacum 2 zile

Cinci focare de coronavirus în centre rezidenţiale ale DGASPC din Vâlcea

ACTUALacum 9 ore

PSD Dolj, reacție matinală după decizia Judecătoriei Craiova în privința candidaturii nașului Olguței Vasilescu. A fost protest și la Ișalnița

ACTUALacum 2 zile

779 de cazuri de coronavirus și 29 de decese, în ultimele 24 de ore. Care este situația în fiecare județ

ACTUALacum 3 zile

Impact între două mașini, în comuna Șerbănești. Șase persoane au fost rănite

ACTUALacum 2 zile

Noi condiții pentru donatorii de plasmă. Nu se mai impune ca persoana care a avut COVID-19 să fi fost internată

Reporter24 TVacum o săptămână

Emisiunea “Reporter 24” din 3 august | Invitat – primarul din Studina, Marian Vasile

POLITICĂacum 2 săptămâni

Preşedintele PSD Caracal, Ion Doldurea, şi-a lansat candidatura pentru Primărie

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO: Fenomen rar întâlnit la Craiova: Sute de mii de ciori, surprinse pe cerul Băniei

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO: Şofer din Gorj, depăşire riscantă a unui TIR, pe DN 6

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO: Un bărbat din Craiova, care a încercat să evite un porc mistreţ, s-a răsturnat cu maşina

ADMINISTRAŢIEacum 2 săptămâni

VIDEO: Imagini cu noul pod peste Olt de pe traseul Drumului Expres Craiova-Piteşti

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Accident în Craiova, provocat de un şofer din Argeş. O femeie şi un copil, la spital

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Bărbat bătut şi sechestrat în subsolul unui bloc din Corabia

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Vitezomani depistaţi cu elicopterul, pe drumurile judeţului Olt

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Bărbat filmat în timp ce fură produse dintr-un magazin din Slatina

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Poliţiştii i-au găsit pe tinerii care chinuie un câine

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO: Doi bărbaţi răniţi, în urma unui scandal cu focuri de armă și săbii, în plină stradă

ACTUALacum 3 săptămâni

Premierul Orban vine în judeţul Gorj. Deplasare pe Transalpina

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Câine chinuit de un tânăr din Teleorman. Poliţiştii au deschis o anchetă

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Bărbat din Craiova, live pe Facebook la volanul unui bolid de lux, în timp ce goneşte cu 200 km/oră

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Accident între Slatina şi Piteşti. Opt maşini implicate

POLITICĂacum 3 săptămâni

VIDEO. Klaus Iohannis, gafă la Craiova: A declarat că se află în “capitala Băniei”

LIFEacum 3 săptămâni

FILMELE ALINEI | The F**k-It List – Vocea unei generaţii

Reporter24 TVacum 3 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 20 iulie – invitat, preşedintele ATF Olt, Florin Ciobanu

POLITICĂacum 3 săptămâni

VIDEO. România va beneficia de aproape 80 de miliarde de euro pentru proiecte europene

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Bărbat din Olt căzut de pe un moped, dus cu elicopterul SMURD la spital

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Imagini de la nunta cu 80 de persoane din Potcoava, unde a cântat Nicolae Guţă

Reporter24 TVacum 3 săptămâni

Preşedintele ATF, Florin Ciobanu, vine la emisiunea “Reporter 24”

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Un poliţist din Dolj a intrat cu autospeciala într-un zid

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2020 JFK Media&More.