Connect with us

ECONOMIE

Agricultorii olteni din zona Vădăstriţa au unde să-şi ducă legumele. Ministerul Agiriculturii a amplasat primul cort al Casei „Unirea“

Publicat

în

Primul cort pentru colectarea legumelor care vor ajunge în rețeaua de magazine „Unirea” a fost inaugurat, marţi, la Vădăstriţa, de reprezentanţii Ministerului Agriculturii.

Potrivit consilierului ministrului Agriculturii, Florin Ciobanu, în perioada următoare vor mai fi amplasate încă trei corturi, în bazinele legumicole din județ.

„Am inaugurat primul cort ( depozit) al Casei de Comerț Agroalimentar «Unirea» – alocat Cooperativei Legume Oltenești Vădăstrița. Urmează corturile cooperativelor din Urzica, Izbiceni, Strejești”, a transmis Ciobanu.

Legumele și fructele colectate în aceste corturi vor fi sortate și vor ajunge în magazine 100% românești, deschise de Ministerul Agriculturii în cadrul Casei de Comerț „Unirea”. Unul dintre aceste magazine va funcționa în Slatina, pe Aleea Rozelor, într-un imobil aflat în apropierea cinematografului.

Astfel de magazine cu produse 100% românești, direct de la producători, vor funcționa și în Craiova, Pitești și Sibiu.

La Sibiu, magazinul de brânzeturi a fost deschis luni. Planul Ministerului Agriculturii este să înființeze 80 de magazine de acest gen, în toată țara.

Print Friendly, PDF & Email

ECONOMIE

Reţeaua de gaze dintr-un oraş oltean, extinsă

Publicat

în

Lucrările de extindere a reţelei de gaze naturale din oraşul oltean Corabia au început pe strada Traian din cartierul Corabia Veche.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Corabia, Dan Oltean, administraţia locală va cofinanţa lucrările de extindere.

„Au început lucrările de aducțiune a gazului natural pe str. Traian din cartierul Corabia Veche. Rețeaua de distribuție a gazelor naturale se îndreapta catre Cartierul Celei! Primăria Corabia a transmis către Distrigaz Sud, rețeaua de strazi din cartierele Celei si Silistioara, urmând ca firma de distribuție să facă o evaluare financiară a costurilor aducțiunii de gaze. În funcție de aceste costuri, Consiliul Local Corabia va adopta partea de cofinanțare”, a declarat Oltean.

Oraşul Corabia a fost racordat la reţeaua de gaze naturale, în 2013. La acea dată, investiţia a depăşit trei milioane de euro. Reţeaua de la malul Dunării se întinde pe 45 de kilometri.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ECONOMIE

VIDEO. Pirelli a lansat Cinturato P7, pneul cu o compoziție „inteligentă” care se adaptează la temperatură și condițiile de drum

Publicat

în

Pirelli lansează noul Pirelli Cinturato P7, un pneu de vară de înaltă performanță, care oferă o siguranță îmbunătățită, eficiență și sustenabilitate.

Potrivit unui comunicat al companiei, noul produs continuă marea tradiție Cinturato, având 70 de ani de istorie în urma sa, capitalizând de asemenea, și toate lecțiile învățate prin dezvoltarea continuă a precedentei generații P7. Acest nou pneu este deja prezent în oferta comercială pentru această vară, debutând pe toate piețele europene și asiatice.

Un studiu comandat de Pirelli, care a avut loc între finalul lunii aprilie și începutul lunii mai printre șoferii care utilizează pneuri de 18 inch sau mai mari, a subliniat o tendință de creștere a duratei de utilizare a mașinii în viitor – în special atâta timp cât măsurile de distanțare socială sunt în vigoare. În China, 68% dintre respondenți au spus că vor utiliza mai mult propriile automobile, în Italia cifra a fost de 31%, iar în Germania de 20%.

Peste 50% dintre cei chestionați au declarat că vor să își schimbe penurile înainte de finalul anului pentru a beneficia de o siguranță optimă din partea propriilor mașini. Criteriile care stau la baza acestei decizii arată atenția acordată fiabilității și calității pneurilor: procentul de respondenți care au prioritizat caracteristicile de siguranță a crescut cu 59% în Germania, 78% în Italia și 86% în China.

Noul Pirelli Cinturato P7

Începând de la precedenta generație lansată în 2009, care a devenit lider al omologărilor, Cinturato P7 a fost constant actualizat și îmbunătățit grație parteneriatelor strânse dintre Pirelli și producătorii de automobile premium din întreaga lume.

Cea mai nouă generație a Pirelli Cinturato P7 subliniază care sunt cele mai importante priorități ale motoriștilor din ziua de azi: siguranță și eficiență. Inginerii Pirelli, printr-un vast program de cercetare și dezvoltare, au venit cu un produs care înglobează cel mai înalt nivel de tehnologie, capabil să depășească compromisurile tipice asociate pneurilor. Noile tehnologii dezvoltate pentru Cinturato P7 sunt capabile  să reconcilieze caracteristicile conflictuale, precum performanța pe ud și rezistența redusă la înaintare, obținându-se un nou standard tehnologic pentru a satiface șoferii și producătorii din toată lumea. Inovațiile tehnice ale noii generații Cinturato includ o nouă compoziție ce dispune de un fel de „inteligență mecanică” care se poate schimba în funcție de temperaturile ambientale: ca și cum ar fi două compoziții într-una singură.

Siguranța înainte de toate, dar de asemenea, confort și respect pentru mediu

Siguranța este o caracteristică cheie a noului Pirelli Cinturato P7. Asemenea îmbunătățirii manevrabilității pe carosabil uscat față de modelul precedent, noul pneu premium al Pirelli este îmbunătățit și la capitolul manevrabilitate pe ud, acvaplanare și frânare, în mod special: având nevoie de patru metri mai puțin pentru a opri de la 100km/h la zero. Inovațiile introduse de inginerii Pirelli îmbunătățesc de asemenea acustica și confortul, noul pneu putând absorbi mai bine denivelările din carosabil. Una peste alta, durata de viață a pneului a crescut cu șase procente, ceea ce înseamnă că pneurile trebuie înlocuite mai rar. Rezistența la rulare a scăzut de asemenea, în medie cu o clasă (minus 12%), îmbunătățindu-se consumul de carburant cu patru procente (măsurat în ciclul WLTP) precum și emisiile de CO₂.

Compoziția „inteligentă” care se adaptează la temperatură

Inovațiile noii generații Cinturato P7 pornesc de la elementul cheie al oricărui pneu: modelul benzii de rulare, care se află în contact cu drumul. Modelul benzii de rulare special creat pentru noul Cinturato P7 este îmbogățit cu o anumită rășină siliconică care ajută la îmbunătățirea aderenței și care crește eficiența polimerilor pneului. Acestea sunt materiale elastice sintetice care sunt modificate chimic pentru a îmbunătăți interacțiunea cu siliconul – iar acești polimeri se pot schimba în funcție de temperatura la care lucrează pneul. Aceasta înseamnă că noua compoziție beneficiază de un fel de „inteligență mecanică” mulțumită unei mai bune distribuții a particulelor de silicon și a unei mult mai eficiente interacțiuni între acestea. Drept rezultat, caracteristicile pneului se pot schimba în funcție de modul de conducere și temperatură, oferind șoferului o gamă optimă extrem de largă.

Un model al benzii de rulare inspirat de realitate virtuală

Fiecare parte care formează profilul benzii de rulare al noului Cinturato P7 are o funcție specifică: de la canelurile laterale și longitudinale ale căror modele sunt special concepute pentru a evacua apa în cel mai eficient mod posibil, la blocurile specifice create pentru a oferi cele mai mici posibil distanțe de oprire atât pe ud cât și pe uscat. Și nu doar atât, dar actualul design și rigiditatea acestor blocuri permite noului Cinturato să aibă cea mai mare pată de contact posibilă în viraje, oferind o experiență de condus sigură și precisă în orice condiții (fără a fi compromis confortul). Fiind practic un produs al realității virtuale creat pe computer și apoi testat fizic, în urma procesului de design a fost opitimizată atât călătoria cât și confortul acustic pentru șofer.

Distanțe de frânare reduse grație dialogului cu sistemele electronice

O altă zonă asupra căreia inginerii Pirelli s-au concentrat o reprezintă capacitatea pneului de a „discuta” cu sistemele de asitare a conducerii. În cazul ABS, spre exemplu – presupunând aceeași mașină și dimensiune a pneului – un profil al pneului optimizat pentru a lucra în sinergie cu sistemele electronice ale mașinii va putea frâna mai devreme. Testele desfășurate au arătat că la frânarea de la 100km/h, noul Cinturato P7 are nevoie în medie cu patru metri mai puțin pentru a opri: o reducere între șapte și 10%. Dezvoltarea noului Cinturato în colaborare cu cei mai mari fabricanți de automobile din lume, prin intermediul modelelor virtuale de pneuri, a făcut ca pneurile să poată fi optimizate pentru a lucra cu actualele sisteme de siguranță. Un exemplu sunt sistemele de menținere a benzii de rulare. Dacă mașina are pneuri „necunoscute” aceste sisteme pot face corecții permanente, ele nefiind familiarizate cu dinamica specifică a pneului. Dacă aceeași mașină este echipată cu noul Cinturato P7, completat cu marcajele (markerii) care îl deosebesc prin faptul că a fost special conceput pentru un anumit constructor, sistemele de menținere a benzii nu vor face aceste corecții continue, știind pneul „pe de rost”

Mai multă aderență și mai puțină uzură pentru noile materiale

Materialele create pentru noul Pirelli Cinturato P7 oferă o mai bună rezistență mecanică și garantează o mai bună aderență în toate situațiile diferite de condus. Reducerea uzurii asigurată de compoziția „high mileage” face ca o distanță mai lungă să poată fi acoperită cu un set de pneuri, iar utilizatorii pot astfel să facă economii.

Aceasta se datorează utilizării polimerilor din compoziție care au o greutate moleculară mai mare: cu alte cuvinte, înlănțuirea elementelor chimice mai puternică oferă pneului anumite proprietăți mecanice precum o rezistență mai mare la abraziune și o anduranță mai mare. Compoziția profilului benzii de rulare a fost concepută împreună cu pneul ca un tot unitar, pentru a livra un echilibru optim al sistemului profilului, care optimizează pata de contact cu drumul, reducând căldura generată în timpul rulării și contribuind la o aderență îmbunătățită concomitent cu reducerea uzurii.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ECONOMIE

LOCURI DE MUNCĂ VACANTE, în judeţul Olt

Publicat

în

74 de firme din judeţul Olt fac angajări în această perioadă, numărul posturilor scoase la concurs este de 211.

Oferta completă, potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în cele ce urmează:

AGENT DE VÂNZARI 10 SLATINA
AMBALATOR MANUAL 11 SLATINA
AMBALATOR MANUAL 11 SLATINA
ASISTENT MANAGER 1 DOBROSLOVENI
ASISTENT PERSONAL AL PERSOANEI CU HANDICAP GRAV 1 VLĂDILA
ASISTENT VETERINAR 1 SLATINA
BARMAN 1 SLATINA
BRUTAR 3 SLATINA
BRUTAR 3  SLATINA
BUCATAR 1  CARACAL
COAFOR 1  DRĂGHICENI
CONDUCATOR AUTO TRANSPORT RUTIER DE MARFURI 1  SLATINA
CONDUCATOR ÎNTREPRINDERE MICA – PATRON (GIRANT) ÎN COMERT 1  SLATINA
CONSILIER/EXPERT/INSPECTOR/REFERENT/ECONOMIST ÎN ECONOMIE GENERALA 3  SLATINA
CONSILIER/EXPERT/INSPECTOR/REFERENT/ECONOMIST ÎN ECONOMIE GENERALA 3  SLATINA
CONTABIL 2  SLATINA
CONTABIL 2 SLATINA
CONTABIL 1 CARACAL
CONTABIL 1 CARACAL
DIRECTOR SOCIETATE COMERCIALA 1 CARACAL
ELECTRICIAN DE ÎNTRETINERE ÎN CONSTRUCTII 3 SLATINA
ELECTRICIAN DE ÎNTRETINERE ÎN CONSTRUCTII 3 SLATINA
FACTURIST 2 SLATINA
FACTURIST 2 SLATINA
FRIZER 1  DRĂGHICENI
FUNCTIONAR ADMINISTRATIV 2  SLATINA
FUNCTIONAR ADMINISTRATIV 2  SLATINA
INGINER AGRONOM 1  SLATINA
INGINER AUTOMATIST 1  SLATINA
INGINER CONSTRUCTII CIVILE, INDUSTRIALE SI AGRICOLE 1  SLATINA
INSTALATOR INSTALATII TEHNICO-SANITARE SI DE GAZE 3  SLATINA
INSTALATOR INSTALATII TEHNICO-SANITARE SI DE GAZE 3  SLATINA
INSTALATOR PENTRU SISTEME FOTOVOLTAICE SOLARE 3 SLATINA
ÎNCARCATOR-DESCARCATOR 3 SLATINA
ÎNCARCATOR-DESCARCATOR 3 SLATINA
LACATUS MECANIC 3 SLATINA
LACATUS MECANIC 3 SLATINA
LUCRATOR COMERCIAL 1 CARACAL
LUCRATOR GESTIONAR 6 SLATINA
LUCRATOR GESTIONAR 6 SLATINA
LUCRATOR GESTIONAR 9 CARACAL
LUCRATOR GESTIONAR 10 CARACAL
LUCRATOR GESTIONAR 1 CARACAL
MANIPULANT MARFURI 2 SLATINA
MANIPULANT MARFURI 2 SLATINA
MANIPULANT MARFURI 1 SLATINA
MANIPULANT MARFURI 1 SLATINA
MECANIC AUTO 1 SLATINA
MUNCITOR NECALIFICAT ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR 1  OPTAŞI-MĂGURA
MUNCITOR NECALIFICAT LA SPARGEREA SI TAIEREA MATERIALELOR DE CONSTRUCTII 3  SLATINA
MUNCITOR NECALIFICAT LA SPARGEREA SI TAIEREA MATERIALELOR DE CONSTRUCTII 3  SLATINA
OPERATOR CALCULATOR ELECTRONIC SI RETELE 1  RUSĂNEŞTI
OPERATOR CONFECTII ÎMBRACAMINTE DIN PIELE SI ÎNLOCUITORI 1  OPTAŞI-MĂGURA
OPERATOR CONFECTIONER INDUSTRIAL ÎMBRACAMINTE DIN TESATURI, TRICOTAJE, MATERIALE SINTETICE 5  BUCINIŞU
OPERATOR LA FABRICAREA PRODUSELOR CONGELATE DE PATISERIE SI PANIFICATIE 4  SLATINA
PATISER 4  SLATINA
PAZNIC 1 SLATINA
PAZNIC 1 SLATINA
PREPARATOR DE SEMIFABRICATE SI PREPARATE CULINARE 4 SLATINA
PREPARATOR DE SEMIFABRICATE SI PREPARATE CULINARE 4 SLATINA
REPREZENTANT COMERCIAL 2 SLATINA
REPREZENTANT COMERCIAL 2 SLATINA
RETUSOR FOTO 1 CARACAL
SEF DEPOZIT 1 SLATINA
SEF DEPOZIT 1 SLATINA
SEF SECTIE 1 SLATINA
SEF SECTIE 1 SLATINA
SUDOR 2 SLATINA
SUDOR 2 SLATINA
SUDOR 1 SLATINA
TEHNICIAN RADIOLOCATII 10 SLATINA
UCENIC 15 CRÂMPOIA
VÂNZATOR 1  SLATINA
VULCANIZATOR PIESE DIN CAUCIUC LA PRESE 1  VIŞINA

Detalii despre locurile de muncă şi datele de contact ale angajatorului pot fi găsite AICI.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești
Publicitate
ACTUALacum 7 ore

Accident pe DN6. O șoferiță a vrut să evite un fazan și a intrat cu mașina într-un șanț

ACTUALacum 8 ore

Foto | Surpriză pentru un copil în vârstă de 5 ani, de ziua lui. Mascații i-au dus tort și cadouri

POLITICĂacum 9 ore

Deputat de Olt, atac dur la Guvern: Bătaie de joc

EDUCAŢIEacum 9 ore

Cum pot fi încheiate mediile școlare. Explicațiile Ministerului Educației

ACTUALacum 9 ore

Cod galben de ploi, grindină și vânt în trei județe din Oltenia. Până când este valabilă avertizarea meteo

ACTUALacum 10 ore

Autospecială a Poliției Locale, implicată în accident. Un bărbat a fost transportat la spital

ECONOMIEacum 10 ore

Reţeaua de gaze dintr-un oraş oltean, extinsă

ACTUALacum 10 ore

Studentă din Africa, găsită moartă într-un cămin studențesc

ACTUALacum 11 ore

Creşterea focarului de coronavirus de la Ambulanţa Olt, confirmat de GCS. 78 de cazuri la nivelul judeţului

ACTUALacum 11 ore

VIDEO | Trei bărbați au fost reținuți pentru trafic de migranți. Duceau, cu o mașină pentru transport marfă, 11 egipteni și un sirian

ACTUALacum 11 ore

O studentă a fost găsită moartă în camera de cămin. Prietenul ei a alertat autoritățile

ACTUALacum 12 ore

10 persoane prinse că nu respectau măsura izolării, într-o singură zi. Polițiștii doljeni au aplicat amenzi

ACTUALacum 13 ore

DOLJ | Niciun caz nou de COVID-19, în ultimele 24 de ore

ACTUALacum 13 ore

Accident rutier grav, pe Valea Oltului. Două autotrenuri şi două autoturisme, implicate

ACTUALacum 13 ore

Achiziționarea de măști pentru elevi și persoanele defavorizate, cramponată în „unele avize”. Premierul a cerut finalizarea procedurii

ACTUALacum 13 ore

Români implicaţi într-un accident rutier, în Olanda: Doi morţi şi şapte răniţi

ECONOMIEacum 14 ore

VIDEO. Pirelli a lansat Cinturato P7, pneul cu o compoziție „inteligentă” care se adaptează la temperatură și condițiile de drum

ACTUALacum 14 ore

O femeie a fost prinsă de jandarmi în timp ce vindea țigări de contrabandă în incinta unui supermarket

ACTUALacum 14 ore

Unul dintre medicii SAJ Olt, confirmat cu cornavirus, transferat la un spital din Bucureşti

ACTUALacum 15 ore

Ministrul Sănătății: „Ne putem gândi de la 1 iunie la un al doilea set de relaxări”

ECONOMIEacum 15 ore

LOCURI DE MUNCĂ VACANTE, în judeţul Olt

ACTUALacum 15 ore

Trei noi decese cauzate de coronavirus. Bilanțul a ajuns la 1.219

ACTUALacum o zi

De miercuri, se fac teste pentru COVID-19, la noul laborator de la Spitalul Slatina

ACTUALacum o zi

S-a schimbat directorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. Liberalul Ivanovici, noul manager

ACTUALacum o zi

Spitalul din Caracal are o nouă conducere. Noul manager, numit prin dispoziţia primarului

ACTUALacum 4 zile

Încă un cadru medical a fost răpus de coronavirus. Nu avea comorbidităţi

ACTUALacum 4 zile

Sinucidere la Brebeni. O femeie s-a spânzurat într-o anexă din gospodărie

ACTUALacum 2 zile

Şofer prins de radar cu 220 km/oră, pe un drum din judeţul Olt

ACTUALacum 2 zile

DOLJ | Alte nouă cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore. Angajat ABA Jiu, între persoanele nou diagnosticate

ECONOMIEacum 15 ore

LOCURI DE MUNCĂ VACANTE, în judeţul Olt

ACTUALacum 3 zile

O nouă investiţie la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Craiova. Buget pentru achiziţionarea unui Computer Tomograf

ACTUALacum o zi

Crește numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus la Spitalul Clinic Județean Craiova. Nu se mai fac internări în Secția Chirurgie III

POLITICĂacum o zi

FOTO. Limba Română, călcată în picioare la Prefectura Olt: “Suprefect” , în loc de subprefect şi “investit” în loc de învestit

ECONOMIEacum 14 ore

VIDEO. Pirelli a lansat Cinturato P7, pneul cu o compoziție „inteligentă” care se adaptează la temperatură și condițiile de drum

ADMINISTRAŢIEacum o zi

Fostul director general AFIR, numit city-manager al Caracalului: “Administrarea treburilor orașului nu trebuie să fie exclusiv apanajul funcționarilor publici”

ACTUALacum o zi

Focarul de coronavirus de la Ambulanţa Olt a ajuns la 26 de cazuri. O asistentă a Spitalului Slatina, confirmată pozitiv

ACTUALacum 3 zile

Accident cu patru victime, între care doi copii, în județul Dolj. Șoferul a fost dus la spital cu elicopterul SMURD

ACTUALacum 2 zile

Creşte focarul de la Ambulanţa Olt. 76 de cazuri de coronavirus, în tot judeţul

ACTUALacum 2 zile

Femeie lovită de mașină. Traversa strada pe trecerea pentru pietoni

ACTUALacum o zi

S-a schimbat directorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. Liberalul Ivanovici, noul manager

ACTUALacum o zi

De miercuri, se fac teste pentru COVID-19, la noul laborator de la Spitalul Slatina

ACTUALacum 2 zile

Tânăr din Balș, arestat pentru infracțiuni rutiere. A fost urmărit în trafic de către polițiștii craioveni

ACTUALacum 3 zile

Opt noi cazuri de COVID-19 au fost înregistrate, în judeţul Olt, în ultimele 24 de ore. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 75

ACTUALacum 3 zile

„Zilele Craiovei”, amânate din cauza pandemiei de coronavirus

Prefectul de Olt, Florin Homorean, vizitat de şeful filialei PNL, Liviu Voiculescu
POLITICĂacum 2 zile

Controlul Ministerului Sănătăţii la Ambulanţă, anunţat de prefect şi de şeful PNL Olt, nu mai vine

ACTUALacum 3 zile

Noi cazuri de COVID-19 la Ambulanţa Olt. Bilanţul a ajuns la 20 de angajaţi infectaţi cu coronavirus

ACTUALacum 4 zile

Două sate au fost plasate în carantină pentru 14 zile. Aproximativ 9.000 de persoane au fost afectate

ACTUALacum o zi

Trafic deviat în punctul de trecere a frontierei Calafat-Vidin. Lucrări de amplasare a unor sisteme de cântărire în mers a mașinilor

ACTUALacum 13 ore

Români implicaţi într-un accident rutier, în Olanda: Doi morţi şi şapte răniţi

LIFEacum 3 zile

FILMELE ALINEI | The Space Between Us – Cum descoperă un “marţian” Pământul?

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Laboratorul de testare COVID-19, de la Spitalul Slatina, funcţional

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Două persoane au murit într-un accident rutier. O maşină a fost spulberată de o camionetă

ACTUALacum o săptămână

VIDEO. Accident grav în Craiova. Două persoane au murit

LIFEacum 2 săptămâni

Liber la tuns. Cum a fost trăit momentul redeschiderii frizeriilor, la Slatina

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Cum a devenit o femeie din Arad susţinător al teroriştilor din Orientul Mijlociu. DIICOT a intrat pe fir

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Zeci de membri ai unei grupări care ar fi exploatat sexual mai multe tinere, săltaţi de poliţişti. Percheziţii în România, Anglia şi Austria

LIFEacum 2 săptămâni

FILMELE ALINEI | Extraction – Big fail!

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Un tânăr din Craiova a intrat cu maşina într-un stâlp “din cauza neatenţiei”

Reporter24 TVacum 2 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 11 mai | Invitat – deputatul PSD, Marius Iancu

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Gospodărie din Brebeni, cuprinsă de un incendiu

LIFEacum 3 săptămâni

FILMELE ALINEI | Outlander – De la realitate la ficțiune

Reporter24 TVacum 3 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 4 mai | Invitat: managerul SJU Slatina, Cătălin Rotea

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Doi tineri care se aflau pe o motocicletă au ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut pe un drum din Dolj

ECONOMIEacum 4 săptămâni

VIDEO. Happy Mix Grill, primul restaurant din Slatina cu poartă pentru dezinfecţie

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO. Trei adolescente filmate în timp ce bat o fată de 16 ani. Poliţiştii au deschis un dosar

ACTUALacum 4 săptămâni

Poliţiştii i-au găsit pe romii din Olt, care au ieşit la grătar de 1 Mai. Cum au fost sancţionaţi

ACTUALacum 4 săptămâni

Romi din Olt, căutaţi de poliţie după ce au făcut live pe Facebook, la un grătar de 1 Mai

Reporter24 TVacum 4 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 27 aprilie | Invitat, jurnalistul Laura Mira

ACTUALacum o lună

LIVE VIDEO. Ministrul de Interne anunţă o nouă ordonanţă militară

Reporter24 TVacum o lună

Emisiunea “Reporter 24” se mută de la 20.20, tot în fiecare luni, pe Olt Tv

ACTUALacum o lună

VIDEO. Incendiu de proporţii într-o comună din Olt. Focul a mistuit o jumătate de tonă de lemne şi 200 kilograme de cărbune

ACTUALacum o lună

Purtarea măştii în spaţii închise devine obligatorie, după 15 mai. Când se reia şcoala

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2019 JFK Media&More.